[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]کسی دیگر نمی کوبد در این خانه ی متروک ویران را کسی دیگر نمی پرسد که چرا تنهای تنهایم و من چون شمع میسوزم و دیگر هیچ چیز از من نمی ماند و من گریان و نالانم و من تنهای تنهایم درون کلبه ی خاموش خویش اما کسی حال من تنها نمی پرسد و من دریای پر اشکم که طوفانی به دل دارم درون سینه ی پر جوش خویش اما کسی حال من تنها نمی پرسد و من چون تک درخت زرد پاییزم [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]که هر دم با نسیمی می شود برگی از او جدا و دیگر هیچ چیز از من نمی ماند...[/FONT]
تا که بودیم کسی کشت ماراغم بی همنفسی تا که خفتیم همه بیدار شدند تاکه مردیم همه یار شدند قدرآن شیشه بدانید تا هست نه درآن موقع که افتادوشکست......
[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]عمــق چشــــمان پـــــر از تنهاییـــــم را دیــد و رفت ســــنگدل، بـــــر آرزوهـــای دلــــم خندیــــد و رفت عاقبـــــــت گفتـــــــم بـــــــه او راز دل دیــــــوانه را مـــن كه گفـــتم دوستـــش دارم، چـرا رنجـید و رفت؟ ماهــــی در تنــگ زنــــدانی شده، حــــــرفی بــــزن از همــان تـــوری كه از دریــــا تو را دزدید و رفت "شـــعله ی ایـــن شمــــع آتش مــی زنـد بر جان تو" عاقبــــت پــــروانه ای ایـــــن جمله را نشنید و رفت آه! این تصویـــر در آییـــنه تكــــراری شــــــده است باز هم اشــكی به روی گــــونــه اش لغـــزید و رفت "از چه رو بغض و غرور و قلب من با هم شكست؟" عاشــقی دلسوختـــــه این نـــكته را پرســــید و رفت ای خــــــدا! از آدمـــــــیزاد زمیـــــــــنی در گــــــذر آن كه از باغ بهشتت سیــب سرخــــی چـــید و رفت غـــرق در رویــــــای تو بــــودم كه پــــلكم بسته شد یـــك فرشــــته آمــــد و روی مــرا بــــوسید و رفت[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]در این شبــهای بـــارانی[/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]غــــــم انگیز است تنـــــــهایــــــی[/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif] [/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]بـــــــه امـــــــید نگـــــــاهی تلــخ که می آیـــــی[/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif] [/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]به احســــاست قســــــم یــــک شب[/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif] [/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دلم می میرد از حسرت[/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif] [/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]و من آهسته می گویم :[/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif] [/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تــــــو هــــــــم دیـــــگر نمـی آیــــی .....[/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif] [/FONT]
وقتی کسی نیست که خودت را فرو کنی در آغوشش و گم شوی در رویاهای شبانه اش فرقی نمی کند صبح با صدای اذان بیدار شوی یا ناقوس کلیسا ... حتی درون خانه پدری ات احساس غربت خواهی کرد...
آخر دل ما را تو فنا کردی و رفتی بیهوده مرا چشم به راه کردی و رفتی آن کاخ امیدی که بنا کردم از عشقت خاکستری از آن تو بپا کردی و رفتی تو که دانی همه ترس من از هجر تو بود پس چرا شهر دلم را تو رها کردی و رفتی در طلب وصل تو ای گل شدم آوازه شهر تو در این شهر غریب، دل تنها رو رها کردی و رفتی در توانم نبود دوری و هجر تو عزیز گو که خواب است که اینگونه جفا کردی و رفتی
بس که دیوار دلم کوتاه است... هر که از کوچه تنهایی ما می گذرد... به هوای هوسی هم که شده... سرکی می کشد و می گذرد...!!!:afsorde:
تیک تاک ثانیه ها قلبم را به تپش میآورد قلبم میتپد و با هر تپش روحم را نوازش میدهد این زندگی ملس من است حسی بین گنگی و عشق این روزگار عجیب من است ماتم و شادی با هم مینشینم و تکه تکه های زندگی را کنار هم روی میز میچینم و در این میان تو تنها تکه ای هستی که جایت را نمیابم جای تکه ها را عوض میکنم میگردم و میگردم تا جایی برای تو بیابم تا تو را به زور جای دهم اما هیچ جایی برای تو نیست هیچ جایی نا امید میشوم از هر چه توست تکیه میدهم و می اندیشم ناگاه به یاد میآروم: چیزی که هیچگاه نبود هیچگاه از دست نخواهد رفت بدون منم با هر اشکی که تو گفتی ریختی منم اشک ریختم این رو من نوشتم ولی برای کسی نوشتم که دلش تنگه دلیه که اونم همیشه دلتنگشه امیدوارم یه روزی دلتنگیشون به یه نتیجه دلنشین برسه