پاسخ : اس ام اس های ارسالی... اس ام اس عاشقانه هر وقت هركسي تونست اسمت رو با يخ روي خورشيد بنويسه بدون بيشتر از من دوستت داره!! فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6082 | اس ام اس تنهایی رفتي و در باورم باران گرفت خاطراتت در وجودم جان گرفت با تو بودن عادتي ديرينه بود روزگار از من تو را آسان گرفت.. فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6081 | اس ام اس میلاد امام زمان طرح ختم22ميليون صلوات نثار مادر حضرت ولي عصر(عج) سهم شما 6 صلوات و ارسال به 6 عاشق فاطمي. لطفا قطع کننده زنجير نباشيد . انشاالله روز تولدش يه هديه خوب بهت ميده. نيت كن (التماس دعا) فرستنده : 09132xxx318 6080 | اس ام اس عاشقانه عاشقی حس لطیفی است... نگهش خواهم داشت... چه تو باشی ، چه نباشی... فرستنده : 09394xxx812 - شهروز 6079 | اس ام اس عاشقانه هوس بازان كسى را كه زيبا ميبينند دوست دارند * عاشقان كسى را كه دوست دارند زيبا ميبينند فرستنده : 09119xxx692 6078 | اس ام اس زیبا غم داشتن بخشي از زندگيست ولي غمخوار نداشتن عذاب زندگيست! "غمخوارتم رفيق" فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6077 | اس ام اس زیبا ميدوني وقتي بهت پيام نميدم يعني چي؟ يعني پيامي درحد مرامت ندارم فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6076 | اس ام اس میلاد امام زمان آیا میدانید که ولادت حضرت مهدی(عج)در سال 248 هجری شمسی و 869 میلادی بوده است؟ و با این حساب در نیمه شعبان امسال سن امام زمان(عج) به 1177 سال هجری قمری، و 1142 سال هجری شمسی میرسند. فرستنده : 09394xxx136 - امین 6075 | اس ام اس عاشقانه شنيدى ميگن خيلى دور خيلى نزديك ؟ اولى دستامونه دومى دلامونه فرستنده : 09394xxx136 - امین 6074 | اس ام اس با موضوع خداوند زندگی باور ميخواهد،آن هم از جنس اميد،كه اگر سختی راه به تو يک سيلی زد،يک ندای قلبی،به تو گويد كه خدا هست هنوز... فرستنده : 09394xxx136 - امین 6073 | اس ام اس با موضوع خداوند خدایم را دوست دارم و با وفاتر از او سراغ ندارم، شاید به رسم همین وفاداریست که دوستانم را به او میسپارم!!! فرستنده : 09394xxx136 - امین 6072 | اس ام اس زیبا دوباره سيبى بچين حوا, خسته ام....بگذار از اينجا هم بيرونمان کنند. فرستنده : 09394xxx136 - امین 6071 | اس ام اس عاشقانه تو را تا بی نهایت دوست دارم/تو را تا قلب دریا دوست دارم/اگر روزی نباشم در این دنیای خاکی/تو را در قلب خاک هم دوست دارم... (تقدیم به زندگیم) فرستنده : نیما فرهادی از اراک 6070 | جوک متفرقه یارو 20 سال درس میخونه قاضی میشه تو دادگاه بهش میگن حکم چیه ؟ میگه : گشنیز!!!! فرستنده : سام 6069 | جوک متفرقه از غضنفر میپرسن : میدونی شعار زرتشت چی بود؟ میگه بله ، میگن خوب بگو ، میگه: 1- گفتار نیک 2- کندار پیک 3- بی بی خشت فرستنده : مصطفی
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... جوک متفرقه امروز، مهمترین تکیهگاه زندگیام را از دست دادم؛ پشتی صندلی کامپیوتر شکست فرستنده : مصطفی 6067 | جوک زنان مردها مثل الکل هستند دیر بجنبی همه شان می پرند.... ستاد یادآوری فرصت ها به بانوان فرستنده : مصطفی 6066 | جوک زنان در زندگي هر دختري يك سوال هست كه تا آخر عمر او را همراهي ميكند . . . . . . . . . . . . . حالا چي بپوشم؟ فرستنده : مصطفی 6065 | جوک جدید هر وقت شانس اومد در خونه مون رو زد، یا خونه نبودیم یا کلاس گذاشتیم و در رو باز نکردیم! فرستنده : مصطفی 6064 | جوک دوستانه بابام میگه خدا کنه مختار زنده بمونه نذاره حکومت عباسیان شکل بگیره ! مامان من که برای طاهر صلوات میفرستاد که زنده بمونه آخرشم مرد ! فرستنده : مصطفی 6063 | جوک دوستانه از اول امتحانات ریش گذاشتم بعد این هفته از شمال برگشتم تهران خونمون ... زنگ خونمون رو میزنم بعد بابام از تو چشمی در نگام میکنه به اونایی که تو خونه هستند میگه نمیدونم کیه ! یه پسر افغانیه ست... فرستنده : مصطفی 6062 | اس ام اس تنهایی آرزوی دیدنت بر من نیست ، نبودنت چشمانم را ازم گرفت . حس بودنت کنارم ، آرزوست. فرستنده : behzad 6061 | اس ام اس دلتنگی یکی من دادم و یکی من دادم و یکی من دادم و ... آیا این رسم عاشقیست؟؟ فرستنده : behzad 6060 | اس ام اس فلسفه بزرگی می گوید:مشغول دل باش نه \"دل مشغول\"،فرهاد که باشی همه چیز شیرین است فرستنده : عبود 6059 | اس ام اس میلاد امام زمان میلادت مبارک باد، ای سپیده پنهان که اهل زمین در آرزوی بوی بهشتی تو، هماره دعای فرج را زمزمه می کنند . . . 6058 | اس ام اس میلاد امام زمان یا مهدی(عج)! ای نقطه شروع شفق، ای مجری حق! میلاد تو، قصیده بی انتهایی است که تنها خدا بیت آخرش را می داند؛ بیا و حُسن ختام زمان باش! 6057 | اس ام اس میلاد امام زمان خجسته باد بزم قدسیان در صبحی که آفتاب زمین و آسمان به زیر سقف خانه نرگس طلوع می کند. 6056 | اس ام اس میلاد امام زمان میلاد مهدی(عج)، تصنیف سرخ ترانه های انتظار، بر عموم مسلمین جهان مبارک باد 6055 | اس ام اس میلاد امام زمان ای ماه فاطمه! به آن امید که از افق نور بازگشت تو را دریابم، همه شب ستاره می شمارم تا صبح دیدارت فرا رسد . . . 6054 | اس ام اس میلاد امام زمان قدم هایت بوسهگاه چشمهایمان ای گل نرگس جشن میلادت کاش به ضیافت ظهور میپیوست میلاد نرگس پنهان گرامی باد
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... | اس ام اس میلاد امام زمان آمدنت چون رستاخیز، عدل گستر است و چون سپیده صبح، نوید آغازی دوباره برای همه خوبی هاست . میلاد مهدی موعود مبارک باد 6052 | اس ام اس میلاد امام زمان عصر انتظار، ولادتت را به جشن گرفته است، ای گل نرگس چشمان منتظر ما، خیس از اشک شوق میلاد توست، مهدی زهرا خجسته باد میلاد مولود نجات 6051 | اس ام اس میلاد امام زمان مـژدهی آمـدنت قیمـت جـان میارزد تاری از موی تو آقـا به جهـان میارزد السلام علیک یا صاحب الزمان بهترین هدیه به امام زمان عج ترک یک گناه است 6050 | اس ام اس میلاد امام زمان اهل آسمان و زمین بوسیله ی ظهور او خوشحال می شوند. پرندگان هوا و ماهیان دریا نیز با ظهور او شادی می کنند. امام صادق علیه السلام سلامتی و تعجیل در فرجش “صلوات” 6049 | اس ام اس میلاد امام زمان کاش از لطف شبی یاد ز ما میکردی / یاد از عاشق افتاده ز پا میکردی کاش بیمار فراقت که ز پا افتاده / با نگاه ملکوتی تو دوا میکردی یا مهدی ادرکنی عید شما مبارک 6048 | اس ام اس میلاد امام زمان ای وارث تاج و تخت محمود بیا / مرآت صفات پاک معبود بیا خلق آرزوی بهشت موعود کنند / والله تویی بهشت موعود بیا عید شما مبارک 6047 | اس ام اس میلاد امام زمان غزل طایر قدسی از لسان الغیب / دارم امید که نور بصرم باز آید آنکه غایب شده است از نظرم باز آید / گرمیِ دل خنکای جگرم باز آید ولادت امام زمان بر شما مبارک 6046 | اس ام اس میلاد امام زمان ای مخزن سر کردگار ادرکنی ای هم تو نهان هم آشکار ادرکنی بگزیده برای خویش هرکس یاری ای در دو جهان مرا تو یار ادرکنی . . . میلاد امام زمان بر شما مبارک 6045 | اس ام اس میلاد امام زمان گویند کسان که روز عید آمده است این نکته بطبع من بعید آمده است روزیست به ماعید که گویند همه زان یار سفرکرده نوید آمده است ولادت امام زمان(عج) مبارک 6044 | اس ام اس میلاد امام زمان امشب بوی خدا نمودم حس / نرجس دارد به دامنش نرگس سعید و مسعود است ،حجت معبود است/گل چمن آرا ، مهدی موعود است عید شما مبارک 6043 | اس ام اس میلاد امام زمان گرفته مُلک حق / ز مقدمش رونق به گوش جان آید / ندای جاء الحق ولادت آخرین ذخیره ی الهی ، بهار دلها، یوسف زهرا، تبریک و تهنیت 6042 | اس ام اس میلاد امام زمان ای دل شیدای ما، گرم تمنّای تو کی شود آخر عیان طلعت زیبای تو گر چه نهانی ز چشم، دل نبود ناامید می رسد آخر به هم چشم من و پای تو نیمه ی شعبان بود روز امید بشر شادی امروز ما نهضت فردای تو 6041 | اس ام اس خنده دار خدابيامرز تا وقتي زنده بود سالي 2 بار ميرفت پاتايا ٬ بعد تو اعلاميه ترحيمش زدن جوان ناكام ! فرستنده : مصطفی 6040 | اس ام اس زیبا هرگز شادي آدمها را از ميزان خنده هايشان نسنجيد هرگز تنهايي آدمها را از تعداد دوستانشان قضاوت نكنيد هرگز تحمل آدمها را از ميزان ايستادگي شان تخمين نزنيد هرگز... بهترین روزهایت را به کسانی هدیه کن که بدترین روزها در کنارت بودند فرستنده : مصطفی 6039 | اس ام اس زیبا کاش آسمان حرف دل کویر را می فهمید ... فرستنده : عبود
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... اس ام اس عاشقانه اگر نهایت دوست داشتن در قطره های باران است پس دریاها را به تو تقدیم می کنم فرستنده : عبود 6037 | اس ام اس دلتنگی سیگار داری؟ می خواهم خاطره دود کنم! فرستنده : mana 6036 | اس ام اس دلتنگی من اگر آنقدر که به یاد تو هستم به یاد خدا بودم , آن دنیا نیمی از بهشت به نام من بود ! فرستنده : mana 6035 | جوک جدید حیف نون به غضنفر میگه : بیا پنیر و انگور بخوریم . غضنفر میگه : من اسهال دارم . حیف نون میگه : ای بابا ، اونو بعد میخوریم ! فرستنده : J@l@l 6034 | اس ام اس دلتنگی نبری گمان که دیگر ز دل ما رفته باشی / تو عزیز دل مایی هر کجا نشسته باشی فرستنده : سید حمید 6033 | جوک جدید چند فحش قديمي از زبان جاسم! : 1.از جلوي چشمام خفه شو ، کثافته مرض ! 2.فكر كردي فقط خودت خري؟ 3.كسي با تو زر نزد 4.صداتو واسه من داد نزن 5.وقتي با من حرف ميزني دهنتو ببند!!! چند فحش جديد از زبان جاسم! : 1.دستت بشكنه از زانو 2.خودت گير عجب آدم خري افتادي 3.خودم دست دارم جوابشو ميدم!!! 4. تو نه تربیت داری نه خانوادگی ! 5 - حرف مفت نزن ، دندوناتو پاره میکنم فرستنده : Soori 6032 | اس ام اس عاشقانه هرکه را دیدم از مجنون و عشقش قصه گفت کاش میگفتند در این ره چه بر لیلی گذشت... فرستنده : 09169xxx917 6031 | اس ام اس نیمه شب ببخشید این وقت شب مزاحم شدم... میخواستم شما سفره خارجه زیاد رفتید هواپیما بوق داره؟ فرستنده : 09122xxx939 - B2 6030 | جوک جدید حیف نون داشت با گوسفندا فوتبال بازی میکرده ، بهش میگن که چرا با گوسفند بازی میکنی ؟؟؟ میگه : اینقدرا هم گوسفند نیستن دو گل جلواند ! فرستنده : 09373xxx005 6029 | جوک متفرقه نوشته ادبی غضنفر : شب بود و خورشيد به روشنى ميدرخشيد پيرمردى جوان يكه و تنها به همراه خانواده اش درسكوت گوشخراش شب قدم زنان ايستاده بود. فرستنده : 09373xxx005 6028 | اس ام اس دلتنگی گلایه از بلندی پاهایم نکن تو گلیمت را کوتاه بافته ای فرستنده : 09394xxx812 - شهروز 6027 | اس ام اس فلسفه اشتباهى كه همه عمر پشيمانم از آن اعتماديست كه بر مردم دنيا كردم.. فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6026 | اس ام اس دلتنگی ميدوني بزرگترين درد دنيا چيه؟ اينه كه تنها پناهت، پناهگاه ديگري باشد... فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6025 | اس ام اس دلتنگی اتل متل ستاره گلم دوسم نداره نه پيامك،نه ي زنگ دلم براش شده تنگ فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6024 | اس ام اس زیبا هوس بازان كسي را كه زيبا مي بينند دوست دارند! اما عاشقان كسي را كه دوست دارند زيبا مي بينند! فرستنده : 09358xxx624 - نازنين
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... اس ام اس تنهایی ميبوسمت 3تايي من و غم و تنهايي امان از اين جدايي دلتنگتم خدايي فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6022 | جوک دوستانه غضنفر كارت اينترنتش تموم ميشه مياندازه تو آب جوش! فرستنده : 09119xxx692 6021 | اس ام اس عاشقانه كيستم كه شدم ليلى آن عاشق دلناز ، تو كه باشى كه شدى جان و دل ليلى دلباز فرستنده : 09119xxx692 6020 | اس ام اس دلتنگی بوق اشغال ميزند وقتى شماره ات را در ذهنم ميگيرم ، كسى انگار پشت خط است فرستنده : 09119xxx692 6019 | اس ام اس تنهایی رفتي و با رفتنت قلبم شكست... قلب من غصه نخور! اون بالا هم خدايي هست... فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6018 | جوک جدید از خوش مرام می پرسن غمناکترین جای فیلم ستایش کجاست؟ میگه محمد داداش ستایش ، نتانستیم از مرز ردش کنیم!!! فرستنده : 09127xxx125 6017 | جوک جدید از غضنفر می پرسن مهمترین نکته فیلم ستایش چیه؟میگه راننده کامیون بشی اول بدبختیه! فرستنده : 09127xxx125 6016 | اس ام اس فلسفه زندگى مسابقه نيست زندگى يك سفر است و تو آن مسافرى باش كه در هر گامش ترنم خوش لحظه ها جاريست فرستنده : 09119xxx692 6015 | اس ام اس عاشقانه قسم به عشق و زندگي كه ارزشش يه عالمه ، قلبي كه بي تو بزنه ، لايق آتش زدنه فرستنده : 09370xxx164 6014 | اس ام اس زیبا ساقيا باز خماريم به جامى بنواز / خاطر خسته ما را به سلامى بنواز / گرمي سر نشود بگذري دركوچه ما / گاهگاهي دل ما را به پيامي بنواز فرستنده : 09362xxx717 6013 | اس ام اس فلسفه عيب كار اينجاست كه من" آنچه هستم " را با " آنچه بايد باشم " اشتباه میكنم ، خيال ميكنم آنچه بايد باشم هستم ، در حاليكه آنچه هستم نبايد باشم فرستنده : 09394xxx136 - امین 6012 | اس ام اس زیبا نه دل در دست محبوبي گرفتار ، نه سر در كوچه باغي بر سر دار ، از اين بيهوده گرديدن چه حاصل ، پياده ميشوم دنيا نگهدار... فرستنده : 09394xxx136 - امین 6011 | اس ام اس عاشقانه بايد از عشق بسازم غزلى قابل تو ، غزلى ناب و صميمانه به وزن دل تو ، دلى از جنس بهار است كه تقديم تو باد ، سبز باشي و دلت خانه ى پایيز مباد فرستنده : 09394xxx136 - امین 6010 | اس ام اس با موضوع خداوند خداوندا! دنيای آشفته ی درونم را كه تنها از نگاه تو پيداست ، با لالايي مهربان خود ، آرام كن تا وجود داشتن و بودن را ، به زيبايی احساس كنم فرستنده : 09394xxx136 - امین 6009 | اس ام اس زیبا در اين شهر صداى پاى مردمى است كه همچنان كه تو را ميبوسند در ذهن خود طناب دار تو را ميبافند ، مردمى كه صادقانه دروغ ميگويند و خالصانه به تو خيانت ميكنند ، در اين شهر هر چه تنهاتر باشى پيروزترى... فرستنده : 09394xxx136 - امین
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... اس ام اس ورزشی به نظر شما در دربی امسال شیث رضایی دنبال چه کسی باید بدود؟ 1.باز هم فرهاد مجیدی 2.میداوودی 3.جاسم کرار 4.هوار ملا محمد 5.خسرو حیدری 6.آرش برهانی شما میتوانید گزینه مورد نظرتان را به پیامک 200090 ارسال کنید ! فرستنده : 09173xxx190 - سینا یوسفی از بوشهر 6007 | اس ام اس عاشقانه روز اول كه سر زلف تو را ديدم به خودم گفتم پريشانى اين سلسله را آرام نيست فرستنده : 09119xxx692 6006 | جوک دوستانه چطور متوجه بشیم که تنبل هستیم: 1- درس نخوندن در طول روز 2- احساس پشیمانی شدید 3- درس نخوندن در طول شب فرستنده : محمدرضا رکنی 6005 | اس ام اس عاشقانه /////////////////// ////////////// /////// اينا بارونه فرستادم پژمرده نشي چون خيلي گلي فرستنده : mona 6004 | اس ام اس سرکاری هروقت حس كردي تمام درهابرويت بسته شده ودلت پرازقه هست دست ها تو تاجايي كه ميتوني بالا ببر وبا تمام قدرت !!!!!! بزن تو سرت فرستنده : mona 6003 | اس ام اس تنهایی روزهاي دورازتوراهرگز نخواهم شمرد تاهميشه بگويم همين ديروز بودكه باهم بوديم فرستنده : mona 6002 | جوک جدید سوال گزینه ای : اگر مادر زن و یا زن شما در حال غرق شدن باشند و شما فقط یک حق انتخاب داشته باشید میروید سینما ؟ یا رستوران !؟ فرستنده : نادر.ف 6001 | جوک جدید از سخنان قصار حیف نون : هر چی کمتر بهش بیشتر فکر کنی ، بیشتر دردش کمتر میشه! فرستنده : نادر.ف 6000 | جوک متفرقه س ام اس شب امتحان یه احمقی یه درسی اختراع میکنه هزار تا عاقل نمیتونن پاسش کنن!! فرستنده : نادر.ف 5999 | اس ام اس خنده دار میدونی چی از صدتا فحش بدتره ؟؟ اعتبار شارژ سیم کارتت ۱۰۸۵۰۰۰ ریال باشه،اونوقت برات یه پیام به متن زیر بیاد: مشترک گرامی شما برنده ۱۰۰۰ریال اعتبار رایگان شده اید ! فرستنده : نادر.ف 5998 | اس ام اس سرکاری هیچ وقت حسرت چیزایی رو که نداری نخور مثه عقل، فهم، شعور، درک، انسانیت ،شخصیت، خوشگلی حالا اونایی که دارن مثلا کجا رو گرفتن !؟ فرستنده : نادر فرحناکی 5997 | اس ام اس عاشقانه امشب ای ناز، چه دلتنگ نگاهت شده ام / باز ای مونس جان چشم به راهت شده ام برق چشمان تو امشب به سکوتم خندید/ چونکه دیوانه ی آن چهره ماهت شده ام فرستنده : ميلاد از همدان 5996 | جوک دوستانه دعای بعد از نماز غضنفر : خدایا ما را تا نمرده ایم از دنیا مبر ! فرستنده : رضا28 5995 | اس ام اس نیمه شب پاشو جیش کن بعد بخواب.(سازمان دخالت در تمام امور کشور) فرستنده : رضا28 5994 | جوک جدید تبليغ زمزم به سبك عربي: عبود: ولك جاسم كوكاكولا ميخوري؟ جاسم: آره ميخورم عبود: گوه ميخوري بايد زمزم بخوري. فرستنده : Nader.Golpesar
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... اس ام اس زیبا گذشته های دور راخواهم بخشید! زیرا آنان همچون کفشهای کودکیم نه تنها برایم کوچکند , بلکه با انها از برداشتن گامهای بلند عاجزم... فرستنده : نرگس 5992 | جوک متفرقه تبريك سال جديد حیف نون : سالي پر از توام . سرشار از آكنده برايتان مملو از لبريزم!! فرستنده : Soori 5991 | اس ام اس سرکاری ميازار موري كه دانه كش است كه جان دارد و جانم به قربانت ولي حالا چرا عاقل كند كاري كه باز آيد به كنعان غم مخور كلبه احزان شود روزي ز سر سنگ عقابي به هوا خواستن توانستن است. فرستنده : اميد 5990 | اس ام اس تنهایی به دروغ گفته ام ... به خوابم می آیی ... ... تا چشمانم ... دمی ... پلک برهم بگذارند.. فرستنده : ترانه سلجوقی 5989 | اس ام اس با موضوع خداوند یا رب........ مرا معبر آرامش کن... تا آنجا که نفرت هست,,, عشق جاری سازم.... ...آنجا که خطا هست,,, بخشایش بگسترم.... آنجا که جدایی هست,,, وصل بیافرینم.... آنجا که لغزش ...و دروغ هست,,, حقیقت بیاورم... آنجا که تردید هست,,, ایمان بنا کنم.... آنجا که ظلمت هست,,, نور بتابانم.... آنجا که اندوه هست,,, شادی منتشر کنم.. فرستنده : ترانه سلجوقی 5988 | اس ام اس فلسفه نیاز نیست انسان بزرگی باشیم... ...\" انسان بودن \" خود ، نهایت بزرگی است . می توان ساده بود ولی انسان بود... به همین سادگی... فرستنده : ترانه سلجوقی 5987 | اس ام اس دلتنگی دلم یه لحظه میخواد....که یکی بپرسه چطوری؟بگم...خوبم.... بغلم کنه و بگه دروغ بسه... بگو چی شده؟؟ فرستنده : ترانه سلجوقی 5986 | اس ام اس زیبا خندیدن، خوب است قهقهه، عالی است گریستن، آدم را آرام می کند اما… لعنت بر بغض...! فرستنده : ترانه سلجوقی 5985 | اس ام اس زیبا خب هرکسي يک جور دلتنگ ِ کساني ميشود که دوستشان دارد ؛ من معمولا دلتنگ ِ آهنگ ِ صدايشان ، وقت ِ صدا کردن ِ اسمام ميشوم فرستنده : ترانه سلجوقی 5984 | اس ام اس عاشقانه بـگو تـمام تـــو مـال مـن اســت ... دلـم مـی خـواهـد حـسادت کـنـم بـه خـودم ....! فرستنده : ترانه سلجوقی 5983 | اس ام اس دلتنگی کاش قلبم درد تنهایی نداشت چهره ام هرگز پریشانی نداشت کاش برگ های آخر تقویم عشق حرفی از یک روز بارانی نداشت کاش می شد راه سخت عشق را بی خطر پیمود و قربانی نداشت فرستنده : ترانه سلجوقی 5982 | اس ام اس عاشقانه قلب کال مـن در فصل دست های تــو می رسـد فصـلی برای تمـــــام رؤیــاها دستــی برای تمـــام فصل ها فرستنده : ترانه سلجوقی 5981 | اس ام اس زیبا آدمی باید توی زندگی یک نفر یا باشد یا نباشد نه اینکه هی باشد،هی نباشد...هی باشد،هی نباشد...!!! فرستنده : ترانه سلجوقی 5980 | اس ام اس فلسفه براي آدم نا بينا شيشه و الماس فرقي نداره , , , , اكه كسي قدرتو ندونست فكر نكن تو شيشه اي اون نا بيناست فرستنده : ترانه سلجوقی 5979 | اس ام اس جدید زندگی تعداد نفسها نیست ... تعداد لبخندهای کسانی است که دوستشان داریم فرستنده : ترانه سلجوقی
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... اس ام اس فلسفه دنیا آنقدر وسیع است که برای همه مخلوقات جا هست. به جای آن که جای کسی را بگیرید، تلاش کنید جای واقعی خودتان را بیابید. چارلی چاپلین فرستنده : ترانه سلجوقی 5977 | اس ام اس فلسفه وفادارترین زن ها نه موطلایی ها هستند ، نه مو خرمایی ها و نه مو مشکی ها.... بلکه مو خاکستری ها هستند!» چارلی چاپلین فرستنده : ترانه سلجوقی 5976 | اس ام اس فلسفه سادگی از دهاتیان است و ظرافت از شهریان . مرد کامل ظرافت و سادگی را باهم دارا است. کنفوسیوس فرستنده : ترانه سلجوقی 5975 | اس ام اس با موضوع خداوند ملاصدرا : خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدرآرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود فرستنده : ترانه سلجوقی 5974 | اس ام اس فلسفه كسی رو كه دوستش داری، چند وقت یكبار بهش یادآوری كن، تا فراموش نكنه قلبی برایش میتپد. شكسپیر فرستنده : ترانه سلجوقی 5973 | اس ام اس زیبا چه حکایت جالبیست ، کلمه ی زندگی با \"زن\" آغاز میشود و مردن با \"مرد\"... فرستنده : rahnama 5972 | جوک مردان ادبیات آقایون هنگام زمین خوردم خانوم ها: دوران نامزدی: الهی بمیرم چیزیت که نشد 1سال بعدازدواج: عزیزم بیشترمواظب باش 3سال بعد ازدواج: مگه کوری جلوپاتونگاه کن 5سال بعدازدواج: آخیش دلم خنک شد فرستنده : rahnama 5971 | جوک جدید فری خوشحال تو موزه لوور فرانسه خسته می شه یه صندلی خالی می بینه میره می شینه. مامور موزه با سرعت به طرفش میاد و بهش می گه: آقا پاشو این صندلی ناپلئونه! می گه: خوب بابا! هر وقت اومد بلند می شم فرستنده : Pedram 5970 | اس ام اس خنده دار نامه یک شوهر به نامزدش : عزیزم از دوریت میخوام گریه کنم ولی یاد قیافت که میافتم خندم میگیره ! فرستنده : ماریا53 5969 | اس ام اس فلسفه عشق مثله یک تیره که درست میخوره وسط قلبه آدم نه میتونی درش بیاری نه میتونی بزاری بمونه اگه درس بیاری میمیری اگه بزاری بمونه بازم میمیری پس آخرش جونتو میگیره ! فرستنده : برزیل 5968 | اس ام اس عاشقانه عشق بازی می کنم این روزهاااا با قلم و کاغذ ... کلمه به کلمه می آمیزم ... واژه می زایم ... تو را از نو متولد می کنم ... پاک و بی آلایش و این بار تو را با عشق می پرورانم ... فرستنده : فرزاد.ع 5967 | جوک دوستانه به غضنفر زنگ میزنن میگن پاشو بیا روستا بابت مرده.غضنفر می گه نه شما دروغ میگین حتما یک اتفاقی افتاده شما نمی خواین به من بگین!!! 5966 | جوک متفرقه پسر ميره خواستگاري ، پدر عروس ميگه مهريه دخترم صد بشكه بنزينه! پدر داماد ميگه پسرم پاشو پاشو يه دختر گازسوز پيدا كنيم ! فرستنده : 09370xxx797 - جلال ناصری 5965 | اس ام اس عاشقانه به یاد هم بودن قشنگترین هدیه ای است که نیازی به با هم بودن نداره. فرستنده : 09196xxx132 5964 | اس ام اس خنده دار من که میدونم چه دسته گلی به آب دادی ، میخوام از زبون خودت بشنوم! (قدیمی ترین تاکتیک اعتراف گیری مادرا ازبچه ها درطول تاریخ) فرستنده : 09393xxx229
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... اس ام اس خنده دار هنگامی پسرها سر به زیر میشوند که سنگ فرش خیابان ها آیینه کاری شود! 5962 | اس ام اس فلسفه لباسها در آب کوتاه میشوند و برنج ها دراز ، در ازای زندگی برنج باش و در پهنای آن ،لباس. و اگر عمق این پند را نفهمیدی بدان که تنها نیستی! فرستنده : 09393xxx229 5961 | اس ام اس تنهایی تنهایی مثل ایدز است ، از رابطه های زیاد و دوستی های کنترل نشده حاصل میشود. فرستنده : 09393xxx229 5960 | اس ام اس خنده دار آخرین خبر از اون دنیا : پل صراط رو برداشتن و جاش تله کابین گذاشتن ، راحت باشید. فرستنده : 09393xxx229 5959 | اس ام اس دلتنگی از پرچين اميدهايت چتري برايم بفرست كه خيس دلتنگيهايتم. فرستنده : 09394xxx136 - امین 5958 | اس ام اس عاشقانه واسه دشت وسيع مهربونيت مترسكي ميشم تا هيچ وقت غم وغصه دوروبرت پيدا نشه! فرستنده : 09394xxx136 - امین 5957 | اس ام اس فلسفه بغض بزرگترين نوع اعتراض در برابر آدم هاست اگر بشكنه ديگه اعتراض نيست التماسه .. " دكتر علی شریعتی " فرستنده : 09394xxx136 - امین 5956 | اس ام اس دلتنگی به قلب مهربانت بگو هيچ چيز يادت را از خاطرم نخواهد برد حتي وجود فاصله ها! فرستنده : 09394xxx136 - امین 5955 | جوک دوستانه غضنفر ميره تهران سوار تاكسى ميشه ميبينه هركى پياده ميشه يا ميگه گوشه كنار ، يابغل منو پياده كنيد! غضنفر هول ميشه ميگه همين كنار منو بغل كنيد ! فرستنده : 09119xxx692 5954 | اس ام اس عاشقانه ميدوني فرق تو با باد چيه؟ باد نفس آسمونه ، ولي تونفس مني. فرستنده : 09196xxx132 5953 | اس ام اس زیبا هرآنچه خواستم نيامد به دست / چون که بيگانه بودم به اين دنياى پست / بی آب بودم کوزه بدست / تا آب يافتم کوزه ام شکست! فرستنده : 09196xxx132 5952 | اس ام اس عاشقانه می خوام برم ونیز / پیدا کنم یه میز / خیلی تروتمیز / با یه چاقوی تیز / روش بنویسم یه ریز / دوست دارم عزیز فرستنده : 09196xxx132 5951 | اس ام اس تنهایی شده با گفتن یه حرف شده با یک نگاه سرد پشیمونم کن از رفتن یه کاری کن برای من واسه تقویم بی فردام برای من که میدونی بدون تو چقدر تنهام! فرستنده : 09119xxx692 5950 | اس ام اس زیبا بادبادك هرچي بالاتر ميره قرقره از داغ دوريش لاغرتر ميشه قرقرتيم بادبادك فرستنده : 09119xxx692 5949 | اس ام اس فلسفه از شیطان پوزش میطلبیم ، نبایدفراموش کنیم که ما فقط یک طرف داستان را شنیده ایم . چون تمام کتابها را خدا نوشته است... "ساموئل باتلر" فرستنده : 09351xxx038
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... اس ام اس خنده دار پشتکارو از اون ساعت زنگداری یاد بگیرکه تا دهنت رو سرویس نکنه ، صداش قطع نمیشه ! فرستنده : 09374xxx932 - میلاد از مشگین 5947 | اس ام اس عاشقانه عشق مثل پنير مي مونه!! زياديش آدمو خنگ ميكنه نرمالش فقط تا 1ساعت سيرت ميكنه هيچ كس هم بدون پنير تا حالا نمرده!!! فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 5946 | اس ام اس تنهایی اتل متل لالايي، جيگر چه بي وفايي، عزيز دل كجايي؟ به يادتم خدايي فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 5945 | اس ام اس تنهایی يك صندلي خالي كنار روياهام از آن توست بنشيني يا بروي "دوستت دارم" فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 5944 | اس ام اس دلتنگی غربت را نبايد در شهر غريب جستجو كرد همين كه عزيزت نگاهش را به ديگري فروخت تو غريبي!!! فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 5943 | اس ام اس دلتنگی خواستم خودم رو گول بزنم ، همه ي خاطراتم رو انداختم يه گوشه و گفتم: فراموش! يه چيزي ته قلبم خنديد و گفت: يادمه!!! فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 5942 | اس ام اس دلتنگی پرنده از نبودنت آواز غم میخونه چقدر دلم تنگ برات فقط خدا میدونه فرستنده : 09397xxx232 - محمد احمدزاده 5941 | اس ام اس عاشقانه واسه مشق شبت صدبار بنویس: اونیکه یادش نمیکنی ، همیشه به یادته!! فرستنده : 09397xxx232 - محمد احمدزاده 5940 | اس ام اس زیبا ماهى ها چقدر اشتباه ميكنند ، قلاب علامت كدام سوال است ؟ كه بدان پاسخ ميدهند فرستنده : 09119xxx692 5939 | اس ام اس فلسفه آنكه با زندگى مى سازد ، مى بازد. با زندگى نساز ، زندگى را بساز. فرستنده : 09119xxx692 5938 | اس ام اس فلسفه در سفر زندگی ، نشستن در قطار خوب و زیبا چندان اهمیت ندارد ، بلکه مهم آن است که انسان در ایستگاه خوبی پیاده شود. فرستنده : 09173xxx190 - سینا یوسفی از بوشهر 5937 | اس ام اس زیبا سر کلاس ریاضی بود که استاد اومد و دو خط موازی کشید .خط پایینی نگاهی به خط بالایی کرد و عاشقش شد. خط بالایی هم نگاهی به خط پایینی کرد و تو دلش عاشق شد، در همین هنگام بود که استاد داد زد دو خط موازی هیچ وقت به هم نمی رسند! فرستنده : 09173xxx190 - سینا یوسفی از بوشهر 5936 | جوک متفرقه فتوای جدید : از این پس خوردن بستنی عروسکی حرامه چون معلوم نیست دختره یا پسره ! فرستنده : 09189xxx922 - saeed 5935 | جوک جدید دعای شب یک کودک : خدایا! خودت میدونی آب کم خوردم ، جیش هم کردم ، پس کمکم کن صبح کتک نخورم (آمیین) فرستنده : 09374xxx932 - میلاد از مشگین 5934 | اس ام اس عاشقانه نگي به ك30 آخه نف30 ازهركي بپر30 به اين جمله مير30 كه واسه من همه ك30 فرستنده : 09374xxx932 - میلاد از مشگین