امشب برای هر کس که تو ذهنتون میاد دعا کنید تو این شب عزیز شبی که خدا درهای رحمتشو به روی همه باز کرده باز آ هر آنچه هستی باز آ دعا کنیم فراوان اول واسه مریضا ، واسه گرفتارها ،واسه کسانی که بیگناه تو زندان ها گرفتارند ،واسه پدر مادرامون ، واسه دوستامون ، واسه کسانی که کسیو ندارند ، واسه مردممون ، واسه اموات واسه هر کسی که به ذهنمون میرسه دعا کنیم . اگر دلامونو پاک کنیم ، صاف کنیم ، سیم اتصالمونو به خدا وصل کنیم ، حتماً برآورده میشه حتماً گوشه دلاتون یک جای کوچیکم باز کنید واسه من که کارم خیلی گیر داره التماس دعا
پاسخ : ایام شهادت مولی الموحدین برهمه شیعیان جهان تسلیت باد تا صورت پيوند جهان بود، على بود تا نقش زمين بود و زمان بود، على بود شاهى كه ولى بود و وصى بود، على بود سلطان سخا و كرم و جود، على بود شنيدم چون على شاه ولايت به مسجد گشت زخمى، وان روايت زمين چون آسمان گرديد دلخون ملائك مثل جن و انس، محزون
پاسخ : ایام شهادت مولی الموحدین برهمه شیعیان جهان تسلیت باد دل را ز شرار عشق سوزاند علی(ع)، یک عمر غریب شهر خود ماند علی(ع) وقتی که شکافت فرق او در محراب، گفتند مگر نماز می خواند علی(ع) تسلیت التماس دعا
پاسخ : ایام شهادت مولی الموحدین برهمه شیعیان جهان تسلیت باد بچه ها هر کی اینو میخونه من ازش خواهش می کنم منو دعا کنه... مشکلات عجیب و غریبی دارم که بجز خدا کسی نمیتونه حلشون کنه... التماس دعا