1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

سهرابی: از مسئولان ورزش که حاضر نشدند به این مسابقات بیایند تشکر می‌کنم!

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏16/10/11 در انجمن ورزش آبی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاری فارس: دبیر فدراسیون قایقرانی در حاشیه مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک آب‌های آرام گفت: از تمام مسئولان ورزش که عنوان می‌کنند دغدغه‌شان ورزش است، اما حاضر نشدند به این مسابقات بیایند تشکر می ‌کنم.

-------------------------------

علیرضا سهرابیان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس عنوان کرد: رقابت های قهرمانی آسیا و گزینشی المپیک آب های آرام از روز گذشته با حضور 20 تیم آسیایی در تهران آغاز شده و ما امروز توانستم اولین ورودی تاریخ قایقرانی ایران در رشته آب های آرام را کسب کنیم. جا دارد از تمامی تماشاگرانی که حاضر شدند برای تشویق ورزشکاران کشورشان به این مسابقات بیایند تشکر می کنم چرا که عرق ملی خود را ثابت کردند.

وی افزود: در این دو روز برگزاری مسابقات به غیر از مرضیه اکبرآبادی هیچ کدام از مسئولان ورزشی کشور را اینجا ندیده ام. جا دارد از این عزیزان که همواره عنوان می کنند دغدغه شان ورزش است تشکر کنم که حاضر نشدند به این مسابقات بیایند.

سهرابیان در خصوص عملکرد طالبیان گفت: فدراسیون برای قایقرانانی که ورودی المپیک را کسب می کنند یک دستگاه خودروی پرشیا در نظر گرفته است.

وی در مورد برنامه های فدراسیون در راستای حمایت از ورزشکاران تاکید کرد: شما پس از مهر ماه قایقرانی را طور دیگری خواهید دید.

سهرابیان در خصوص علیمحمدی تصریح کرد: اگر این احتمال باشد که ورزشکار آسیب دیده اما با وجود کسب مدل طلا دچار آسیب جدی شود به وی اجازه رقابت نخواهم داد و این نکته را به خانواده وی نیز اعلام کرده ام. برای ما سلامت و آینده ورزشکار در الویت قرار دارد. در صورتی که پزشک تایید کند که وی می تواند مسابقه دهد و خطری برای وی نیست مسابقه خواهد داد.
    مسابقات تهران 24 مهر ماه به پایان خواهد رسید.

یک شخص از این تشکر کرد.