( کالسکه ) واژه ای است که یک اصفهانی ، هنگام تست یک میوه کال بکار میبرد ! * * * * * * * * * * * * * * * به یارو میگن طاقت شنیدن خبر بد داری ؟ میگه آره ، گفتن بابات مرد ! گفت: خاک تو سرت فکر کردم یارانه ها رو قطع کردن ! * * * * * * * * * * * * * * * زن : اوه! نیگا کن ببین پشه چه جوری دستمو زخم کرده ! شوهر با بی حوصلگی میگه: این لوس بازی ها مال وقتی بود که هنوز ازدواج نکرده بودیم ! * * * * * * * * * * * * * * * زنها مثل کامپیوتر هستند یک بار خودش را میگیری و یک عمر لوازم جانبی آنرا ! * * * * * * * * * * * * * * *
پاسخ : اس ام اس هاي داغ! بپا نسوزي!! از قلبم پرسیدم فرق عشق و دوستی چیه؟ قلبم جواب داد: کار من تامین خون بدنه سوالای چرت و پرت از من نپرس ! * * * * * * * * * * * * * * * زندگی چیست !؟ فاصله ی بین مای بیبی تا ایزی لایف ! * * * * * * * * * * * * * * * رسد آدمی به جایی که به جز غذا نبیند رمضان شناختم من به خدا قسم غذا را ! * * * * * * * * * * * * * * * .سلام عزیزم ، خواستم بگم … واقعا بدجورى تو دلم نشستى … پاشو درست بشین ! * * * * * * * * * * * * * * * همه میگن خرابتم ولی من اوراقتم ، (غیر قابل تعمیر ) !!! * * * * * * * * * * * * * * *
پاسخ : اس ام اس هاي داغ! بپا نسوزي!! مناجات غضنفر : خدایا گناهانم را نادیده بگیر همانگونه که دعاهایم را نشنیده می گیری … ! * * * * * * * * * * * * * * * اگه کسی بهت گفت اسب میزنی تو دهنش اگه نفر دوم بهت گفت اسب بهش میگی احمق اگه نفر سوم بهت گفت اسب بهتره برای خودت یه زین بخری ! * * * * * * * * * * * * * * * دخترها مثل بلوتوث هستند تا وقتی کنارشون هستی بهت متصل اند. پسرها مثل وای فای هستند ! ممکنه پیش شما باشن اما همزمان به ده نفر دیگه نیز وصل اند ! * * * * * * * * * * * * * * * مردها مثل الکل هستند، دیر بجنبی همه شان می پرند ! ستاد یادآوری فرصت ها به بانوان * * * * * * * * * * * * * * *
پاسخ : اس ام اس هاي داغ! بپا نسوزي!! ژاپنی ها میگن : ما میتونیم ، مگر اینکه بلایی نازل بشه ! ما میگیم : ما نمی تونیم ! مگر اینکه فرجی بشه !!! * * * * * * * * * * * * * * * از غضنفر می پرسن فرق کچل با هواپیما میدونی چیه ؟ میگه بابا ما سرمون میشه کچل که اصلا فرق نداره ! هواپیما هم نکته انحرافی است ! * * * * * * * * * * * * * * * بستنی قول و قرارهای امروزیست! زودتر از آنچه که فکرش را بکنید آب می شوند! * * * * * * * * * * * * * * * فکر کنم “سرت شلوغه، من میخوابم، شبت بخیر” ! یکی از جملات معروفِ تیم ملی “تیکه اندازی” خانمها ! * * * * * * * * * * * * * * * گاو اولی : ماااااااااااااااا گاو دومی : مااااااااااااا؟؟؟؟؟ گاو اولی : پَ نــه پَ اونا ! * * * * * * * * * * * * * * * مناجات غضنفر : پروردگارا .. مرا آن ده که خودم بیشتر حال می کنم..! عواقبشم با خودم ! * * * * * * * * * * * * * * * - آخه تو آدمی؟؟؟؟؟ - پَ نه پَ؛ تو آدمی! بخشهایی از مکالمۀ آدم و حوا ! * * * * * * * * * * * * * * * یک مرد موفق مردیست که درآمدش بیشتر از مبلغی باشد که زنش خرج می کند یک زن موفق زنیست که بتواند چنین مردی را پیدا کند !
پاسخ : اس ام اس هاي داغ! بپا نسوزي!! از مهمترین مزیتهای زندگی در کانون گرم خانواده نسبت به زندگی مجردی، تقسیم پشه ها بین اعضای خانوادست … ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ به خدا سوگند اگر ماه را در دست راستم و خورشید را دست چپم قرار دهید . . . . . حس درس نیستتتتت! ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ یارو میره یخ بخره پول کم میاره به یخ دست میزنه میگه از این سردتر نداری؟ ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ فصل عینک دودی بر همه ی هیزان عزیز مبارک. با آسودگی همه جای طرف را دید بزنید در حالیکه سرتان در آن راستا نیست انجمن هیزان مجرب و مجرد ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ تابلو هلال احمر رو به غضنفر نشون میدن میگن معنی این تو جاده چیه؟ میگه به ماه مبارک رمضان نزدیک میشوی ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ غضنفر میخواست بره مکه تو خونه قرآن نداشتن از زیر کتاب علوم ردش کردن ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ غضنفر پسرش کور به دنیا میاد… اسمشو میزاره حیدر مریمزاده ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ ﻣﯿﺮﯼ ﺧﻮﺩﮐﺎﺭ ﺑﯿﮏ ﻣﯽﺧﺮﯼ۱۰۰ﺗﻮﻣﻦ، ﻭﻟﯽ ﻻﮎ ﻏﻠﻂﮔﯿﺮ۸۰۰ﺗﻮﻣﻦ. ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺣﺘﯽ ﺭﻭ ﮐﺎﻏﺬ ﻫﻢ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮐﻨﯽ ﺑﺮﺍﺕ ﮔﺮﻭﻥ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﯽﺷﻪ. …ﭘﺲ ﺩﻗﺖ ﮐﻦ دقت کن ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻ غضنفر تور انداخته بود رو آسفالت ماهی بگیره بهش گفتن: چقدر خری، اینجا ماهی نیست!!!! غضنفر میگه: من خر،!!این حیف نونو چی میگی، یک ساعته وایستاده ازم ماهی بخره !!! ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ غضنفر زنگ میزنه مطلب میگه متخصص پوست؟ منشی میگه بله عضنفر میگه پوست بز چند میخرین؟ ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ غضنفر تو جهنم بشکن میزده بهش میگن چی شده ؟ میگه پروندم گم شده ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ هر وقت یه موقعیت خوب گیرم اومد رو به خدا کردم ؛ پرچمش بالا بود..!.آفساید ! ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻ سلامتی اون بابایی که چند نخ سیگارش و پس داد چون بچش بستنی می خواست ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ هشت بار بگو ساندویچ و برای هشت نفر بفرست شب خواب پیتزا میبینی؛ نخند یک نفر کوتاهی کرد شب خواب ماست و خیار دید ! ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻
پاسخ : اس ام اس هاي داغ! بپا نسوزي!! غضنفر از دوستش میپرسه : توک چشم کجاست؟ دوستش میگه چشم که توک نداره میگه:پس چرا خواننده میگه توکه چشمات خیلی قشنگه؟؟؟ ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ ادبیات آقایون هنگام زمین خوردن خانم ها: دوران نامزدی: الهی بمیرم چیزیت که نشد؟ ۱سال بعد ازدواج: عزیزم،بیشتر مواظب باش! ۳سال بعد: مگه کوری؟جلو پاتو نگاه کن! ۵سال بعد: آخیش،دلم خنک شد ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ سه تا بهترین خوابیدن های دنیا: ۱٫ خوابیدن رو پای مامان وقتی کلی خسته ای ۲٫ خوابیدن رو شونه ی عشقت وقتی کلی تنهایی ۳٫ خوابیدن با چشمای باز وقتی استاد داره درس میده ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ آیا میدانید “شب بخیر” در آخر بعضی اس ام اس ها مساوی با “خفه شو دیگه ” است!؟ ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ غضنفر صبح از خواب بیدار می شه میره نون سنگک بگیره می بینه شده دانه ای ۶۰۰ تومن. میگه: اوه اوه از اصحاب کهفم بیشتر خوابیدم ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ غضنفر میره کربلا بهش میگن سر قبر مختار هم رفتی ؟ کجا بود ؟! میگه آره … قطعه هنرمندا !! ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ از دفتر خاطرات یک دختر ترشیده: کــارهایی راحت تــر از پیــدا کردن یــه ” مــرد خوب ” هم هست ؛ مثل پریــدن از بالای بــرج میلاد! ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ عاشقانه ترین حرف دوران نامزدی . . . . . . . . . اول تو قطع کن ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻
پاسخ : اس ام اس هاي داغ! بپا نسوزي!! به دلیل افزایش قیمت نان به زودی:.. ربع نون – نیم نون – تمام نون (طرح قدیم برشته) – تمام نون (طرح جدید دورخمیری) ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ بابا تورو خدا این ناف یه جور قیچی کنید که بعدش گود نشه همش آشغال بره توش. با تشکر از جراحان محترم ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ سلام خوبی؟ شمارتو دادم به همون پسره میخواد زنگ بزنه بهت باهاش حرف بزن.ازت حسابی تعریف کردم (ستاد ایجاد استرس در دختران منتظر) ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ این خرٍ درونمه که دوست داره ! وگرنه میدونی که خودم ازت متنفرم ! ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ اگر داری زنی زشت و دغل باز تو نیکی میکن و در دجله انداز بکن خود را خلاص از دست آن زن که ایزد در خیابانت دهد باز ! ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻� �☻☻☻ خدایا به خوبان عزت داده ای به بدان ثروت نکند ما به تماشای جهان آمده ایم!!؟
پاسخ : اس ام اس هاي داغ! بپا نسوزي!! ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ گفته بودي که چرا محو تماشاي مني آنچنان مات که حتي مژه بر هم نزني مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدني ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــانساني که در نبرد زندگي مي خندد قابل ستايش است ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــميدوني صفاي ما پا برهنه ها چيه؟ اين که ريگي به کفشمون نيست ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــبراي شنيدن صداي كه دوستش ميداري همين لحظه هم بسيار دير است، افسوس خواهي خورد زماني را كه آن سويسيم ها كسي بي احساس ميگويد: برقراري ارتباط با مشترك مورد نظر مقدور نمي باشد !!!! ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــادعا نمي کنم، همواره به ياد کساني هستم که دوستشان دارم ولي مي توانم ادعا کنم که لحظاتي که به يادشان نيستم نيزدوستشان دارم ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــمیدونی چرا بعضی شبها زود صبح میشه؟آخه خورشید هم دلش واسه چشمات تنگ میشه. ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــبه اندازه ی گریه ی گنجشک دوست دارم! شاید این دوست داشتن کم به نظر بیاد اما یه چیزیو میدونی؟ گنجشکا زمانی که گریه میکنن میمیرن! ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــاز یه نی نی میپرسن عشق یعنی چی؟ میگه یعنی بزالی اونم از پفکت بخوله ولی فقط تو تا دونه! ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
پاسخ : اس ام اس هاي داغ! بپا نسوزي!! همه زندگي فقط 3روزه : اومدن - بودن - رفتن . من خودم نخواستم بيام ولي خودم مي خوام که باشم اونم فقط به خاطره تو وقتي هم که ديگه نباشي منم ميرم ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــعاشق هرکس شدم او شد نصیب دیگری *دل به هرکس دادم او هم زد به قلبم خنجری* من سخاوت دیده ام دل را به هرکس می دهم *شرم دارم پس بگیرم آنچه را بخشیده ام ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــسكوتم را به باران هديه كردم تمام روزها را گريه كردم نبودي در فراق شانه هايت به هر خاكي رسيدم تكيه كردم... ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــمساحت كره زمين رو بر مساحت نوك سوزن تقسيم كن به جوابش كاري نداشته باش مي خواستم بگم اينقدر دوستت دارم ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــشکوفه های صورتی فدای مهربونیات ...یه دل که بیشتر ندارم اونم فدای خنده هات ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــميگم مرسی بهش برسی با کمپرسی نگی بکسی منو ميبوسی اگه نبوسی خيلی لوسی ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــلذت داشتن یه دوست خوب توی یه دنیای بد، مثل خوردن یه فنجون قهوه گرم زیر برفه. درسته که هوا رو گرم نمی کنه، ولی آدمو دلگرم می کنه ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــنگاهت آسمانم بود و گم شد دو چشمت سايبانم بود و گم شد به زير آسمان در سايه تو جهان درديدگانم بود و گم شد ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــYour only real security is faith in a higher power. تنهاامنيت واقعي ايمان به نيروي برتر(خداوند)است ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــشمع مي سوزد و پروانه به دورش مغرور.... من که مي سوزم و پروانه ندارم چه کنم؟!!!!! ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــوقتي هستي نيستم , وقتي نيستي هستم , وقتي هستم نيستي, وقتي نيستم هستي اي همه ي نيست شده ي هستي من, هستي من نيست مي شود وقتي تو نيستي ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــزندگی گرمی دلهای به هم پیوسته ست ، گر در آن دوست نباشد همه درها بسته است ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــبه تو سپرده بودمش، به هزار و یک امید و امروز برای هزار و یکمین بار دلمو میبرم تا شکستگیشو گچ بگیرم ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــوقتي ازت دورم فكر نكني فراموشت مي كنم نه !!! فقط بهت فرصت ميدم دلت واسم تنگ بشه ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــشوق ديدار تو را قاصد بيراه چه داند ؟ آنقدر شوق تو دارم كه خدا مي داند ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
پاسخ : اس ام اس هاي داغ! بپا نسوزي!! در دفتر دل، یاد تو سرمشق من است / یادم نرود یاد تو تکلیف من است وقتی گفتی به اندازه ی تمام برگهای درخت سیب خونمون دوستت دارم، اونقدر خوشحال شدم که فراموش کردم زمستونه! باز شب شد و من ناله سرایم / از عشق تو دلبر دگر نا ندارم / کی میشود آیی به سویم نازنینم / تا شب رود و من به سویت آیم بی تو آغاز میکنم من روزهای زرد را / اشک و آه و ناله ها و درد را / مینویسم بی تو بودن های من پایانم است / بی تو حامل میشوم اندوه و اشک سرد را ( نوشتم دوستت دارم، پرانتز را نبستم، بگذار این حقیقت تا ابد جریان بیابد… کاش به جای جدایی، مردن بود، چون مردن یک لحظه است و جدایی ذره ذره مردن میشود در آسمان زندگی یک سبد از غنچه های یاس داشت یا که در سوز و گذاز شمع عشق مثل پروانه کمی احساس داشت یه کفش همه ی وجودشو فدای کسی میکنه که پا تو دلش میذاره،… کفشتم رفیق! هر آنچه خواستم نیامد به دست، چون که بیگانه بودم به این دنیای پست، پی آب بودم کوزه به دست، چون که آب یافتم، کوزه شکست میگن شبا فرشته ها از آرزوی آدما، قصه میگن واسه خدا، خداکنه همین شبا گفته بشه قصه ی تو واسه خدا خوشا اس ام اسی که از تو باشد / درونش ردی از پای تو باشد / درآور کفش و جورابت، بفرما / به روی چشم ما جای تو باشد! قسم خوردم همیشه با تو باشم / در این دنیا فقط مال تو باشم / اگر ماندی در این دنیا عاشق / من هم به خاطر تو زنده باشم عجب موجود سخت جانی ست دل! هزار بار تنگ میشود، میشکند، میسوزد، میمیرد و باز هم برایت میتپد