اگر که آمدی من رفته بودم[/FONT]اسیر سال و ماه و هفته بودم دعایم کن دوباره جان بگیرم بیایم در رکاب تو بمیرم ********************************************* چه جمعه ها که یک به یک غروب شد نیامدی چه بغض ها در گلو رسوب شد نیامدی تمام طول هفته بنشستم، دوباره صبح شدو ظهر شدو غروب شد نیامدی ********************************************* بر چهره پر ز نور مهدی صلوات بر جان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست بهر فرج و ظهور مهدی صلوات ********************************************* ما معتقدیم که عشق سر خواهد زد بر سینه ستم فردی تیر خواهد زد سوگند به هر چهارده آیه نور سوگند به زخم های سرشار غرور آخر، شب سرد ما سحر می گردد مهدی به میان شیعه برمی گردد ... یا امام زمان انتظار هم از نیامدنت بی تاب شد ... ********************************************* سئوالی ساده دارم از حضورت من آیا زنده ام وقت ظهورت ********************************************* هنوزم انتظارو انتظار است هنوزم دل به سینه بی قرار است ********************************************* کاش می شد در میان لحظه ها لحظه ی دیدار را نزدیک کرد کاش می شد اشک را تهدید کرد مدت لبخند را تمدید کرد ********************************************* در انتظار دیدنت همه دلها بیقرارند ... ای تک ستاره بهشت، حسرت به دلها نزار ********************************************* به امید روزی که متن تمام اس ام اس ها یک جمله باش و آن : مهدی آمد ********************************************* سوسوی ستارگان آسمان در التهاب انتظار فرج توست پس بیا و آسمان و زمین را گلستان کن که این خانه، خانه توست . ********************************************* دیرگاهیست در درونم غوغایی برپاست… به گمانم که کسي می آید! شاید تو باشی، ای موعود! *********************************************