تو از دردی که افتادست بر جانم چه می دانی / دلم تنها تو را دارد ولی با او نمی مانی فقط یک لحظه آری با نگاهی اتفاق افتاد / چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * با تو غزل ستاره ها نورانیست / دل در نگاه تو ، زندانیست نگذر ز بهار ، باغ احساس / چون بی تو تمام لحظه ها بارانیست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * در قید غمم ، خاطر آزاد کجایی ؟ / تنگ است دلم ، قوت فریاد کجایی ؟ با آنکه ز ما یاد نکردی / ای آنکه نرفتی دمی از یاد کجایی ؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * امروز امیر در میخوانه تویی تو / فریادرس ناله ی مستانه تویی تو مرغ دل ما را که به کَس رام نگردد / آرام تویی ! دام تویی ! دانه تویی تو ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * تمـــام تردیـــد من از آهنگ های نابلد تـوست کمی دوســـت داشتن را تمــرین کن !! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بی تو از کاروان ، من جا مانده ام / از شکرانه ی نعمتی چون تو ، در مانده ام * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * به حرمت خاطرمون ، به دوری فاصلمون / به تنگی رابطمون ، دلتنگتم ای مهربون * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * امروز می چیدم پازلهای دلم را , دیدم کامل نمیشود بی یاد تو... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * این همـه حرف به چه کـارم می آید؟ برای گفتن دوستـت دارم هفت حرف کافی است! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * روزگاری هستی ام را می نواخت ، آفتاب عشق شور انگیز من این زمان خاموش و خالی مانده است ، سینه ی از آرزو لبریز من * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * اگه من دستاتو کم نوازش کردم ، در عوض از عکست تو را خواهش کردم اگه من چشمامو از تو می دزدیدم ، توی قلبم عشقو به تو می بخشیدم ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * در بازار بورس قلب تو ، چند سهم باید خرید تا ضربان به ظاهر منظمش حتی ذره ای از سرمایه عشقم نسبت به تو را به باد فنا ندهد؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * حـرفی نـدارم ... مـن حـاضـرم حـتی جـانم بـه لبـم رسـد ...! اگـر جـانم تـو بـاشی ... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * در میان من و تو فاصله هاست گاه می اندیشم، می توانی تو به لبخندی این فاصله را برداری * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * در تمنای نگاهت بی قرارم تا بیایی / من ظهور لحظه ها را می شمارم تا بیایی خاک لایق نیست تا به رویش پا گذاری / در مسیرت جان فشانم گل بکارم تا بیایی . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * میفرستم این پیامک را به دوست / او که صدها خصلت زیبا در اوست بامرام و با صداقت با ادب / ای پیامک خاک پایش را ببوس