پاسخ : اس ام اس های ارسالی... اس ام اس شب قدر الهی... با خاطری خسته... دلی به تو بسته! دست از غیر تو شسته... درانتظار رحمتت نشسته ام. میدهی كريمی نمی دهی حكيمی... مي خوانی شاكرم ميرانی صابرم... الهی احوالم چنانست كه می دانی واعمالم چنين است كه مي بينی نه پاي گريز دارم ونه زبان ستيز... الهی مشت خاكي را چه شايد و از او چه برآيد و با او چه باید... دستم بگير يا الرحمن الراحمين . ملتمس دعاي شما در اين ليالي نور و رحمت و قدرم و شهادت مولي الموحدين حضرت علي ع را تسليت عرض مينمايم فرستنده : 09163xxx260 6553 | اس ام اس شب قدر گفتم امروزكه روزغم مولاست عجب پس چرا اين دل من درهوس كرب وبلاست روزها راكه شمردم ديدم110 روز دگر "عاشوراست "..!!! التماس دعا فرستنده : 09369xxx886 6552 | اس ام اس شب قدر <الهی بك یا الله >... اي كه دستت میرسد بر زلف یار/ درحضورش نام ما را هم بیار / تقدیرتان در شب قدر به همه نیكیها مقدر باد. التماس دعا فرستنده : 09389xxx617 6551 | اس ام اس شب قدر نردبان قلب من شکسته است. میشود برای من دعا کنی؟ یا اگر خدا اجازه میدهد ،جای من کمی خدا خدا کنی؟ چون دلم شبیه یک نماز بین راه،خسته و شکسته است، میشود برای بیقراری دلم،یک سفارشی به آن کریم با وفا کنی؟ التماس دعا. فرستنده : 09196xxx132 6550 | اس ام اس شب قدر ای سپهر کج مدار کج منش/ ابن ملجم رابگو زحمت مکش / من زشمشیرت ندارم واهمه/ چون دلم تنگ است بهر فاطمه / سیلی آنروز که زهرا خورده بود/ در همان ساعت علی هم مرده بود . لیالی قدر وایام سوگواری تسلیت، التماس دعا. فرستنده : 09196xxx132 6549 | اس ام اس شب قدر امشب تمام آينه ها را صدا كنيد گاه اجابت است ، رو به سوى خدا كنيد اى دوستان آبرو دار در نزد حق در نيمه شب قدر مرا هم دعا كنيد التماس دعا فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6548 | اس ام اس شب قدر سجده بر سجاده عشاق چون کردی تاسحر،جان مولا زیر لب آهسته نامم را ببر.... فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6547 | اس ام اس شب قدر شب عفو است و محتاج دعايم ز عمق دل دعايى كن برايم اگر امشب به معشوقت رسيدى خدا رادر ميان اشك ديدى كمى هم نزد او يادى زما كن كمى هم جاى ما او را صدا كن بگو يا رب فلانى رو سياه است دو دستش خالى و غرق گناه است بگو يا رب تويى دريايى جوشان در اين شب رحمتت بروى بنوشان "التماس دعا" فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6546 | اس ام اس شب قدر شب عفو است و محتاج دعایم، زعمق دل دعایی کن برایم،اگر امشب به معشوقت رسیدی ،خدا را در میان اشک دیدی،کمی هم نزد او یادی زما کن،کمی هم جای ما او را صدا کن ، بگو یا رب فلانی رو سیاه است،دو دستش خالی و غرق گناه است. التماس دعا فرستنده : 09188xxx282 6545 | اس ام اس شب قدر الهي اين شب كه همه قران به سر ميكنند ما را توفيق بده قرآن به دل كنيم فرستنده : 09119xxx692 6544 | اس ام اس شب قدر چو بشکفد ز لبت غنچه پاک دعا تو را به فاطمه (س) سوگند التماس دعا 6543 | اس ام اس شب قدر درد مندیم اى خدا درمان نما / درد بى درما نما ن درمان نما هر که ارد دست حاجت نزد تو / با ر الهى درد او درمان نما التماس دعا 6542 | اس ام اس شب قدر آن لحظه که قلبت به خدا نزدیک است / آن لحظه که دیده ات ز اشک خیس است یاد آر که محتاج دعایت هستم 6541 | اس ام اس شب قدر در این روزها و شبهای مقدس نیم نگاهی را محتاجم که دوستی به پهنای قلب مهربانش به سوی کلبه ی ویرانه ی دل من بیندازد پس ای مهربان التماس دعا 6540 | اس ام اس شب قدر ز مردم دل بکن یاد خدا کن / خدا را وقت تنهایی صدا کن در آن حالت که اشکت می چکد گرم / غنیمت دان و ما را هم دعا کن :sadsmiley:
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... اس ام اس شب قدر می کشی آه و در چشم هایت / می رمند آهوان دسته دسته در گلویت ترک می خورد بغض / التماس دعا! دل شکسته 6538 | اس ام اس شب قدر این دست های خالی و ساده دخیلتان ، ما را فقط به رسم رفاقت دعا کنید 6537 | اس ام اس شب قدر یا رب دل مرده ی مرا احیا کن / بر روی گدای نیمه شب در وا کن سوگند به قطره قطره ی خون علی(ع) / پرونده ی اعمال مرا امضا کن . شهادت شفیع شیعیان و مولای متقیان، علی علیه السلام تسلیت باد 6536 | اس ام اس شب قدر بر روح تمام شیعیان تیغ زدند/ بر مردترین مرد جهان تیغ زدند خورشیدبه سینه، ماه برسر می زد/ انگاربه فرق آسمان تیغ زدند سالروز ضربت خوردن امام علی(ع) تسلیت باد 6535 | اس ام اس شب قدر هیچ گناهکاری را نا امید مکن، چه بسیار گناهکاری که عاقبت به خیر گشته و چه بسیار خوش کرداری که در پایان عمر تباه شده و جهنمی گشته است . . . ( امام علی-ع) 6534 | اس ام اس شب قدر الهی ، امشب آمدهام تا به چهارده نور پاک، تورا قسم دهم و والاترین کتاب را بر سر بگیرم و بالاتر روم ، مرا به خویش وامگذار و در این شب با بهترین دوستانت همنشین کن و از خویش مران ، که بیتو حیرانم و سرگردان 6533 | اس ام اس شب قدر دعا بدون علی قابل اجابت نیست / که مهر اصل اجابت به هر دعاست علی(ع) بزن تو دست توسل به دامن مولا / که در جامعه را بهترین دواست علی(ع) 6532 | اس ام اس شب قدر بجز از علی(ع) که گوید به پسر که قاتل من چو اسیر توست اکنون، به اسیر کن مدارا . . . شهادت سمبل کرامت و عدالت و شجاعت، تسلیت و تعزیت 6531 | اس ام اس شب قدر به شهر کوفه در محراب طاعت / علی شد کشته در حال عبادت ز پـور ملجم مردود کافر / بخون شد غوطه ور ساقی کوثر 6530 | اس ام اس شب قدر در برج ولا مهر جهان تاب علیست / در شهر علوم نبوی، باب علیست از اول خلقت بشر تا امروز / مظلوم ترین شهید محراب علیست . . . التماس دعا 6529 | اس ام اس شب قدر خدایا ، بحق شهید شب های قدر تقدیر ما را محبت و ولایت و پیروی راه مولا علی علیه السلام رقم بزن آمین . . . 6528 | اس ام اس شب قدر امشب این دل یاد مولا می کند / لیلة القـدر است و احیا می کند بشنو ای گـوش دلها بی صدا / نغمه ی فـزت و رب الکعبه را 6527 | اس ام اس شب قدر دلت را با خداوند آشنا کن / ز عمق جان خدایت را صدا کن دل غفلت زده مانند سنگ است / مس دل را به یاد او طلا کن به پیش او گشا دست نیازی / به درگاه بلند او دعا کن . . . التماس دعا 6526 | اس ام اس شب قدر یک عمر تماشای دری خون آلود / یاد آوری حادثه ای سرخ و کبود کم کم به علی بال پریدن میداد / ای تیغ نیازی به حضور تو نبود . . . التماس دعا 6525 | اس ام اس با موضوع خداوند خدایا! حکمت قدمهای که برایم برمیداری برمن آشکارکن تا درهایی را که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به سویم می بندی به اصرار نگشایم فرستنده : 09128xxx567 - Hamed :ashamed0001:
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... اس ام اس عاشقانه در كوى با وفايان عمرى دويده بودم * مهرى كه در تو ديدم آنجا نديده بودم فرستنده : 09119xxx692 6523 | اس ام اس تنهایی در تنهایی خیالم ، تو را مهمان رویاهایم کرده ام تا به آرامى بگویم : دلتنگتم... فرستنده : 09119xxx692 6522 | اس ام اس خنده دار یک چینی با همسرش اختلاف داشت گفت که با شما نیز در میون بزارم .... مرد گفت : 玉被某日本游戏 商塑造成风尘 زن جواب داد: 无双》里,干脆从刘备关羽张 مرد جواب داد : 无双》里,干脆从刘备关羽张 و زن مجددا جوابش را داد : 反响。原版格林童 话中的血腥描写 بنظرتون حق با کیه؟ فرستنده : 09192xxx088 - 4ZAD 6521 | اس ام اس فلسفه ماهى از بى آبى نميميرد ، بالا و پايين پريدنش را بنگر. بخاطر دورى از آب خود را ميکشد فرستنده : 09373xxx044 - نسترن 6520 | اس ام اس زیبا ياد ياران کرده اى ياد جانان ميکنم ، ياد شبنم کرده اى ياد باران ميکنم ، تو صدايم کرده اى من نگاهت ميکنم ، تو سلامم کرده اى من دعايت ميکنم فرستنده : 09373xxx044 - نسترن 6519 | اس ام اس زیبا يارب ازدلهاى ماسوز محبت رانگير اين تجمع اين توسل اين ارادت رانگير هستى ما بستگى دارد به حب دوستان هرچه ميخواهى بگيراما رفاقت را نگير فرستنده : 09373xxx044 - نسترن 6518 | اس ام اس جدید میگن اونایی که رفیق خوب دارن میرن بهشت... حال کردی مفتی مفتی میری بهشت! فرستنده : پریناز 6517 | اس ام اس زیبا عزیز بودن آدمها به این نیست که وقتی می بینیشون چقدر از دیدنشون خوشحال میشی ، به اینه که وقتی نمی بینیشون چقدر دلت براشون تنگ میشه. فرستنده : جواد 6516 | اس ام اس عاشقانه هر روز شروع قصه ای تازه است ، ای همیشه نازنین ، روزگار تمام قصه هایت بی غصه باد . فرستنده : amin 6515 | جوک دوستانه یه روز یه نفر میره فروشگاه کفش بخره میگه آقا این چنده؟ فروشنده میگه مفته. خریدار میگه تخفیف هم میدین؟!!! فرستنده : فروزان 6514 | جوک متفرقه بهش گفتم چقدر خوشگل شدی ! گفت،چشات خوشگل میبینه گفتم پ نه پ میخواستی گوشام خوشگل ببینه !! فرستنده : ع.مجید 6513 | جوک دوستانه یارو میره بیمارستان عیادت مریض میگه: هیچ بهتر نشدی الحمدلله!! فرستنده : ع.مجید 6512 | اس ام اس زیبا همیشه از فاصله ها گله میکنیم شاید یادمان رفته که در مشق های کودکی برای فهمیدن کلمات کمی فاصله هم لازم بود! فرستنده : نسرین 6511 | جوک دوستانه دیوانه اولی: کی اومدی؟ دیوانه دومی: پس فردا دیوانه اولی: پس فردا که هنوز نیومده دیوانه دومی: می دونم چون کار داشتم، زودتر اومدم ! فرستنده : نسرین 6510 | جوک متفرقه موضوع انشا غضنفر اینا : تا به حال احساس غیر قابل توصیفی داشته اید؟ آن را توصیف کنید ! پسره: من تا ۲۵ سالم نشه ازدواج نمیکنم دختره: منم تا ازدواج نکنم ۲۵ سالم نمیشه ! فرستنده : نسرین :confused0075:
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... اس ام اس جدید مثل ایرانسل خرابتم مثل ۹۱۹ همراهتم مثل ۹۱۲ رفیق با کلاستم ! فرستنده : نسرین 6508 | اس ام اس جدید اگر در زندگی به ناگاه یکی از سیم های سازت پاره شد ، آهنگ زندگی را چنان ادامه بده که کسی نفهمد بر تو چه گذشت! فرستنده : جواد 6507 | اس ام اس عاشقانه به اندازه خوشگلی ماریچی * عشق لئوپاردو * تنهایی خوان میگل * بد جنسیه استفانیا * اشک سیسیلیا * معصومیت بچه ماریچی * دوستت دارم * فرستنده : ghanbari 6506 | اس ام اس زیبا هزار تا رگ دارم هزار تا رفيق اما تو شاه رگي رفيق فرستنده : حامد ديوونه 6505 | جوک متفرقه داداشم میره موز بخره اسمشو بلد نیست میره میوه فروشی میگه 2کیلو از اونا بده . فروشنده میگه توت فرنگی یا موز ؟ داداشم میگه یا موز ! فرستنده : hassan 6504 | جوک جدید دوست دخترم موبایلش آنتن نمیداد ، بهش مسیج دادم : نمیتونم بگیرمت … جواب داد : به درک! مگه کم خواستگار دارم؟ فرستنده : مهربان 6503 | جوک متفرقه مشتری: آقا شما مطمئنید که این گوشت گاوه ؟ قصاب: بله آقا. تا همین نیم ساعت پیش داشت واق واق می کرد فرستنده : مهربان 6502 | اس ام اس سرکاری طبق آخرين مصوبه وزارت دادگستری: خل بودن جرم نيست . آزادانه به كارت برس ! فرستنده : مهربان 6501 | اس ام اس زیبا در حضور خار ها هم میشود یک یاس بود ، در هیاهوی مترسک ها پر از احساس بود ، میشود حتی برای دیدن پروانه ها ، شیشه های مات یک متروکه را الماس بود... فرستنده : 09196xxx132 6500 | اس ام اس زیبا سهم انسان از هستی به وسعت قلب مهربان اوست بی شک تمام هستی سهم توست! فرستنده : 09384xxx338 - مرجان 6499 | اس ام اس فلسفه همه احساس میکنن هر آن کس که زیباست مهربان است دریا زیباست ولی سیلی به صخره های ساحل میزند فرستنده : 09173xxx190 - سینا یوسفی از بوشهر 6498 | اس ام اس عاشقانه تو بشو یاس قشنگ لحظه های بی قرارم ... من میشم زلال بارون تا کنار تو ببارم فرستنده : 09128xxx567 - Hamed 6497 | اس ام اس دلتنگی ديگران را اگر از ما خبرى نيست چه غم ، نازنينا تو چرا بی خبر از ماشده اى فرستنده : 09119xxx692 6496 | اس ام اس فلسفه زندگى پستى و بلندى داره آسفالتش خوب نيست! پيمانكارش را هم نميشناسى! فرستنده : 09119xxx692 6495 | اس ام اس فلسفه در بدترين روزها اميدوار باش زيرا که زيباترين بارانها از سياه ترين ابرها مى بارد فرستنده : 09373xxx044 - نسترن :ghalb:
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... س ام اس عاشقانه به گمانت نرسد مهر تو در اين دل نيست / چونکه درقلب منى دورى تو مشکل نيست فرستنده : 09373xxx044 - نسترن 6493 | اس ام اس عاشقانه به حرمت خاطرمون ، به دوری فاصلمون / به تنگی رابطمون ، دلتنگتم ای مهربون فرستنده : 09128xxx567 - Hamed 6492 | جوک متفرقه حیف نون اسهال داشت خجالت میکشیدبه دکتربگه،گفت: دکتر آبریزش دارم ! دکترگفت:بینی؟ لره گفت: نه قيني! فرستنده : 09188xxx282 6491 | اس ام اس به زبان آذری اولدوز گليب آي اولماز، بهار گليب ياي اولماز، نجيب لرين ايچينده هيچكس سنه تاي اولماز . فرستنده : 09196xxx132 6490 | اس ام اس عاشقانه میدونی فرق من با پنالتی چیه؟ پنالتی گاهی وقتا گل میشه ولی من همیشه گلم فرستنده : 09196xxx132 6489 | اس ام اس عاشقانه من به یاد دل و دل یاد تو را می گیرد،دل اگر یاد عزیزش نکند می میرد. فرستنده : 09196xxx132 6488 | اس ام اس با موضوع خداوند خداوندا عزیزم را تو یاری کن * پناهش باشو در حقش تو کاری کن * الهی هر چه میخواهد نصیبش کن * خدایا بر لبش لبخند جاری کن! فرستنده : 09369xxx886 6487 | اس ام اس جدید اگه هشت لایه ایزوگامت کنن بازم خوبی ازت چکه میکنه ! فرستنده : 09369xxx886 6486 | جوک دوستانه به پسر داییم ميگم چرا درس ميخوني؟ ميگه درس ميخونم دكتر بشم، مطب بزنم ، پول در بيارم،نيسان بخرم كاركنم ! فرستنده : 09369xxx886 6485 | اس ام اس زیبا دلم میخواهد خوشبختی را یه بغل سیر در آغوش بگیرم و آنقدر بفشارمش تا بترکد و هر تکه اش سهم کسی شود. فرستنده : 09133xxx756 6484 | اس ام اس زیبا بلبلان از روی گل مستند و ما از روی دوست... دیگران از ساغر و ساقی و ما از یاد دوست فرستنده : 09128xxx567 - Hamed 6483 | اس ام اس عاشقانه خواستم برایت چیزي بنویسم قلم نداشتم استخوانم را تراشیدم دیدم جوهر ندارم رگم را پاره كردم دیدم كاغذ ندارم روي قلبم نوشتم كه همیشه دوستت دارم... فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6482 | اس ام اس زیبا سهم هر کسی که باشى خوش به حال روز گارش / آخه پائيز و زمستونش ميشه رنگ بهارش فرستنده : 09373xxx044 - نسترن 6481 | اس ام اس دلتنگی هر رهگذرى محرم اسرار نگردد ، صحراى نمکزار چمن زار نگردد ، هرجا که رسيدى طرح رفاقت مکش اى دوست ، هر بى سر و پا يار وفا دار نگردد فرستنده : 09373xxx044 - نسترن 6480 | اس ام اس عاشقانه اى به خلوتگه دل محرم راز ، با پيامى دل ما را بنواز ، گر بگيرى ز دلم تو خبرى ، ميکنم هديه به تو بال و پرى فرستنده : 09373xxx044 - نسترن :rolleyessmileyanim:
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... اس ام اس تنهایی غروب برام چه سخته وقتى غريبه باشم وقتى عزيزى دارم ، ولى پيشش نباشم فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6478 | اس ام اس عاشقانه عشق يعنى پرتاب گلى از سوى دوست هر كجا باشم "د ل م" همراه اوست. فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6477 | اس ام اس دلتنگی بس كه ديوار دلم كوتاه است ، هر كه از كوچه ى تنهايى من ميگذرد به هواى هوسى هم كه شده ، سركى ميكشد و ميگذرد!!! فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6476 | اس ام اس عاشقانه کوتاه ترین کلمه دنیا I شیرین ترین کلمه دنیا LOVE عزیزترین شخص دنیا YOU فرستنده : مهربان 6475 | جوک جدید مناجات چراغعلی با خــدا : مــوو دیــه بنده تــوو نیسوم ، یــه فکری سی خوت بکن! فرستنده : مهربان 6474 | جوک متفرقه ﻏﻀﻨﻔﺮ ﺯﻧﮓ ﻣﻴﺰﻧﻪ ﺻﺪ ﻭ ﺑﻴﺴﺖ ﻭ ﭘﻨﺞ ﻣﻴﮕﻪ ﻳﻪ ﭘﻠﻴﺲ ﺻﺪ ﻭ ﺩﻩ ﺑﻔﺮﺳﺘﻴﻦ ﺑﻘﻴﺸﻮ ﻫﻢ ﺁﺩﺍﻣﺲ ﺑﺪﻳﺪ! فرستنده : مهربان 6473 | جوک دوستانه راههای رسیدن به زندگی ایده آل ! : ۱>خوابیدن را به نشستن نشستن را به ایستادن ایستادن را به راه رفتن ترجیح دهید ۲>برای کار همیشه وقت هست فعلا زمان استراحته ۳>کار امروز را به فردا بیندازید تا فردا خدا کریمه ۴>زمانی که حس کار به شما دست داد اندکی صبر کنید تا این حس از شما برود ۵>بعد از خواب اندکی استراحت کنید که خستگی از شما برود فرستنده : مهربان 6472 | اس ام اس دلتنگی پایان حکایتم شیرین نیست من عاشق او بودم او عاشق او... فرستنده : رنجیده ی روزگار 6471 | اس ام اس دلتنگی دلم به بهانه ی بچگی باز گریست . بگذار دل بزرگ شود تا بداند همیشه هر چه بخواهد نیسسسسسسسسست. فرستنده : رنجیده ی روزگار 6470 | اس ام اس دلتنگی و تو بدون هیچ واهمه ای از دلتنگی که فردا دچار آن میشوم رفتی... این بود دوست داشتنت؟ فرستنده : banafshe 6469 | جوک دوستانه یه عمر رفتیم سینما آخر هم نفهمیدیم دسته های صندلیش ماله خودمونه یا بل دستیمون - لعنت به این زندگی فرستنده : تینا 6468 | اس ام اس زیبا دوستی من شبیه به باران نیست که گاهی می آید و گاهی نمی آید دوستی من شبیه به هواست بعضی وقت ها ساکت اما همیشه در اطراف توست. فرستنده : م س 6467 | اس ام اس عاشقانه قلبم برای بودن تو کوچک است اما برای همیشه میهمان این خانه کوچک باش. فرستنده : م س 6466 | اس ام اس زیبا کاش می دانستیم زندگی با همه وسعت خویش،محفل ساکت غم خوردن نیست ، حاصلش تن به قضا دادن و پژمردن نیست ، زندگی خوردن و خوابیدن نیست ، اضطراب و دیدن و نادیدن نیست ، زندگی جنبش و جاری شدن است ، زندگی کوشش راهی شدن است ، از تماشاگه آغاز حیات ، تا به جایی که خدا می داند. فرستنده : م س 6465 | اس ام اس زیبا گر میخواهی بدانی چقدر ثروتمندی سکه هایت را نشمار... قطره ای اشک بریز و دستانی که برای نریختنش دراز میشود را بشمار...... فرستنده : 09371xxx911
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... جوک دوستانه حیف نون داشت توالت میساخته اجر کم میاره (open) میسازه فرستنده : a.t 6463 | اس ام اس عاشقانه میدونی takzang یعنی چی ؟ T : تا A : آخر K : خط Z : زندگی A : عاشق N : نگاه G : قشنگتم فرستنده : mohsen.happy 6462 | اس ام اس عاشقانه پیشی پیشی ملوسم دیگه دارم میپوسم ، از این فاصله دور اون لباتو میبوسم . فرستنده : mohsen.happy 6461 | جوک متفرقه آخه تو آدمی؟؟؟؟؟ - پَ نه پَ؛ تو آدمی! بخشهایی از مکالمۀ آدم و حوا ! فرستنده : پدرام 6460 | جوک جدید ژاپنی ها میگن : ما میتونیم ، مگر اینکه بلایی نازل بشه ! ما میگیم : ما نمی تونیم ! مگر اینکه فرجی بشه !!! فرستنده : پدرام 6459 | اس ام اس فلسفه اگه کسی بهت گفت اسب میزنی تو دهنش اگه نفر دوم بهت گفت اسب بهش میگی احمق اگه نفر سوم بهت گفت اسب بهتره برای خودت یه زین بخری ! فرستنده : پدرام 6458 | جوک جدید چند دلیل عمده شهادت شهدای حیف نون اینا : ۱_آزمایش ماشه تفنگ ۲_پرتاب اشتباهی ضامن به جای نارنجک ۳_سوراخ کردن ماسک شیمیایی برای ورود بهترهوا ۴_دنبال کردن پروانه در میدان مین ۵_نگاه کردن به داخل لوله تفنگ جهت اطمینان از خروج صحیح گلوله علت بعضی ها نیز هنوز فاش نشده… ! فرستنده : پدرام 6457 | اس ام اس ماه رمضان مشترک گرامی به علت حلول ماه مبارک رمضان از خوردن جگر شما تا هنگام افطار معذوریم لطفا بعد از افطار در دسترس باشید فرستنده : asal joooon 6456 | اس ام اس ماه رمضان کجایی؟؟ همه دارن رو پشت بوم دنبالت میگردن آخه ماه من میخوان ببینن فراد عیده یا نه ( می دونم تکراری بود فقط خواستم یه بار دیگه دروغی بهت بگم ماه) فرستنده : asal joooon 6455 | اس ام اس عاشقانه يه آسمون ستاره ، يه دشت پرشقايق ، دلم هميشه با تو ، تو اوج هر دقايق ، نگاه خسته من ، به ساعت رو ديوار ، كه مي گذره به سرعت ، به انتظار ديدار... فرستنده : 09119xxx692 6454 | اس ام اس ماه رمضان حلول ماه شوال و عید فطر بر شما مبارک. (ستاد روحیه دهی به روزه داران) فرستنده : 09369xxx886 6453 | اس ام اس ماه رمضان مامانه حیف نون میره صداش میکنه میگه پاشو سحره میگه بهش بگو خودم بعدا بهش زنگ میزنم ! فرستنده : 09364xxx426 - unicorn 6452 | اس ام اس ماه رمضان به یارو میگن سحر صدات کنیم میگه مگه اصغر چه شه ؟! فرستنده : 09364xxx426 - unicorn 6451 | اس ام اس سرکاری سال قبل مبارك ستاد شاد سازي عقب مانده هاي ذهني فرستنده : 09188xxx282 6450 | اس ام اس زیبا مثل يك درناى وحشى تا افق پرواز كن * قصه اى ديگر براى فصل زيباساز كن * زندگى تكرار حرف كهنه ديروز نيست * بال هاى بسته ات را رو به فردا باز كن فرستنده : 09119xxx692 :smilingsmiley:
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... اس ام اس زیبا روى خرابترين خرابه تخت جمشيد مينويسم خرابتم رفيق! فرستنده : 09119xxx692 6448 | اس ام اس جدید روزه هجر تو از پای انداخت مرا.... کی شود با رطب روی تو افطار کنم. فرستنده : 09119xxx692 6447 | اس ام اس زیبا یافتن میلیونها دوست معجزه نیست معجزه تویی که میان میلیونها دوست تکی. فرستنده : ayda 6446 | اس ام اس فلسفه خورشید باش که اگر خواستی بر کسی نتابی نتوانی. فرستنده : ayda 6445 | اس ام اس فلسفه شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد... فرستنده : ayda 6444 | اس ام اس ماه رمضان فرا رسیدن ماه زولبیا و بامیه بیخوابی شبانه ، گرسنگی روزانه ، روز شماری ماهانه پرخوری سحرانه ، افطاری شاهانه و توقع آمرزش سالانه ! مبارک ! فرستنده : asal joooon 6443 | اس ام اس ماه رمضان روزه دار گرامی ، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما جهت رفاه حال اطرافیان و حتی حیوانات لطفا موقع سحر ، ۵-۶ بار مسواک بزنید ! با تشکر فرستنده : asal joooon 6442 | اس ام اس ماه رمضان ماه رمضان ماه صفا ، تعطیلی ، پرخوری ، بیکاری و سیگار بعد از افطاری و تماشای سریالهای سرکاری مبارک باد فرستنده : asal joooon 6441 | اس ام اس ماه رمضان از بالاترین فضیلت ها در ماه رمضان ، افطاری دادن است منتظر تماس شما هستیم . . . ! فرستنده : asal joooon 6440 | اس ام اس ماه رمضان با فرا رسیدن ماه رمضان بلیت برای سفرهای در رفتن از روزه گرفتن نیز کمیاب شد! فرستنده : asal joooon 6439 | اس ام اس عاشقانه گفتم: ای دوست یک بوسه بده بهر خدا گفت: امروز برو فردا بیا گفتم: امروز برم فردا بمیرم چه کنم؟؟ گفت: یک بوسه دهم باز تو را زنده کنم..! فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6438 | اس ام اس عاشقانه سالها بود كه تو را ميكردم! همه شب تا به سحرگاه دعا! ياد دارى كه به من ميدادى درس آزادگى و مهر و وفا؟! همه كردند ، چرا من نكنم! وصف روى گل زيباى تو را! فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6437 | اس ام اس ماه رمضان حیف نون داشت نماز میخوند یکی از کنارش رد میشه میگه : چه آدم باخدایی. حیف نون نمازشو ول میکنه میگه : تازه روزه هم اِگروم ! فرستنده : 09130xxx053 - سجاد 6436 | اس ام اس دلتنگی آره من اونم که گفتم واسه چشم تو ديوونم ، آره من قول داده بودم تا تهش باهات بمونم ، ولى پس دادى نگامو زير رگبار غرورت ، من فقط يکم شکستم خوب نگام کنى همونم فرستنده : 09373xxx044 - نسترن 6435 | اس ام اس تنهایی دوست خوب داشتن بهتر از تنهایى و تنهایى بهتر از با هر کس بودن است.. فرستنده : 09373xxx044 - نسترن
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... اس ام اس زیبا نکردم در اين دنيا گناهى * فقط کردم به چشمانت نگاهى * گناه من اگر باشد نگاهى * مجازاتم بکن هر طور که خواهى فرستنده : 09373xxx044 - نسترن 6433 | اس ام اس فلسفه بيادتان مى آورم تا هميشه بدانيد كه زيباترين منش آدمى ، محبت اوست پس ؛محبت كنيد چه به دوست ، چه به دشمن! كه دوست را بزرگ كند و دشمن را دوست. "كوروش كبير" فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6432 | اس ام اس زیبا اى دوست پايبند وفا بودم و هستم والله كه من اهل صفا بودم و هستم دانى ز چه اين دل به خودش مي بالد از اينكه فداى رفقا بودم و هستم فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6431 | اس ام اس دلتنگی در فلسفه وفا چنين آمده است: دل وقف شكستن است ، بيهوده مرنج... فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6430 | اس ام اس فلسفه اگر انسانها ميدانستند چقدر محدود در كنار هم هستند ، نامحدود همديگر را دوست ميداشتند... فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6429 | اس ام اس تنهایی دلى بستم به آن عهدى كه بستىپ تو آخر هر دو را باهم شكستى... فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6428 | اس ام اس زیبا دوستى برگ گلى نيست كه بر باد رود! تشنه را آب محال است كه از ياد رود! فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6427 | اس ام اس دلتنگی دلم تنگ شده برات،واسه صداقت چشات،واسه آخرين نگات،واسه گرمي صدات،واسه لبخند لبات،واسه عشق بي ريات،واسه پاكي و صفات فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6426 | اس ام اس عاشقانه تو را با تيشه ى عشقم ميان مرمر قلبم تراشيدم از آن پس؛ من تو را چون بت پرستيدم! چرايش را نميدانم...! فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6425 | اس ام اس تنهایی هميشه نگاهى را باور كن كه وقتى از آن دور شدى در انتظارت بماند... فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6424 | اس ام اس زیبا زندگي شهدگل است ، زنبور زمان ميخوردش! آنچه باقي مي ماند: عسل خاطره هاست فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6423 | اس ام اس سرکاری تو درختي هستي پر از احساس و محبت و سايه اش از عشق كه من خرم را به آن ميبندم! فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6422 | اس ام اس زیبا زندگی کن و لبخند بزن به خاطر اونهایی که با لبخندت زندگی میکنند... فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6421 | اس ام اس دلتنگی آن سوي دلتنگي ها خدايي هست ، که داشتنش جبران همه ي نداشتن هاست... فرستنده : 09358xxx624 - نازنين 6420 | اس ام اس عاشقانه مثل قناري درقفس هرشب هوايت ميكنم / آسمان كوچكي دارم فدايت ميكنم فرستنده : 09358xxx624 - نازنين
پاسخ : اس ام اس های ارسالی... اس ام اس عاشقانه دل کندن هیچگاه آسان نیست ! اگر اینطور بود فرهاد به جای کوه کندن دل میکند ... فرستنده : mohsen.happy 6418 | جوک جدید هر وقت آب خونمون قطع میشه، بعد که وصل میشه سازمان آب واسه عذرخواهی اولاش آب پرتقال و آب هلو از توی لوله برامون میفرسته ! 6417 | اس ام اس ماه رمضان خدایا تو این ماه رمضونیه که ما گناه نمیکنیم این دوتا فرشته رو شونه هامونم بیکارن قربونت بگو یکم شونه هامُ بمالونن. مرسی ! فرستنده : Mehdi 6416 | جوک ورزشی ایران دومین مصرف کننده مواد مخدر در جهان است خجالت نمی کشید ؟ یه خرده همت کنید تا قهرمانی راهی نیست ! 6415 | جوک متفرقه همه سیگاریها یه پیرمرد 85 ساله میشناسن که روزی دو پاکت سیگار میکشه و از همه سالم تره ! 6414 | جوک زنان زن به شوهر: میخوام یه حقیقتی رو بهت بگم ، من یه ماه که حاملم ! مرد: خودت از پنجره میپری بیرون یا من بندازمت؟ زن: چرا اونوقت؟ مرد: واسه اینکه منم میخوام یه حقیقتی رو بگم! زن: چه حقیقتی؟ مرد: من ۴ سال پیش رفتم دکتر کلا سیستمم رو تعطیل کردم. در اینجا زن میرود و خود را بسیار مسالمت آمیز از پنجربه بیرون پرت میکند ! 6413 | اس ام اس فلسفه خداوندا به مذهبی ها بفهمان که مذهب اگر پیش از مرگ به کار نیاید پس از مرگ به هیچ کار نخواهد آمد “دکتر علی شریعتی فرستنده : nani 6412 | اس ام اس فلسفه انسان مجموعه ای از آنچه که دارد نیست ؛ بلکه انسان مجموعه ای است از آنچه که هنوز ندارد، اما می تواند داشته باشد فرستنده : nani 6411 | اس ام اس زیبا خوبی بادبادک اینه که میدونه زندگیش فقط به یک نخ نازک بنده ولی بازم تو آسمون میرقصه و میخنده فرستنده : nani 6410 | اس ام اس فلسفه تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا فرستنده : nani 6409 | جوک جدید یارو میره تو بانک ، یه حساب بانکی باز می کنه . بعد اسلحه اش رو در میاره میزاره روی پیشونی بانکدار میگه: همه پولهای بانک رو بریز به حسابم ! فرستنده : nani 6408 | جوک دوستانه یارو تو جهنم بوده سرشو میکنه تو بهشت میگه آب جوش نمیخواین؟ میگن نه، میگه پس یه موز بده ! فرستنده : nani 6407 | اس ام اس خنده دار آیا میدانید با حذف جمله “خب دیگه چه خبر” از زبان پارسی ارزش سهام مخابرات با کاهش ۸۰ درصدی مواجه میشود ! فرستنده : nani 6406 | اس ام اس جدید آیا میدانید اگر ۹۰/۹/۹ ازدواج کنید نهمین سالگرد ازدواجتان میشود ۹۹/۹/۹ انجمن خلاقان بیکار ! فرستنده : nani 6405 | اس ام اس ماه رمضان به فری خوشحال میگن روزه ها رو میگیری ؟ میگه دو روز اول رو نگرفتم ، دیدم میتونم نگیرم بقیه رو هم نگرفتم! فرستنده : nani