1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مرد بدقول زندگی دومش را فدای نگهداری از دخترش کرد

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏8/10/11 در انجمن حقوق

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاری فارس: زنی در دادگاه خانواده گفت: شوهرم به جای محبت به من، به فرزند 11 ساله‌اش که از همسر اولش است، محبت می‌کند و با اینکه قرار بود نگهداری از او را به مادرش بسپارد ولی زیر قول خود زد.
    به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبری فارس «توانا»، زن و مردی میانسال با مراجعه به دادگاه خانواده 2 (ونک) دادخواست طلاق توافقی خود را به قاضی حسن عموزادی رئیس شعبه 268 این مجتمع قضایی خانواده ارائه کردند.

ماجرای فرزند 11 ساله زن اول مرد میانسال

مرد میانسال در حضور قاضی عموزادی با بیان اینکه اصلاً تحمل همسرم را ندارم و تنها خواهان جدایی هستم، اظهار داشت: آنقدر زندگی در کنار همسرم سخت بود که بعد از جدایی، دیگر ازدواج نمی‌کنم.

وی ادامه داد: دختر 11 ساله‌ام که از ازدواج اولم است را دوست دارم و بدون او نمی‌توانم به زندگی ادامه دهم اما همسرم تنها به فکر خودش بوده و حاضر به درک فرزندم نیست.

به شرط نبود فرزند حاضر به ازدواج شدم

زن در دادگاه خانواده حضور داشت و با اشاره به اینکه شوهرم در ابتدای ازدواج گفت که حضانت فرزندش را به همسر سابقش می‌‌سپارد ولی با فریب، او را در کنار ما نگه داشت، اظهار داشت: از شوهرم نفقه می‌خواهم زیرا او طی این 3 سال زندگی مشترک تنها به فکر خرج و مخارج فرزندش بوده است.

وی در ادامه با بیان اینکه زندگی ما بر سر نگهداری از فرزند شوهرم نابود شد، گفت: حاضر به ادامه زندگی در کنار شوهرم نیستم چرا که محبت او تنها متعلق به فرزندش است.

زن در دادگاه خانواده گفت: شوهرم به جای محبت به من به فرزند 11 ساله‌اش که از همسر اولش است، محبت می‌کند و با اینکه مقرر بود نگهداری او را به مادرش بدهد اما زیر قول خود زد.

مهریه 321 سکه‌ای و بردن جهیزیه و اثاث گران‌بهای خانه

مرد در دادگاه خانواده در برابر قاضی عموزادی بیان کرد: به شمال رفتم و بعد از بازگشت متوجه شدم که همسرم اثاث گران‌بهای خانه را با خود به جای دیگر برده است و من در این خصوص هیچ شکایتی نکردم.

وی در ادامه با بیان اینکه ازدواج ما از ابتدا اشتباه بود، عنوان کرد: نمی‌خواهم بیشتر از این زندگی با همسرم را ادامه دهم چرا که باعث دعوا و خرد شدن اعصاب ما می‌شود.

طلاق و ماندن فرزند 11 ساله در آغوش پدر

رئیس شعبه 268 مجتمع قضایی خانواده ونک در برابر زن و مرد بیان کرد: حیف است که زندگیتان را به دلیل غرور و لجبازی از هم بپاشید.

وی خطاب به زن افزود: کوتاه آمده و از فرزند شوهرت نگهداری کن چرا که می‌توانید در کنار هم به یک زندگی شیرین دست یابید.

قاضی عموزادی بعد از صحبت‌های زن و مرد، مرد را محکوم به پرداخت مهریه زن کرده و حکم طلاق را صادر کرد.
    انتهای پیام/