1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اس ام اس ♥

شروع موضوع توسط ♥ yakamoz ♥ ‏18/12/10 در انجمن پیام کوتاه

1. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Telegram: vahid_yakamoz instagram: vahid_yakamoz
    وقتی خاطره های آدم زیاد میشه دیوار اتاقش پر عکس میشه اما همیشه دلت واسه اونی تنگ میشه که نمیتونی عکسشو به دیوار بزنی (S A S A)
    vaghti khaterehaye adam ziyad mishe divare otaghesh pore aks mishe ama hamishe delet vase ooni tang mishe ke nemitooni aksesho be divar bezani
    ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

شیشه ها فاقد احساس هستند اما وقتی بر شیشه بخار گرفته ای نوشتم دوستت دارم آرام گریست
    shisheha faghed ehsas hastand ama vaghti bar shisheye bokhar gerefte e neveshtam doostat daram aram gerist

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیزتر است ، کار من از گریه گذشتست به آن می خندم
    khandeye talkhe man az gerye gham angiztar ast , kare man az gerye gozashtast be an mikhandam

آنچه را دوست داری بدست آور وگرنه مجبور می شوی آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی
    anche ra ke doost dari bedast avar vagarna majboor mishavi anche ra ke be dast avarde e doost dashte bashi

اگر چشمان من دریاست تویی فانوس شب هایم ، اگر حرفی زنم از گل تویی معنا و مفهومش
    agar cheshman man daryast tooyi fanoos shabhayash , agar harfi zanam az gol tooyi manao mafhoomash

پشت شیشه برف می بارد در سکوت سینه ام دستی دانه اندوه می کارد
    poshte shishe barf mibarad , dar sokoote sineam dasti daneye andooh mikarad

من نیز گاه به آسمان نگاه می کنم به ستاره ها ، نه به همه آنها ، فقط به آنها که به چشمان تو شبیه ترند
    man niz gah be asman negah mikonam be setareha , na be hameye anha , faghat be anha ke be chashmane to shabihtarand

بس که دیوار دلم کوتاه است ، هرکه از کوچه ی تنهایی من می گذرد
    به هوای هوسی هم که شده سرکی می کشد و می گذرد

bas ke divare delam kootah ast , harke az koocheye tanhayi man migozarad
    be havaye havasi ham ke shode saraki mikeshado migozarad

من از زندگی هیچ نمی دانم جز آرزوی مرگ
    man az zendegi hich nemidanam joz arezooye marg

دوست دارم چه توی خواب چه توی مرگ و بیداری
    فدای یه تار موهات که تو منو دوس نداری
    dooset daram che toye khab che toye margo bidari
    fadaye ye tare moohat ke to mano doos nadari

2. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    پدر عشق بسوزد که سوزاند جگرم
    دوست دخترم مادر شد و من هنوزم پسرم
    Pedar eshgh besoozad ke soozand jegaram
    doost dokhtaram madar shodo man hanoozam pesaram.

قدر دست هایم را بیشتر دانستم و قدر چشم هایم را و تازه فهمیدم چه شکوهی دارد ایستادن بر روی دو پا آن لحظه که به زمین خوردم!!!
    Ghadre dasthayam ra bishtar danestam va ghadre cheshmyayam ra va taze fahmidam che shokoohi darad estadan bar rooye 2pa , an lahze ke be zamin khordam!

آنگاه که ضربه های تیشه زندگی را بر ریشه آرزوهایت حس میکنی ؛ به خاطر بیاور که زیبایی شهاب ها از شکستن قلب ستارگان است
    Angah krzarbe haye tishe zendegi ra bar risheye arezoohayat hes mikoni , be khater biyavar ke zibayi shahab ha az shekastan ghalbesetaregan ast.

دستانم بوی گل میداد ، به جرم چیدن گل مرا گرفتند اما هیچکس فکر نکرد شاید که گلی کاشته باشم !؟
    Dastanam booye gol midad , be jorme chidan gol mara gereftand. Ama hich kas fekr nakard shayad ke goli kashte basham !?

عشق ، سپیده دم ازدواج است و ازدواج شامگاه عشق . ( بالزاک )
    Eshgh , sepide dam ezdevaj ast va ezdevaj shamgahe eshgh

عشق در لحظه ای پدید می آید ، دوست داشتن در امتداد زمان ، این اساسی ترین تفاوت میان عشق و دوست داشتن است
    Eshgh dar lahze e padid mi ayad , doost dashtan dar emtedad zaman , in asasi tarin tafavot miyane eshgh va doost dashtan ast.

آموزگار پرسید عشق چند بخش است؟ گفتم: یک بخش.
    ولی وقتی ترا شناختم فهمیدم عشق سه بخش دارد: ۱-عطش دیدنِ تو. ۲-شوق با تو بودن. ۳- اندوه بی تو بودن.
    Amoozgar porsid eshgh chand bakhsh ast? Goftam yek bakhsh .
    Vali vaghti to ra shenakhtam fahmidam ke eshgh 3bakhsh darad. Atashe didane to . shoghe ba to boodan . andoohe bi to boodan.

قلب خانه ای است با دو اتاق خواب در یکی رنج و در دیگری شادی. نباید زیاد بلند خندید و گرنه رنج در اتاق دیگری بیدار می شود. (فرانسیس کافکا)
    Ghalb khane e ast ba 2otagh khab . dar yeki ranj va dar digari shadi .nabayad ziyad boland khandid vagarna ranj dar otaghe digar bidar mishavad.

بر سنگ مزارم بنویسید آزرده دلی خفته در این خلوت خاموش
    زاده غم بود و ز غمهای جهان گشته فراموش
    Bar sange mazaram benevisid azorde deli khofte darin khalvate khamoosh
    zadeye gham boodo ze ghamhaye jahan gashte faramoosh

ایستاده مردن بهتر از زانو زده زیستن است . (آلبرت کامو)
    stade mordan behtar az zanoo zade zistan ast

3. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    شب بود و شمع بود و من بودم و غم
    شب رفت و شمع سوخت و من موندم و غم
    Shab boodo sham boodo man boodamo gham
    Shab rafto sham sookhto man moondamo gham

ای شمع آهسته بسوز که شب دراز است ، ای اشک آهسته بریز که غم زیاد است
    Ey sham aheste besooz ke shab deraz ast , ey ashl aheste beriz keg ham ziyad ast

عشق ورزیدن را ازکویربیاموزیم که دریا بودنش را به آفتاب بخشید
    Eshgh varzidan ra az kavir biyamoozim ke darya boodanash ra be aftab bakhshid

وقتی تو رو از دست دادم، اشکی نریختم! چون تموم اشکهام رو برای بدست آوردنت ریخته بودم
    Vaghti to ro az dast dadam ashki narikhtam ! choon tamoom ashkham ro baraye bedast avordanet rikhte boodam

آنقدر از زندگی دلتنگو دلگیرم که روزه مرگه خود را جشن می گیرم
    Anghadar az zendegi deltango delgiram ke rooze marge khod ra jashn migiram

بی کس ترین آدم کسی است که کسی را ندارد تا بر بی کسی اش اشک بریزد
    Bi kas tarin adam kasist ke hasi ra nadaread ta bar bikasiash ashk erizad

آهنگ خوش سه تار تقدیم تو باد
    آرایش گلهای بهار تقدیم تو باد
    گویند که عشق هدیه پاک خداست
    این هدیه هزار بار تقدیم تو باد
    ahange khoshe 3tar taghdime to bad
    arayesh golhaye bahar taghdime to bad
    gooyand ke eshgh hedye pake khodast
    in hedye hezar bar taghdime to bad

روزی کـه دلـم پیش دلت بود گرو دستان مـرا سخت فشردی کـه نرو روزی که دلت به دیگری مایل شد کـفـشـان مـرا جفت نمودی که برو
    Roozi ke delam pishe delat bood gero dastane mara sakht feshordi ke naro.roozi ke delat be digari mayel shod kafshan mara joft nemoodi ke boro

برای رسیدن به خوشبختی لحظه ها را سپری کردیم غافل از آنکه خوشبختی ما در لحظه های سپری شده بود
    Baraye residan be khoshbakhti lahze ha ra separi kardim ghafel az onke khoshbakhti ma dar lahzehaye separi shode bood

زندگی Ctrl + Z ندارد (Hasa )
    zendegi Ctrl+ Z nadarad

4. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    یادم باشه که یادت بیارم که یادم بندازی که یادت بمونه یاد بگیری به یاد بیاری که همیشه به یادتم و یادت هیچ وقت از یادم نمیره ،این رو یادت باشه، یادت نره دوستت دارم
    Yadet bashe ke be yadet biyaram ke yadam bendazi ke yadet bemoone yad begiri be yad biyari ke hamishe be yadetam va yadet hich vaght az yadam nemire , in ro yadet bashe , yadet nare dooset daram

ای وجود با وجوی که وجوده بی وجودم ز وجوده با وجودت به وجود آمده است دوست دارم وقتی داری فکر می کنی دارم به چی فکر می کنم فکر کنی دارم به تو فکر می کنم
    Ey vojoode ba vojoodi ke vojoode bi vojoodam ze vojoode ba vojoodat be vojood amade ast doost daram vaghti dari fekr mikoni daram be chi fekr mikonam fekr koni daram be to fekr mikonam.

مردم اشتباهات زندگی خود را روی هم می ریزند و از آن غولی می سازند که نامش تقدیر است
    Mardom eshtebahate zendegi khod ra rooye ham mirizand va az an ghooli misazand ke namash taghdir ast

همیشه فکر کن تو یه دنیای شیشه ای زندگی میکنی. پس سعی کن به طرفه کسی سنگ پرتاب نکنی چون اولین چیزی که میشکنه دنیای خودته ……
    Hamishe fekr kon to ye donyaye shishe e zendegi mikoni. Pas say kon be tarafe kasi sang partab nakoni choon avalin chizi ke mishkane donyaye khodete ….

زندگی قصه مرد یخ فروشی است که ازاو پرسیدند: فروختی؟ گفت: نخریدند،تمام شد… !
    Zendegi gheseye marde yakh forooshist kea z oo porsidand forookhti? Goft: nakharidand , tamam shod …!

عبور باید کرد و رهنمون افقهای دور باید شد
    Oboor bayad kard va rahnemoon ofoghhaye door bayad shod

عین حماقت است که معتقدباشی به تو راست می گوید ، در حالی که خود می دانی اگر جای اوبودی ناچار دروغ می گفتی .
    Eyne hemaghat ast ke motaghed bashi be to rast migooyad , dar hali ke khod midani agar jaye oo boodi be nachar doroogh migofti.

بخشی از بزرگترین نعمت های خدا برای انسان، بی جواب گذاشتن برخی دعاهای اوست.
    Bakhshi az bozorgtarin nemat hay khoda baraye ensan , bi javab gozashtan barkhi 2A haye oost

خداوند دنیا را کروی آفریده، تا ما قادر نباشیم خیلی جلوتر جاده را ببینیم.
    Khodavand donya ra koravi afraide ta ma ghader nabashim kheyli jolotar jade ra bebinim

گذشته را در آغوش بگیر، اما در آن زندگی نکن
    Gozashte ra dar aghoosh begir , ama dar an zendegi nakon

5. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند هر چقدر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد
    Dar negahe kasani ke parvaz ra nemifahmand harcheghadr oj begiri koochektar khahi shod.

اگر تمام شب برا ی از دست دادن خورشید گریه کنی لذت دیدن ستاره ها را نیز از دست خواهی داد
    Agar tamame shab baraye az dast dadane khorshid gerye koni lezat didane setareha ra niz az dast khahi dad.

زندگی ۲ چیز به من آموخت
    آرزوی مرگ و مرگ آرزو
    Zendegi 2chiz ra be man amookht
    Arezooye marg va marge arezoo

گفتمش آغاز درد عشق چیست؟ گفت آغازش سراسر بندگیست.
    گفتمش پایان آن را هم بگو. گفت پایانش همه شرمندگیست.
    گفتمش درمان دردم را بگو. گفت درمانی ندارد، بی دواست.
    گفتمش یک اندکی تسکین آن. گفت تسکینش همه سوز و فناست
    Goftamash aghaze dared eshgh chist?goft aghazash sarasar bandegist.
    goftamash payane an ra ham begoo goft payanash hame sharmandegist.
    Goftamash darmane dardam ra begoo goft darmani nadarad,bi davast.
    goftamash yek andaki taskine an goft taskin hame soozo fanast

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم
    از شیشه نبودم که با سنگ بمیرم
    تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم
    شاید خدا خواست که دلتنگ بمیرم
    Abitar az anam ke bi rang bemiram
    Az shishe naboodam ke ba sang bemiram
    Taghsire kasi nist ke ingoone gharibam
    Shayad khoda khast ke del tang bemiram

خوشا مرغی که در کنج قفس با یاد صیادش
    چنان خرسند که پندارند آزادش
    نمیگویم فراموشش مکن
    گاهی بیاد آور اسیری را که میدانی نخواهی رفت از یادش
    Khosha morghi ke dar konje ghafas ba yade sayadash
    Chenan khorsand ke pendarand azadash
    Nemigooyam faramooshash makon
    Gahi beyad avar asiri ra ke midani nakhi raft az yadash

6. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    نور دلیل تاریکی بود و سکوت دلیل خلوت، تنها عشق بی دلیل بود که تو دلیل آن شدی
    Noor dalile tariki bood va sokoot dalile khalvat,tanha eshgh bidalil bood ke to dalil an shodi

عشق کنار هم ایستادن زیر باران نیست…!!! عشق این است که یکی برای دیگری چتر شود و دیگری هرگز نفهمد که چرا خیس نشد
    Eshgh kenare ham estadan zire baran nist…! Eshgh in ast ke yeki baraye digari chart shaved va digari hargez nafahmad ke chera khis nashod

من غروب عشق خود را در نگاهت دیده ام…. من بنای ارزو ها را زهم پاشیده ام…. آنچه باید من بفهمم این زمان فهمیده ام…. در دل خود من به عشق پوچ تو خندیده ام
    Man ghoroob eshghe khod ra dar negahat dideam,man banaye arezooha ra zeham pashideam,anche bayad man befahmam in zaman fahmideam,dar dele khod be eshghe pooche to khandideam

مهربانی را در نگاه منتظر کودکی دیدم که آبنباتش را به دریا انداخت تا اب شیرین شود
    Mehrabani ra dar negahe montazer koodaki didam ke abnabatash ra be darya andakht ta ab shirin shaved

در صفحه شطرنج زندگی همه مهرهایم مات مهربانی تو شد ومن قلبم را به تو باختم
    Dar safheye shatranje zendegi hameye mohrehayam mate mehrabani to shod va man ghalbam ra be to bakhtam

هرگاه احساس کردی که گناه کسی آنقدر بزرگ است که نمی توانی او را ببخشی بدان که اشکال در کوچکی قلب توست نه در بزرگی گناه او
    Hargah ehsas kardi gonahe kasi anghadr bozorg ast ke nemitavani oo ra bebakhshi bedan ke eshkal dar koochaki ghalbe tost na dar bozorgi gonahe oo

شیشه ی دل را شکستن احتیاجش سنگ نیست این دل با نگاهی سرد پرپر می شود
    Shisheye del ra shekastan ehtiyajash sang nist,in del ba negahi sard parpar mishavad

همیشه دوست داشتم ابر باشم.چون ابر انقدر شهامت داره که هر وقت دلش میگیره جلوی همه گریه کنه
    Hamishe doost dashtam abr basham choon abr oonghadr shahamat dare ke harvaght delesh migire joloye hame gerye kone.

گفتم دوستت دارم نگاهی به من کرد و گفت:چند تا؟ دستام رو بالا آوردم و تمام انگشتهای دستمو نشونش دادم اما اون به کف دستام نگاه می کرد که خالی بود
    Goftam doostat daram negahi be man kardo goft : chamdta? Dastam rob ala avordamo tamame angoshtaye dastamo neshoonesh dada mama oon be kafe dastam negah mikard ke khali bood

واسه ی شکستن یه دل فقط یه لحظه وقت می خوای اما واسه اینکه از دلش در بیاری شاید هیچ وقت فرصت نداشته باشی
    Vase shekastane ye del faghat ye lahze vaght mikhay ama vase inke az delesh dar biyari shayad hich vaght forsat nadashte bashi

7. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    عهد کردم اگر بوسه داد توبه کنم. بوسه ای داد چو برداشت لب از روی لبم، توبه کردم که دگر توبه بی جا نکنم
    ahd kardam agar boose dad tobe konam. boose e dad cho bar dasht lab az rooye labam , tobe kardam ke degar tobeye bija nakonam.

عشق همان چیزی است که هدیه می شود و پذیرفته نمی شود
    Eshg haman chizit ke hedye dadeh mishavad va pazirofteh nemishavad

فراموش کن چیزی را که نمی توانی بدست آوری ………. و به دست آور چیزی را که نمی توانی فراموش کنی
    Faramoosh kon chizi ra ke nemitavani bedast avari……va be sadt avar chizi ra ke nemitavani faramoosh koni.

من غریبه ی دیروزم ، آشنای امروز و فراموش شده ی فردا ، پس در آشنایی امروز می نگرم تا در فراموشیه فردا یادم کنی
    man gharibeye diroozam , ashenaye emrooz va faramoosh shodeye farda , pas dar ashenayi emrooz minegaram ta dar faramooshi farda yadam koni.

می دونی فرق آموزگار با روزگار چیه ؟
    آموزگار اول درس می ده بعد امتحان می گیره ولی روزگار اول امتحان می گیره بعد درس می ده
    midooni farghe amoozegar ba roozegar chiye?
    amoozegar aval dars mide bad emtehan migire vali roozegar aval emtehan migire bad dars mide

گویند غروب جاییست که آسمان زمین را می بوسد من امشب برای تو غروب می کنم کجایی ای آسمان من
    gooyand ghoroob jayist ke asman zamin ra miboosad man emshab baraye to ghoroob mikonam , kojayi asmane man!

هر گز به دنبال کسی نگرد که بتوانی با او زندگی کنی به دنبال کسی باش که نتوانی بدون اون زندگی کنی
    hargez be donbale kasi nagard ke betavani ba oo zendegi koni , be donbale kasi bash ke natavani bedoon oo zendgi koni

8. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    در وجودم چيزي هست که تو را نجوا مي کند ... و تنها عشق مرا رها مي کند ... و نور آن نگاهي ست که تو به من روا مي کني ... پس عشق و نور را از من دريغ نکن و بر من بتاب که بي عشق تو ؛ بي نگاه تو ؛ بي تو رو به غروب رهسپارم .... مرا به طلوعي ديگر برسان ....
    --------------------------
    صداي چک چک اشکهايت را از پشت ديوار زمان مي شنوم و مي شنوم که چه معصومانه در کنج سکوت شب ‌، براي ستاره ها ساز دلتنگي مي زني و من مي شنوم مي شنوم هياهوي زمانه را که تو را از پريدن و پرکشيدن باز مي دارد آه ، اي شکوه بي پايان اي طنين شور انگير من مي شنوم به آسمان بگو که من مي شکنم ! هر آنچه تو را شکسته و مي شنوم هر آنچه در سکوت تو نهفته
    -----------------------------
    آدمي اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودي موفق ميگردد ولي او مي خواهد خوشبخت تر از ديگران باشد و اين مشکل است زيرا او ديگران را خوشبخت تر از انچه هستند تصور ميکند.

------------------------------

بگذار سر به سينهء من تا بگويمت اندوه چيست عشق کدامست غم کجاست بگذار تا بگويمت اين مرغ خسته جان عمريست در هواي تو از آشيان جداست بگذار سر به سينهء من تا که بشنوي آهنگ اشتياق دلي درد مند را شايد که بيش از اين نپسندي به کار عشق آزار اين رميدهء سر در کمند را
    ----------------------------
    سخت ترين ديدار.... ديدار اوني که به جاي همه عشقي که بهش دادي يه قلب زخمي برات يادگار بذاره و تو نگاهش کني و باز مثل روزه اول دلت بلرزه و حس کني هنوزم دوستش داري .......بخواي همه تنهايي رو که به اميد برگشت دوبارش تحمل کردي تو گوشش فرياد کني اما حتي نتوني ........ به چشماش نگاه کني که بفهمه با همه بديهاش هنوزم با همه قلبت دوستش داري اما ببيني چشماش داد مي زنه که دلش ماله يکي ديگس .... تمام روزهايي که تنها بودي

-------------------------------
    مهم نيست قشنگ باشي ،قشنگ اينه كه مهم باشي حتي براي يك نفر........
    ---------------------------

زندگي فرصت بس کوتاهيست...تا بدانيم که مرگ... آخرين نقطه پرواز پرستو ها نيست...مرگ هم حادثه است...مثل افتادن برگ که بدانيم پس از خواب زمستاني خاک... نفس سبزبهاري جاريست
    ا----------------------------
    ديروز...
    باز باران با ترانه با گوهرهاي فراوان مي خورد بر بام خانه ...
    و اما امروز...
    باز باران بي ترانه... باز باران با تمام بي کسي هاي شبانه... مي خورد بر مرد تنها...مي چکد بر فرش خانه...باز مي آيد صداي چک چک غم...باز ماتم من به پشت شيشه ي تنهايي افتاده... نمي دانم...نمي فهمم کجاي قطره هاي بي کسي زيباست؟...نمي فهمم, چرا مردم نمي فهمند که آن کودک...که زير ضربه شلاق باران سخت مي لرزد...کجاي ذلتش زيباست؟!
    -----------------------------
    هيچ کس براي شکست خوردن نقشه نميکشد بلکه اين نقشه است که اگر اشتباه کشيده شود به شکست ميانجامد
    --------------------------------
    چگونه فراموشت کنم تو را که مرا از خرابه هاي هرزگي به قصر سفيد آرامش هدايتم کردي ................
    آهو بره اي شدي که دوستي گرگ را پذيرفتي و برايش شانه هايت را ارزاني کردي ...............
    --------------------------

9. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    بعد تو هیچ چیزی دوست داشتنی نیست / کوه غم از دلم رفتنی نیست
    حرف عشق تو رو من با کی بگم / همه حرفا که آخه عزیز دل گفتنی نیست

همه بغضشون گرفته چرا بارون نمیآد / لیلی مرد از غم دوری چرا مجنون نمیآد

دوستی قطره اشکی است که در معبد عشق / هر کجا بچکد مهر و وفا میروید . . .

تا تو را دیدم ندادم دل به کس / عاشقم کردی به فریادم برس . . .

سرنوشته ما یه میدونه ، زندگی اما یه بازی / پیش اسم ما نوشتن حقته باید ببازی !

همه هست آرزویم که ببینم از تو روئی / چه رسد تو را من هم برسم به آرزوئی . . .

گر چه دوست نمیخرد ما را به ریالی / ولی نفروشم تار مویش به جهانی . . .

نور مهتاب برای عاشق شدن ایده ال است ، فقط تنها ایرادش این است
    که ممکن است فردا در زیر نور آفتاب ، عشق مهتابی ات را فراموش کنی . . .

اگه یه روز عشقت تو رو تنها گذاشت و رفت ناراحت نشو چون دوباره
    بر میگرده و میفهمه که هیچ کس مثل تو نمیتونه دوسش داشته باشه . . .

خداوندا باران رحمت تو همیشه در حال باریدن است ، تقصیر خودمان است
    که کاسه هایمان را برعکس گرفته ایم . . .

شانه های عاشقان گر تکیه گاه اشک هاست / پس چرا بر شانه ام اشکی نمیریزد کسی

رفیق بی وفا را کمتر از دشمن نمیبینم / سرم قربان آن دشمن که بوئی از وفا دارد . . .

غزال خوش صدا توئی ، شیرین تر از عسل توئی / بین تموم آدما ، نگین بی بدل توئی . . .

به خیال کدامین آرزو ، صفای با تو بودن را از ما گرفتی ای بی وفا ؟

من اگر اشک به دادم نرسد میشکنم / اگر از تو یادی نکنم میشکنم
    اگر از هجر تو آهی نکشم / تک و تنها به خدا میشکنم . . .

اشک ها ریزم اگر شب

تو که قصد جدائی کرده بودی خیال بی وفائی کرده بودی
    چرا با این دل خوش باور من زمانی آشنائی کرده بودی . . .

دارم برات شعر میخونم شاید به یادم بمونی / فقط یه چیز ازت میخوام
    همیشه عاشق بمونی . . .

روی باغ شانه هایت هر و قت اندوهی نشست
    در حمل بار غصه ات با شوق شرکت میکنم . . .

تقدیم به کسی که کنارم نیست ولی حس بودنش به من شوق زیستن میدهد . . .

من عاشق آن گلم که در بیابان عشق پژمرده شد ولی منت باران نکشید . . .

دیدار شما آرزوی ماست ، روابط عمومی شرکت چشمان بی قرار !!!

ای کاش …………. این جای خالی را تو برایم پر کنی . . .

دلم میخواد گریه کنم ، برای مرگ رازقی / برای نابودی عشق ، واسه زوال عاشقی . . .

در وفا هیچ کس استاد نیست ، ولی در بی وفائی همه استادن
    چطوری استاد !؟

ای معنای انتظار یک لحظه بایست / دیوانه شدن به خاطرت کافی نیست ؟
    یه لحظه بایست و یک جمله بگو / تکلیف کسی که عاشقش کردی چیست ؟

10. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    - خنده هاتو به همه بده ولي لبخندتو به يک نفر،عشقتو به همه بده ولي وجودتو به يک نفر،بذار همه عاشقت باشن ولي خودت عاشق يه نفر باش.
    :

- آلبرت انیشتین : دستهایت را برای یک دقیقه بر روی بخاری بگذار ، این یک دقیقه برای تو مانند یک ساعت میگذرد . با یک دختر خوشگل یک ساعت همنشین باش ، این یک ساعت برای تو به سرعت یک دقیقه میگذرد و این همان قانون نسبیت است !! :
    :

انهایی كه رنگ پریدگی پاییز را دوست ندارند . نمی فهمند كه پاییز همان بهار است كه عاشق شده است:cry:

تنها داروئی که 2 خاصیت داره چشم های قشنگ توست
    که هم آرومم میکنه هم داغون !

تو دریا بودی و من قایقی خرد، که هر جا خواست امواجت مرا برد، دلم پارو زن بیچاره ای بود، که در امواج عشقت یک شبی مرد..

به که گویم که تو منزلگه چشمان منی، به که گویم تو نوازشگر دستان منی، گر چه پاییز نشد همدم و همسایه ی من، به که گویم که تو باران زمستان منی؟

هوس بازان کسی را که زیبا میبینند دوست دارند
    اما عاشقان کسی را که دوست دارند زیبا می ببن

قشنگترين لحظه هامو با سخت ترين دقايقت عوض مي كنم تا بدوني چقدر دوست دارم

گريه كردم تا بدوني زندگي بي غم نمي شه ، اگه دستمو بگيري از غرورت كم نمي شه.

عاشقت گشتم و ديوانه خطابم کردي آشنا بودم و بيگانه حسابم کردي عاشقت گشتم و گفتي عاشقان ديوانه اند عاقبت عاشق شدي ديدي که خود ديوانه اي؟