اگه یه لپ لپ بخری نفر قبلی از توش در بیاد چیکار میکنی!؟ جواب از بين گزينه ها 1:میفروشمش 2:وای منتظر همچین روزی بودم 3:میرم هرچی لپ لپ باشه میخرم 4:کبابش میکنم می خورمش 5:بهش سلام میکنم 6:از خنده روده بر میشم آخه اینجا چکار میکنی 7:عاشقش میشم 8:بر بخت بدم لعنت 9:آخ جون گیرش آوردم 10:قیافشو 11:سکته میکنم 12:چنان بشقاب رو میزنم تو صورتش که دیگه تو لپ لپ نره 13:میندازمش تو سطل آشغال 14:شکنجش میدم 15:میخورمش 16:لهش میکنم 17:الان مخشو میزنم 18:سلام عزیزم عزیزم سلام 19:وای چه خوشگله 20:زنگ میزنم به اداره بهداشت... 21:منفجرش میکنم 22:میکشمش 23:باهاش بازی میکنم 24:باید واسم برقصه 25:مزدوج میشیم 26:آخی چه نازه 27:این کیه دیگه
پاسخ : اگه یه لپ لپ بخری نفر قبلی از توش در بیاد چیکار میکنی!؟ (جواب از بین گزینه ها ) چون نمیشناسم . 27:این کیه دیگه؟؟؟؟
پاسخ : اگه یه لپ لپ بخری نفر قبلی از توش در بیاد چیکار میکنی!؟ (جواب از بین گزینه ها ) منم چون نمیشناسم 27:این کیه دیگه ؟
پاسخ : اگه یه لپ لپ بخری نفر قبلی از توش در بیاد چیکار میکنی!؟ (جواب از بین گزینه ها ) سلام 11 :mat::mat::mat::mat::mat::mat::mat::mat::afsorde::afsorde::afsorde::afsorde:
پاسخ : اگه یه لپ لپ بخری نفر قبلی از توش در بیاد چیکار میکنی!؟ (جواب از بین گزینه ها ) 28 شوتش مي كنم لندن اينجا چيكار مي كنه؟؟
پاسخ : اگه یه لپ لپ بخری نفر قبلی از توش در بیاد چیکار میکنی!؟ (جواب از بین گزینه ها ) 20 زنگ میزنم به اداره بهداشت...
پاسخ : اگه یه لپ لپ بخری نفر قبلی از توش در بیاد چیکار میکنی!؟ (جواب از بین گزینه ها ) 8. بربخت بدم لعنت:gerye: