روز محشر وقتی پرسید ز من رب جلی گفت تو غرق گناهی ؟ گفتمش یا رب بلی گفت پس آتش نمیگیرد چرا جسم و تنت؟ گفتمش چون حک نمودم روی قلبم "یا علی" بیا ای دل اندکی بهتر شویم یا که اصلا آدمی دیگر شویم از همین امروز هنگام نماز با خدا قدری صمیمی تر شویم لحظات شادي خداراستايش كن لحظات سختي خداراجستجوكن لحظات آرامش خدارامناجات كن لحظات دردآوربه خدااعتمادكن ودرتمام لحظات خداوندراشكركن ما را به دعا کاش فراموش نسازند رندان سحرخیز که صاحب نفسانند بگذارید و بگذرید، ببینید و دل مبندید، چشم بیندازید و دل مبازید، که دیر یا زود باید گذاشت و گذشت در طوفان زندگی، با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است! هرچند حال و روز زمین و زمان بدست/ یک تکه از بهشت در آغوش مشهدست/ حتی اگر به آخر خط هم رسیده ای/ آن جا برای عشق شروعی مجددست قیامت قامت و قامت قیامت قیامت کرده ای با قد وقامت موذ ن گر ببیند قامتت را به قد قامت بماند تا قیامت شبهای دراز بی عبادت چه کنم ؟ طبعم به گناه کرده عادت چه کنم ؟ گویند خدا گناه را می بخشد او بخشد و من از این خجالت چه کنم ؟ خدایا بگیر از من ، آنچه که می خواهد تو را از من بگیرد. آنچه هستي هديه ي خداوند است به تو و آنچه مي شوي هديه ي توست به خداوند پس بي نظير باش لحظات شادي خداراستايش كن لحظات سختي خداراجستجوكن لحظات آرامش خدارامناجات كن لحظات دردآوربه خدااعتمادكن ودرتمام لحظات خداوندراشكركن دنبال تو گشتم گل نرگس همه جا را بر دار برد عشق تو آخر سر ما را بردي دل ما را ، دل ما را ! " اللهم عجل لوليك الفرج "