یه جمله ای هست که می گه : همه خانم ها خوشگل اند فقط بعضی هاشون بلد نیستند آرایش کنند! . . . . . خداوندا تو ستاری / همه خوابندو تو بیداری به حق خوابو بیداری / عزیزم را نگهداری ! . . . غضنفر آلزایمر می گیره ازش می پرسن چه حسی داری؟ میگه : خیلی خوبه از وقتی مریض شدم هر روز با ادمای جدیدی آشنا می شم ! . . یه نصیحت به تو نامرد نیم کیلو باش ولی مرد باش ! . . . از شب پرسیدم برای کسی که دوسش دارم چه بنویسم گفت: بابا بگیر بخواب حوصله داری ! . . . غضنفر زن ژاپنی میگیره هر وقت نگاهش میکنه میگه : اگه خوابت میاد برو بخواب ! . . . عروسک قشنگ من قرمز پوشیده / تو رختخواب مخمل آبی خوابیده عروسک من ، چشماتو باز کن / اس ام اس تو حالا نگاه کن ! عروسکم اوسگل شدی ، برو لالا کن !! . . زبونی که نگه دوست دارم به درد بستنی لیسیدن میخوره ! پس د و س ت د ا ر ولش کن ! بستنیش خوشمزه تره !!! . . . وقتی پیر میشی ، ممکنه موهاتو از دست بدی یا امکان داره دندون هات خراب بشه و از دست بره ، ولی زیبائیت رو از دست نمیدی چون آدم چیزی رو که نداره ، هیچوقت از دست نمیده !!! . . . بخند ! بخند ! بخند ! خدای من ! خود میمونی ! . . توصیه هایی برای سادیسمی شدن!! ۱٫ به دوستان دختر خود پیامک بزنید دختره ی پر رو دست از سر شوهرم بردار! ۲٫به قهرمان دو المپیک فحش بی تربیتی بدید و پیاده فرار کنید ! ۳٫یکی از بدترین فال های حافظ را برای دوستانتان آماده کنید! ۴٫هر وقت دوستانتان بدون شما عزم سفر کردند، یکی از بدترین خواب هایتان را برایشان تعریف کنید!