بنده خدا داشته چایی هم میزده ، میبینه خیلی شیرین شده ، یه دور بر میگرده !!! -------------------------------------------------- یک دستگاه الاغ مدل بالا تیپ قاطر سم اسپرت ارتفاع تا زانو دارای کارت یونجه مصرف صدی یه مشت علف ! گردن هیدرولیک دزدگیر مجیک جفتک پالان چرمی بوق عرعر بلبلی طوسی متالیک فروشی محصول ۲۰۱۱ شرکت غضنفر ! -------------------------------------------------- حیف نون صبح از خواب بیدار می شه میره نون سنگک بگیره می بینه شده ۶۰۰ تومن ! می گه : اوه اوه! از اصحاب کهف هم بیشتر خوابیدم ! -------------------------------------------------- این خرٍ درونمه که دوست داره ! وگرنه میدونی که خودم ازت متنفرم ! -------------------------------------------------- پیامک حیف نون به نامزدش : با تو هرگز، بی تو اصلا، باهم عمرا ! -------------------------------------------------- قدیما برق ها رو روشن میذاشتیم میرفتیم مسافرت دزده فک کنه یکی خونه هست، الان هرجوری حساب میکنیم برق ها رو خاموش کنیم و دزد بزنه به صرفه تره ! -------------------------------------------------- ازدواج یعنی از دست دادن توجه تعداد کثیری از افراد و بدست آوردن بی توجهی یک فرد ! -------------------------------------------------- غضنفر میره کربلا بهش میگن سر قبر مختار هم رفتی ؟ کجا بود ؟ ! میگه آره ! قطعه هنرمندا ! -------------------------------------------------- اینایی که همه چیزو رو دسکتاپ سیو میکنن همونایی هستن که از راه میرسن شلوارشونو پرت میکنن گوشهی اتاق ! -------------------------------------------------- می دونی چرا با ازدواج دین آدم کامل میشه ؟ چون تا قبل ازدواج فکر میکنه دنیا بهشته ! اما بعدش به جهنم اعتقاد پیدا میکنه ! -------------------------------------------------- غضنفر یه دوقولو میبینه بعد میزنه زیر خنده میگن چرا میخندی ؟ میگه تابلوئه فوتوشاپه ! -------------------------------------------------- به دلیل افزایش قیمت نان به زودی : ربع نون - نیم نون - تمام نون ( طرح قدیم برشته ) - تمام نون ( طرح جدید دورخمیری ) -------------------------------------------------- به بنده خدا میگن اگه دنیا رو بهت بدن چكار می كنی ؟ میگه بی شعور من زن دارم !! -------------------------------------------------- به بنده خدا میگن تابستون کجا میری ؟ میگه اگه امام رضا بطلبه میرم کیش !