با سلام امروز تولد ادمین گلمونه محمد جان تو روز تولدت از خداوند بزرگ بهترینها رو اروز میکنم امیدورام هرچی اروزته بهش برسی با اروزی رویاهای زیبایت Happy Birthday بازم شادی و بوسه ، گلای سرخ و میخک میگن کهنه نمی شه تولدت مبارک تو این روز طلایی تو اومدی به دنیا و جود پاکت اومد تو جمع خلوت ما تو تقویما نوشتیم تو این ماه و تو این روز از اسمون فرستاد خدا یه ماه زیبا یه کیک خیلی خوش طعم ،با چند تا شمع روشن یکی به نیت تو یکی از طرف من الهی که هزارسال همین جشنو بگیریم به خاطر و جودت به افتخار بودن تو این روز پر از عشق تو با خنده شکفتی با یه گریه ی ساده به دنیا بله گفتی ببین تو اسمونا پر از نور و پرندس تو قلبا پر عشقه رو لبا پر خندس تا تو هستی و چشمات بهونه س واسه خوندن همین شعر و ترانه تو دنیای ما زندس واسه تولد تو باید دنیا رو اورد ستاره رو سرت ریخت تو رو تا اسمون برد اینا یه یادگاری توی خاطره هاته ولی به شوق امروز می شه کلی قسم خورد تولدت عزیزم پراز ستاره بارون پر از باد کنک و شوق ،پر از اینه و شمعدون الهی که همیشه واسه تبریک امروز بیان یه عالم عاشق ،بیاد هزار تا مهمون * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * روز تولد انسانها در هيچ تقويمي يافت نميشود ، چرا که فقط در قلب کساني است که به آنها عشق ميورزيم . . . عزيزم تولدت مبارک . . . l دوستان و مدیریت تاپ فروم این روز را به تو عزیز تبریک گفته و بهترینها را برایت اروز میکند آرزومند ارزوهایت
پاسخ : محمد جان تولدت مبارک باید براش کیک و کادو بگیریم من که منتظرم دوستای دیگه کیک و کادوشو بیارن زیاد بلد نیستم باز تولدت مبارک :love0038: اینم کیک تولدت محمد جان زیاد خوشگل نیست ببخشید برای روز تولد تو ۱۰ شاخه گل میخرم۹ شاخه گل طبیعی یک شاخه گل مصنوعی و روی شاخه گل مصنوعی مینویسم تا پر پر شدن این گل دوستت دارم تولدت مبارک این متن رو که به همه دوستام میگم تبریک دست خالی مرا با سخاوت بی حدت بپذیر… تولدت مبارک…
پاسخ : محمد جان تولدت مبارک محمد جان انشالله سالهای زیادی رو با دل شاد و لب خندون و تن سلامت کنار خونواده ت واونی که دوستش داری
پاسخ : محمد جان تولدت مبارک محمد عزیز عزیز تولدت مبارک امیدوارم امسال واست پراز برآورده شدن آرزوهای دور و نزدیکت باشه
پاسخ : محمد جان تولدت مبارک خیلی خیلی ممنون میترا جان. قربانت :X مرسی پرستو خانم .. ممنونم از لطفت :X ممنون سیاوش عزیز .. از دسته این سجاد :دی ممنون عزیزم :X
پاسخ : محمد جان تولدت مبارک محمد جات داداش گلم تولدت مبارک عزیزم.:love0038::love0038: امیدوارم 100 سال زنده باشی و زیر سایه پدر و مادرت خوش و سرحال زندگی کنی. امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی.:love0041: