1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مشکل در پاتیشن بندی هارد لب تاپ با ویندوز 7

شروع موضوع توسط hzajkani ‏31/8/11 در انجمن ویندوز

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0
    سلام دوستان من یه لب تاب اچ پی دارم که هاردش 58 گیگ پارتیشن بندی نشده ، وقتی میرم توی device manager
    در داخل خود ویندوز و گزینه new simple volume رو میزنم و در ادامه next ها رو میزنم در پایان این اررور رو میده :
    there is no enough space available on the disk(s) to complete this operation

ایم هم تصویر این ارور :

دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید ایراد از کجاست .

یک شخص از این تشکر کرد.
  2. Game Developer کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    برنامه نویس بازی های کامپیوتری و موبایل
    پاسخ : مشکل در پاتیشن بندی هارد لب تاپ با ویندوز 7

سلام دوست من...

بیشتر کامپیوتر های جدید به همراه 4 پارتیشن عرضه میشند..
    به هارد دیسک معمولا اجازه داده میشه که 4 تا پارتیشن اولیه داشته باشه یا 3 تا اولیه و یکی توسعه یافته...
    و اگه سعی کنی پارتیشن سیستم عامل رو کوچیک کنی میفهمی که پارتیشن پنجمی نمیتونی بسازی...
    برای این مسعله دو را ه حل وجود داره...
    1_اینکه شما یکی از پارتیشن ها رو که نبست به بقیه کم اهمیت تره حذف کنی و بعد فضای بوجود امده رو با اون فضای قبلی ادغام کن تا یه درایو مناسب ایجاد بشه..

2_از اونجایی که دیسک های از پیش پیکر بندی شده ممکنه با امکانات disk management در ویندوز مشکل داشته باشند شما باید از یه سری امکانات دیگری مثل برای پارتیشن بندی مجدد دیسک استفاده کنی...مثل برنامه زیر که میتونی از لینک زیر دانلود کنی..

http://www.mediafire.com/?eoshzq66g2gu5rb
    در ضمن اینم بگم که روش اول یعنی پاک کردن پارتیشن های اولیه معمولا غیر ممکنه ...
    امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم دوست عزیز...
    بازم بهم خبر بده مشکلت حل شد یا نه....

یک شخص از این تشکر کرد.