1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش ساخت حالت رشد توسط Flash

شروع موضوع توسط minaaa ‏18/12/10 در انجمن Flash

1. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113
    در این آموزش من نحوه ساخت حالت زیبای رشد کردن را توسط Adobe Flash آموزش می دهم، Flash را اجرا کنید و یک فایل جدید بسازید، یک تصویر گرافیکی مناسب را import کنید، برای مثال من از تصویر زیر استفاده می کنم :

لایه این عکس را Plant نامگذاری می کنم، یک لایه جدید در بالای آن درست کنید و نام آنرا Plant Mask بگذارید، روی این لایه کلیک راست کنید و گزینه Mask را انتخاب کنید.
    حالا دو لایه را انتخاب کنید و تعداد frame های آنها را به 30 افزایش دهید (یا اگر دوست دارید بیشتر)، لایه Plant Mask را انتخاب کنید و آنرا از حالت lock خارج کنید، ابزار brush را انتخاب کنید و سایز مورد نظر را هم انتخاب کنید، هر چه سایز brush کوچکتر باشد حرکت نرمتر خواهد بود. حال از پایین شکل شروع به brush زدن کنید، frame جدید اضافه کنید و به مقدار brush بیافزایید، این کار را همینطور ادامه دهید تا کل شکل brush زده شود، برای مثال در frame 10 مشابه این شکل خواهد بود :
    و در frame آخر :
    شما می توانید توسط ایجاد کردن frame های بیشتر و استفاده کردن از brush های کوچکتر حرکت نرمتری ایجاد کنید، movie را آزمایش کنید (ctrl+enter) و شما نتیجه را خواهید دید.

یک شخص از این تشکر کرد.