امشب را به نور قرنها قدمت جاري نگه داريم ... شب یلدا ، این شب زایش مهر و میترا ، شب زایش نور و روشنائی بر تو ایرانی مبارک * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * باور به نور و روشنايی است ، که شام تيره ،از دل شب يلدا جشن مهر و روشنايی به ما هدیه میدهد یلدایتان مبارک * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شب يلدا شد و میلاد خوش ایزد مهر زایش نور از این ظلمت تاریک سپهر شب يلدا شد و بر سفره دل باده عشق. .رخ معشوقه و مدهوشی دلداه عشق شب يلدایتان پرستاره و پرخاطره باد * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هر چه از روشنی و سرخی داریم برداریم کنار هم بنشیینیم و بگذاریم که دوستی ها سدی باشند در برابر تاریکی ها يلدايتان رويايي...روزهايتان پر فروغ،شبهايتان ستاره باران! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شب ولادت ميترا ،الهه ی مهر بر آن شویم همانند پيشينيان اهریمن وجودمان را مغلوب ساخته تا روشنايي مهر و محبت در دلمان جوانه زند و بذر عشق و دوستي طولاني ترين شب سال را منور كند.. یلدا مبارک * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * یلداست بگذاریم هر چه تاریکی هست هرچه سرما و خستگی هست تا سحر از وجودمان رخت بربندد امشب بیداری را پاس داریم تا فردایی روشن راهی دراز باقیست شب یلدا مبارک! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شب يلدا همیشه جاودانی است زمستان را بهارزندگانی است شب يلدا شب فر و کیان است نشان ازسنت ایرانیان است یلدا مبارک * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * يلدا، دختر سياه موي بلند بالا، يادگار نام وطن، ميوه پائيز ايران و عروس زمستان، در راه است. او را بر سفره مهر بنشانيم و با نسل فردا پيوندش دهيم. ايراني بودن را فراموش نكنيم. يلدا مباركباد * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شب یلد ا و وصف بی مثالش خداوندا مخواه ،هرگز زوالش شب يلدا فراتر از همه شب نبینم هیچ کس افتاده در تب شب يلدا زحزن و غم مبراست شب یلدا مبارک * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شب يلدا شب بزم و سرور است شبی طولانی و غمها بدور است شباهنگام تا وقت سحرگاه بساط خنده و شادی چه جوراست یلدا مبارک * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * امسال چه زیباست شب یلدای من طولانی ترین شبی که به تو فکر مکینم و از یادآوری نگاه پر مهرت شب سیاهم لبریز از نور عشق میشود معبودم یلدا مبارک * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * آری امشب شب يلدا است..... شب فال..... شب عشق..... شب هندوانه..... وشب آزادی وشب رهایی چیزی به یادم نمی آید جز اینکه امشب شب تنهایی من است یلدایت مبارک * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * من بلندای شب يلدا را تا خود صبح شکیبا بودم شب شوریده ی بی فردا را با خیال تو به فردا کردم چه شبی بود !؟ عجب زجری بود !؟ غم آن شب که شب يلدا بود * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شب يلداي من آغاز شد.... نه سرخي انار نه لبخند پسته نه شيريني هندوانه..... بی تو یلدا زجر آور ترین شب دنیاست بی من یلدایت مبارک * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * سهم من از شب یلدا شاید... قصه ای از غصه و انار سرخی که پر از دلتنگی ست غم هایم بلند همانند شب یلداست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شب يلداست دلم در خواب پروانه شدن بود ولی افسوس دلم در اوج رفتن روبه شمعی سوخت و من نالان کنار سفره ای از عشق خالی ... شبی مایوس و سرگردان دارم امشب * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شب يلدا شد و رفتی و از غم خوانده ام از این هجرت به آن شب گیسوان افشانده ام گذشت اما هزاران شب از آن هجران و من اسیر آن شب يلدای جانسوز مانده ام