سلام اسکریپت اپلود سنتر سایت تاپ اپلود TopUpload.ir با قالب بسیار زیبا به همراه تبلیغات در صفحه اصلی اپلود سنتر ... برای دیدن دمو اینجا کلیک کنید! Download Script Password: PHP: www.topforum.ir منبع: تاپ فروم
پاسخ : دانلود اسکریپت آپلود سنتر ( تاپ آپلود ) درود میشه یکم نحوه کار رو هم توضیح بدین؟ من نصبش کردم ولی نمیدونم از کجا فوتر رو باید ویرایش کرد یا اینکه مثلا از کجا باید تبلیغات رو ویرایش کرد؟
پاسخ : دانلود اسکریپت آپلود سنتر ( تاپ آپلود ) از سورس و بعد پابلیک اچ تی ام ال فایل مربوط به فوتر و همینطور تبلیغات هست. برای تبلیغات فکر میکنم باید فایل home رو ویرایش کنید.
پاسخ : دانلود اسکریپت آپلود سنتر ( تاپ آپلود ) من نصب کردم ولی اینطوری شد Wellcome To P30UP اون قالبی که شما گفتید نیست. فونتها آریال هست قالبشم دیفالت مولتی هاسته چیکار کنم؟
پاسخ : دانلود اسکریپت آپلود سنتر ( تاپ آپلود ) سایتتون رو چک کردم دقیقا همین اسکریپت و همین قالبه! کش رو خالی کنید درست میشه ..
پاسخ : دانلود اسکریپت آپلود سنتر ( تاپ آپلود ) ممنون فقط یه سوال دیگه چطور باید اسمش رو از P30Up تغییر بدم؟ فایل؟
پاسخ : دانلود اسکریپت آپلود سنتر ( تاپ آپلود ) سلام و خسته نباشید . انجمن فوق العاده زیبایی دارید. ممنون میشم کامل توضیح بدید که برای گذاشتن تبلیغات و یا برای تغییر قالب اسکریپت چیکار باید کرد؟؟
پاسخ : دانلود اسکریپت آپلود سنتر ( تاپ آپلود ) برای قرار دادن تبلیغات در پست دوم سوم عرض کردم که فایل home را از source ویرایش کنید. کافیه لینک ها رو تغییر بدید. منوها رو هم میتونید با فتوشاپ تغییر بدید.
پاسخ : دانلود اسکریپت آپلود سنتر ( تاپ آپلود ) فایل قبلی حجمش زیاد بود ... لینک جدید گذاشتم . :happy0199: