سلام دوستان چندوقت پیش داشتم تو نت می گشتم که تو یه سایتی یه موزیکی پیدا کردم که خوشم اومد سبکشم new age لینک دانلودشو میذارم دانلود کنید نظرتونو بگید اگه خوب بود که اصلا دیگه اینجا موزیک newage آپ میکنم ! فعلا نظرتونو در این مورد بگید ! لینک دانلود : Milz - Lighting Near.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download
پاسخ : موسیقی NewAge چنند ماه قبل انیگما در رابطه با سالگرد و جشن گرفتن ۲۰ سالگی شان اجرای پروژه جالبی را اعلام کرد : "آهنگ اجتماعی" (The Social Song) . ایده ی مورد نظر در مورد مهار کردن نیروی شبکه اجتماعی و بوجود آوردن یک آهنگ بود . لینک دانلود : Enigma - MMX The Social Song.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download
پاسخ : موسیقی NewAge وایییییییییییییییییییییی چچقدر عالی بود ایننننننننننننننن//////////// دمت گرممممممممممممممم......... ولی بی کلام نبود که....ولی خیلی حال کردما...... از زبان انیگما بود مثلا؟ باید برم دنبال معنیش خیلی قشنگ بود... خیلی مفید بود ازت ممنونم.... فقط یه نکته اگه میشه تو مدیا فایر آپلود کن... mediafire.com اونجا هم زمان دانلود نداره هم اینکه قابلیت ایست و سرعت بیشتر داره ممنونم ازت....خودمم بزودی قرار میدم از این آهنگ های زیبا... ممنون...
پاسخ : موسیقی NewAge مرسی سجاد جان آخه گفته بودم اینجا آهنگ NwaAge می ذارم گذاشتم اگه موردی هست جای تاپیک عوض کنم در مورد آهنگ هم باید بگم ویدیوی این آهنگ توسط طرفدارانش ساخته یعنی هر کی تو هرجای دنیا یه فیلم از خودش می گیره با یه سری حرکتا که گفته بود بعدش می فرسته واسشون بعد اونو با آثار تاریخی کشورش نشون می ده حیف که دیر فهمیدم وگرنه می تونست تخت جمشید ما هم تو ویدیوش باشه
پاسخ : موسیقی NewAge نوای NewAge در آهنگ زیبای I Believe از گروه Era در ضمن هر چی سعی کردم نشد تو مدیافایر آپلود کنم لینک دانلود: 058) Era - I Believe.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download
پاسخ : موسیقی NewAge آهگ زیبای Angel Of Hope از Omar Akram لینک دانلود: Omar Akram - Angel of Hope.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download
پاسخ : موسیقی NewAge یکی از فوق الاده ترین آهنگ هایی که تو زندگیم شنیدم Song From A Secret Garden از Secret Garden سبک : NewAge لینک دانلود: Secret Garden - Song From A Secret Garden.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download
پاسخ : موسیقی NewAge با سلام. این یک البوم بسیار زیبا از یک روزنامه نگار ژاپنی است در سبک New Age.(توی یه سایت خارجکی این رو نوشته بود!) در این البوم 13 اهنگ با کیفیت عالی(320 Kbs)وجود دارد. شما حتما با گوش دادن این البوم بسیار زیبا به یاد کارهای Richard Clayderman بزرگترین پیانیست جهان خواهید افتاد.این هم لینک مستقیم: Eric Chen - Piano Seoul Lovers (2007).rar البته توجه داشته باشید وقتی که اتصال خود را از اینترنت قطع کنید مجبور هستید ان را از ابتدا دانلود کنید.فقط تا زمانی که شما به اینترنت کانکت هستید لینک,مستقیم خواهد بود.