اکثر صاحبان طوطی ها میدانند که طوطی نیاز به محبت و توجه دارد دقیقا جایی که طوطی زیبای شما قرار ارد کاسه اب به سرعت کثیف میشود دانه هاروی کف قفس هست و کلم تازه به دیوارهای قفس میچسبد میتوانید برای واقعیت دوبرابر این را در ذهه خود به تصویر بکشید بیشتر طوطی ها به توجه زیادی در طول روز نیاز دارند پرندگان مانند موجودات دیگر هستند و زمان رفت امد شما و غذا دادن شما به خودشان را یاد میگیرند و در ان زمان مثل گربها در محل مورد نظر شما حاضر میشوند به عنوان مثال من به طوطیم هر روز صبح غذا میدهم وقبل از امدنم منتظرم است یا او میداندمن کی از اداره میایم و در ان زمان بسیار خوشحال است یا هر شب در ساعت خاصی دوست دارد تلویزیون ببیند و... بکسی میگفت :پرندگان مانند چیبس سیب زمینی هستند .و من فکر میکنم این برای برخی ها درست است دوست من به تازگی خانه خریده بود و محل نگهداری پرندگان را در ان خانه دیده بود و میگفت این برای من بسیار تکان دهنده بود چون در یک اتاق تمام دستشوی ها و تخمه های پرندها ریخته شده بود و بسیار کثیف بود و به تمام چوب های خانه صدمه زده بودند او میگفت نمیتوانند کسی را تصور کند که همچین جایی زندگی کرده است متاسفانه این نوع ازدیاد پرندگان توسط ادما بسیار بد است و جدیدا یک نوع بیماری روانی شناخته شده است و این یک نمونه ساده است و در جاهای دیگر بدتر از این هم وجود دارد پس همه پرندگان به مراقبت ومراقبت های دامپزشکی ،رسیدگی و نظافت نیازمنند نتیجه : هنگامی که تصمیم میگیرد یک پرنده دیگر را به خانه خود بیاورید در زمانبندی و شیوه نگه داریش تامل کنید و به هزینه اش هم فکر کنید