سوت و کوره خونه وقتی سایه تو رو سرم نیست نده آزارم که دیگه طاقتی تو این تنم نیست روز ، اس ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، ای ماهواره امید آیا در گستره مدار زمین ، نشانی از امید گمگشته ما نیافتی ؟ اگر او را دیدی سلامش رسان و بگو : ای عزیز ، به خاک افتادگان منتظرند ... رو ز ، ا س ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، یادته واست جون میسپردم ، الکی تو آغوشت میمردم ؟ ولی تو فقط یه دفعه مردی ، که بگی دیگه بازی رو بردم ! روز ، اس ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، هیچ بارانی جای پای تو را از کوچه قلب و خاطرم نخواهد شست ... روز ، ا س ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، عشق آلوچه نیست که بهش نمک بزنی دختر یا پسر همسایه نیست که بهش چشمک بزنی غذا نیست که بهش ناخونک بزنی رفیق نیست که بهش کلک بزنی عشق مقدسه که باید پیشش زانو بزنی ... روز ، اس ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، سر كلاس پای تخته ، با یه تیپ شلخته ، با خط بد نوشتم ، زندگی بی تو سخته !! روز ، ا س ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، زیر این سقف كبود . زیر این شعله سنگین سكوت . اگر از یاد تو یادی نكنم ، تك و تنها به خدا می سوزم... روز ، اس ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، یه بوس لیمو شیرینی برات فرستادم ، عزیزم بگیرش تا تلخ نشده ...! روز ، ا س ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، گرچه دوست نمی خرد مارا به ریالی ، ولی نفروشم تار مویش به جهانی روز ،
اس ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، جزیره دلم را برای آمدنت چراغانی كردم ، اما باز هم بهانه آوردی و گفتی از آب می ترسم روز ، ا س ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، كوه چون سنگ بود تنها شد یا چون تنها بود سنگ شد... من كه نه سنگ بودم نه كوه . پس چرا تنها شدم ؟ روز ، اس ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس رو ز sms rooz ، مثل كبریت كشیدن در باد دیدنت دشوار است ! من كه به معجزه عشق ایمان دارم . می كشم آخرین دانه كبریتم را در باد. هر چه بادا باد ! روز ، ا س ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، تاتوانی رفع غم از چهره غمناك كن . د رجهان گریاندن آسان است ، اشكی پاك كن .. روز ، اس ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، من که از یاد تمام آشنایان رفته ام ٬ وای بر من گر تو هم روزی فراموشم کنی ... آوای باد انگار آوای خشک سالیست / دنیا به این بزرگی یک کوزه سفالیست باید که عشق ورزید ٬ باید که مهربان بود / زیرا که زنده بودن هر لحظه احتمالیست ... روز ، اس ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، همیشه از شکستن دو چیز بترس ۱. دلی که دوست داره ۲. دلی که همیشه به یادته روز ، ا
س ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، منو به عنوان یک دوست به کدامیک از از اینها نسبت میدی ؟ ماه / آسمان / یخ / شن و ماسه / آتش / جاده / آب جواب: ماه : کسی که مشکلاتت رو باهاش در میون میزاری آسمون : کسی که بیشتر از همه دوسش داری یخ : شخصی که بیشتر از همه دلت براش تنگ میشه شن و ماسه : کسی که برات بی اهمیته آتش : کسی که دوست داری دوستت داشته باشه جاده : کسی که ازش متنفری آب : کسی که نیمه تو هستش . . . روز ، اس ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، خدا کند که بدانی که چقدر محتاج است ٬ نگاه خسته من به دعای چشمانت تو هیچ وقت از پس صبر من بر نمیآئی در انتظار ٬ چه خالیست جای چشمانت . . . تا حالا شده شوخی شوخی به چشام نگاه کنی تا بفهمی جدی جدی دوست دارم ؟ روز ، ا س ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، آتشی که عشق روشن می کند بسیار بیشتر از سردی و خاموشی ای است که تنفر به بار می آورد روز ، اس ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، زندگی قصه تلخیست که از آغاز است بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم . . . دلم در هر تپش ۱۰۰ بار آواز تو را میخواند ٬ نمیدانم تو هم یاد دل ما میکنی یا نه ؟ روز ، اس ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، سلامی به گرمی آش رشته، كه روش با پیازداغ نوشته: "دوست دارم فرشته " روز ، ا س ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، آینده جوانان را از روی خواسته ها ، و گفتار ساده اشان ، می توان پی برد ، نپنداریم که میزان دارایی و یا امکانات آنها ، دلیلی بر پیروزی و شکست آنهاست ، تنها مهم خواسته و آرزوی آنهاست روز ، ا س ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، کسی که می ماند و نمی پرد به یک راز بزرگ آگاه گشته و آن فلسفه پرواز است. اُرد بزرگ روز ، اس ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، شیشه ها شكستنیست زندگی گذشتنیست این فقط محبت است كه همیشه ماندنیست روز ، اس ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس رو ز sms rooz ، بهترین پیروزی ، پیروزی بر نفس است ، ما با عوض کردن خود می توانیم تمام زندگی و گرایش های اطرافیان خود را به سادگی عوض کنیم روز ، اس ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس ر وز sms rooz ، اشک بهترین پدیده ی دنیاست ولی تا زیباترین چیز ها رو از انسان نگیره خودشو تقدیم نمیکنه روز ، اس ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس ر وز sms rooz ، اگه خرابی خرابتم اگه مستی شرابتم اگه هستی کنارتم اگه نیستی بیادتم روز ، ا س ام اس 2009 ، اس ام اس فلسفی پیامک فلسفی ، اس ام اس عاشقانه sms asheghane ، اس ام اس جدید ، اس ام اس روز sms rooz ، با رفیقان می نشینی از غریبان یاد کن این دل بشکسته را هم با پیامی شاد کن