یکی از موارد پایین را بگذاری............. 1.با اجازه بزرگترا بععععلههههه 2.تو جون بخوا...خجالت 3.آخ جون این همونیه که همیشه تو خوابم می دیدم!dancing 4.همرو برق میگیره مارو چراغ نفتیافسوس 5.برو بچه...خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه18.gif 6.یعنی منظورت اینه که می خوای شوهرم بشی...؟14.gif 7.اگه شمارمو بدم برام لپ لپ می خری؟7.gif 8.حالا فکرامو بکنم شاید شمارمو دادمعینک 9.تا نزدم بکشمت از جلوی چشام دور شووووووو 10.وااااااااااااای درست میبینم؟تو شماره ی منو می خوای؟praying 11. مشترکه مورده نظر در دسترس نمی باشد09mathew_results.gif 12.برو با بزرگترت بیا...!38.gif 13.یعنی منظورت اینه که می خوای زنم بشی...؟39.gif 14.یه باره دیگه بیای قبل از من به مدیر میگم مسدودت کنه...18.gif 15.خجالت بکش مگه خودت ناموس نداری...؟102.gif 16. اینقدر زور نزن خودتم بکشی شمارمو به تو یکی نمیدم...!!!15.gif 17.التماس نکن شمارمو بهت نمیدم16.gif 18.تو که شماره ی منو داری...!!!71.gif 19.دستگاه مشترکه مورده نظر خاموش میباشد...لطفا دیگه تماس نگیرید44.gif 20.چرا اونی که میخوام قبل من نمیاد...؟102.gif 21.بیشین بینیم بااااااا...شماره کیلو چنده؟10.gif 22.دلت بسوزه که شمارمو نداری!!!19.gif 23.در مورد من چی فکر کردی که از این پیشنهادا بهم میدی؟14.gif 24. واااااااااااای چقدر شما جذابین...با کمال میل شمارمو در اختیارتون میزارم69.gif 25.چه جسارتا...!!!43.gif 26.من گوشیم خراب...شما شمارتونو بدین من باهاتون تماس میگیرم38.gif 27.منتظره تماستون هستم101.gif 28.خط ثابتمو میخوای یا تالیامو یا ایرانسلمو؟67.gif 29.فعلا منو بی خیال شو109.gif 30.مزاحم نشین لطفا من نامزد دارم23.gif 31.خشگلی یا خوب ساز میزنی که شمارمو بهت بدم...؟39.gif 32. بالا بری پایین بیای از شماره خبری نیست76.gif 33. از من بهتر کجا میتونستی پیدا کنی...؟8.gif 34.فعلا سرم خیلی شلوغه لطفا بعدا مزاحم شو59.gif 35. منو این همه خوشبختی محاله...64.gif 36.اییییییییی بخشکی شاااااااااانس...!!!107.gif 37.من و تو که کارمون از این حرفا گذشته113.gif 38.شما سنی ازتون گذشته...این کارا قباهت داره71.gif 39.من چشم و گوش بستم...لطف کنین از این پیشنهادای بی شرمانه به من نکنین114.gif 40.منم دوست دارم شماره ی شمارو داشته باشم9.gif 41.وااااااااااااای من چقدر خاطر خواه دارم...!!!16.gif 42. جمع خدمونی کارتو همین جا بگو...شمارمو میخوای چی کار...؟؟؟70.gif 43. روزگار جفاکاره... زمونه ای شده به خدا60.gif 44.شمارمو بدم چند کروپ بهم میدی...؟4.gif
پاسخ : اگه نفر قبلیت شماره موبایلتو بخواد چه جوابی بهش میدی هیچکدوم من میگم زرشک ./.............:tongue0013: به افاتون بگم از من شماره می خوای علی(الکس سابق) کجایی داداش
پاسخ : اگه نفر قبلیت شماره موبایلتو بخواد چه جوابی بهش میدی 41.وااااااااااااای من چقدر خاطر خواه دارم...!!!16.gif
پاسخ : اگه نفر قبلیت شماره موبایلتو بخواد چه جوابی بهش میدی تو فکر کن یه درصـــــــــــــــــد :confused0075::tongue0013:
پاسخ : اگه نفر قبلیت شماره موبایلتو بخواد چه جوابی بهش میدی 42. جمع خدمونی کارتو همین جا بگو...شمارمو میخوای چی کار...؟؟؟70.
پاسخ : اگه نفر قبلیت شماره موبایلتو بخواد چه جوابی بهش میدی خب بابا می خوام مدیر بخش شدنتو خصصوصی بهت تبریک بگم :tongue0013:
پاسخ : اگه نفر قبلیت شماره موبایلتو بخواد چه جوابی بهش میدی دلت بسوزه که شمارمو نداری!.............هیییییییییییی
پاسخ : اگه نفر قبلیت شماره موبایلتو بخواد چه جوابی بهش میدی 2. جمع خدمونی کارتو همین جا بگو...شمارمو میخوای چی کار...؟؟؟70.gif