1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

بیوگرافی ارغوان رضایی ، ملکه تنیس ایران

شروع موضوع توسط سجاد.اروميه ‏12/8/11 در انجمن ورزشی

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    بماند
    بیو گرافی

نام : ارغوان

نام خانوادگی : رضایی

تاریخ تولد : 14 مارس 1987

محل تولد : سنت اتین فرانسه

قد : 163سانتی متر

وزن : 60 کیلو گرم

مربی : پاتریک موراتگلو و ارسلان رضایی

مارک راکت : Babolat

حامی مالی : Beauvais-Tille Air Port

زبان : فارسی - انگلیسی - فرانسه

غذای مورد علاقه : کباب

سرگرمی : موسیقی و حل جدول

علاقه : ستاره شناسی ونجوم
    ارغوان که علاقه خودش را به تنیس از همان دوران کودکی نشان داده بود این ورزش را با کمک پدر و برادرش در 8 سالگی فرا گرفت.
    پدرش ارسلان رضایی و برادرش انوشیروان رضایی هیچوقت بازیکن حرفه ای نبودن ، اما تمام تلاش خودشون رو کردن تا از ارغوان یک تنیسور حرفه ای بسازن و موفق هم شدن[تصویر: 41.gif]. ارغوان در مورد تمرینات سخت دوران کودکی عنوان می کنه : « بعضی روزها گريه می ‌كردم[تصویر: 20.gif]. برف و باران می ‌باريد و گاهی وقت‌ها درجه هوا به زير صفر هم می‌رسيد اما باز هم پدر مجبورم می‌كرد تمرين كنم. »[تصویر: 39.gif]
    در تمام اين سال‌ ها ارغوان هيچ حامی مالی ‌ای نداشت و پدرش تمام هزينه ‌های زمين بازي ، بليت‌های مسافرت و اقامت در هتل‌ها رو پرداخت می ‌كرد. حتی پول نداشت كه كفش استاندارد تنيس روی چمن رو بخره. اما نتیجه سال ها تمرین این دختر ایرانی تبار این شد که در سنین نوجوانی تونست به مسابقات گرند اسلم راه پیدا کنه.
    ارغوان از كودكی عادت كرده كه در مسابقاتش پلاكی با طرح نقشه ايران رو به گردن بندازه. اما اين پلاك چند وقت پیش براش دردسر شد و در يك كنفرانس خبری خبرنگار خبرگزاری فرانسه از ارغوان پرسيده بود : « وقتی از امكانات فرانسه برای تمرين استفاده می ‌‌كنی چرا نقشه ايران رو به گردن میندازی ؟ » و ارغوان اين‌ طور جواب داد : « من متولد فرانسه هستم اما پدر و مادرم ايرانی هستن. انگار به يك مادر بگن كدام بچه رو دوست داری ، حتما می گه هر دو تا رو. من اين كار رو می ‌كنم تا ثابت كنم ملیت ایرانی هم دارم. »
    بهترین مسابقات

2009 : قهرمانی در رقابت مادرید
    صعود تا دور 4 گرند اسلم فرانسه

2008 : صعود تا دور 3 گرند اسلم استرالیا

2007 : صعود تا دور 3 گرند اسلم ویمبلدون

​

یک شخص از این تشکر کرد.
  2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    interpreter