1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

انتقال انرژی خورشیدی از فضا به زمین ممکن است

شروع موضوع توسط para3to ‏17/8/11 در انجمن فیزیک و نجوم

1. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

انتقال انرژی خورشیدی از فضا به زمین ممکن است

یک دانشمند موفق شده است با استفاده از امواج رادیویی، انرژی خورشیدی را از حدود ۱۵۰کیلومتری میان دو جزیره هاوایی منتقل کند . به گفته او با همین فناوری می توان انرژی خورشیدی را از طریق ماهواره ها به زمین فرستاد.
    به گزارش سایت اسپیس دات کام، "جان من کینز"،که ۲۵سال به عنوان دانشمند ناسا در این سازمان فضایی فعالیت داشت، پس از چهار ماه تجربه در یک برنامه تلویزیونی از یک کانال علمی که هزینه این آزمایش را تامین کرده بود، نشان داد که می توان انرژی خورشیدی را به این ترتیب منتقل کرد.
    او معتقد است که ماهواره های حدود ۵۰۰کیلوگرمی می توانند انرژی خورشیدی را که ذخیره می کنند به ایستگاههای گیرنده در زمین به بزرگی یک دریاچه بفرستند.
    "من کینز" که قبل از متوقلف شدن برنامه "انرژی خورشیدی مبتنی بر فضا " مدیریت آن را بر عهده داشت، ۲۰وات برق را بین دو جزیره انتقال داد هرچند گیرنده ها به قدری کوچک بودند که کمتر از یک ده هزارم درصد این برق دریافت شد.
    این آزمایش حدود یک میلیون دلار هزینه برداشت و "من کینز" می گوید با بودجه بیشتر، می توان آرایه های بزرگتری برای دریافت انرژی ساخت.
    هر ۹ صفحه خورشیدی ، به گونه ای ساخته شده بودند که بتوانند حدود ۲۰وات برق منتقل کنند اما به منظور گرفتن مجوز این آزمایش از اداره هوانوردی فدرال امریکا، ۲۰ وات به دو وات کاهش داده شد.
    این دانشمند اذعان داشت که به هیچوجه نمی تواند بگوید که آزمایش او کاملا موفق بوده است اما گفت "این تجربه نشان داد که انتقال انرژی خورشیدی با سرعت و هزینه کم امکان پذیر است."