میم مشکلات زندگی را که برداریم زندگی شیرین میشود . . [SIZE=+0]وقتی ارزش ها عوض می شوند، عوضی ها با ارزش می شوند![/SIZE] وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند : نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !! لباسها در آب کوتاه میشوند و برنج ها دراز. در درازای زندگی لباس باش و در پهنای آن، برنج. واگر عمق این پند را نفهمیدی, بدان که تنها نیستی ![h=6]انسان کلاً موجودیه که وقتی خرش از پل بگذره همه چی یادش میره اونی هم که اینو قبول نداره خرش هنوز روی پله...[/h] [h=6]بعضی ها،طواف نمی کنند، فقط خدا رو دور می زنند.[/h] [h=6]حتی اگه گاو هم باشی ، در صورتی که در جای مناسب قرار بگیری ، کسانی پیدا می شوند که تو را بپرستند!![/h] [h=6]روزانــه هزاران انســان به دنیــا می آینـــد .. امــا نسل " انســانیت " در حال انقــراض است![/h]ژرفای اندیشه به جوانی تعلق دارد ، وضوح آن به پیریشهرت چون رودی است که اشیاء سبک و تو خالی را در سطح نشانده و اشیاء گران و پر مغز را در قعر خود فرو می برددیروز همسایه ام از گرسنگی مرد ، در عزایش گوسفندها سربریدند ( شریعتی )خوشبخت کسی نیست که مشکلی ندارد بلکه کسی است که با مشکلاتش مشکلی ندارد .نظر ی که دیگران نسبت به شما دارند مشکل خودشان است نه شما . ( الیزابت کوبلرروس)کسی که به پشتکار خود اعتماد دارد، ارزشی برای شانس قائل نیست. مثل ژاپنیبه اندازه ی باورهای هر کسی ،با او حرف بزن بیشتر که بگویی تو را احمق فرض خواهد کرد ! به همین سادگی...!! پروردگارا .. مرا آن ده که خودم بیشتر حال می کنم..! عواقبشم با خودم.. آمین هفت چيز انسان را از پاي در مي آورد و هلاك ميسازد: 1- سياست بدون شرف 2- لذت بدون وجدان3- پول بدون كار4- شناخت بدون ارزشها5- تجارت بدون اخلاق6- دانش بدون انسانيت7- عبادت بدون فداكاري.. اینگونــه زندگــی کنیـم : سـاده امّا زیبــا مصمـم امّا بی خیـال متواضـع امّا سربلنـد مهربـان امّا جـدی سبـز امّا بی ریـا عــاشق امّا عــاقل