پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی سلام به همه امروز دنیا دور سرم چرخید..بله درسته سرم کاملا گیج رفت البته بخاطر روزه بودا فکر نکنید من ادم ضعیفی هستم. .. :tongue0013: ولی سر فطار تا میتونستم جبران کردم... نماز روزه هاتون قبول باشه....
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی قبول باشه اقا سجاد به قول مامان بزرگم می گه هرچی به اخرای ماه مبارک می رسیم رنگ ها زردتر وکم صبرترمی شیمالتماس دعا
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی ماه رمضان هم داره تموم می شه .... ماه رمضان رو خیلی دوست دارم احساس می کنم به خدا نزدیک تر می شم ... احساس می کنم ماهیه که می تونم خودم رو خالی کنم .... می تونم خودم رو پاک کنم .... خودم رو رها کنم ...شب های قدر رو از هر شبی بیشتر دوست دارم ... شب ها ی خیلی قشنگی هستن .... می تونی به گناهایی که کردی اعتراف کنی ... می تونی خودت رو پاک کنی ... می تونی با خدای خودت خلوت کنی .... و هر چی در دلت هست را به او که تنها رازدار است بگی ... شب قشنگیه چون یک سالت رقم می خوره .... شب قدر امسال رو در حرم امام رضا بودم ... رفتم جایی که همه بودن ... برنامه ی خوبی بود ...امشب شب قدر مثل سال های گذشته .... همه رو بخشیدم ... هر چی بدی دیده بودم بخشیدم ... از هر کسی که ناراحت بودم ... هر کسی که بی صدا و با صدا دلم رو شکسته بود بخشیدم ... بد و خوب رو بخشیدم .... و از خدا خواستم که خدا هم من رو ببخشه ... ازش خواستم توان این را بهم بده که بتونم بدی ها رو فراموش کنم ... ازش خواستم مثل همیشه باهام باشه و کمکم کنه ... خواستم تنهام نزاره و من رو به خودم واگذار نکنه ... خواستم حتی ثانیه ای از یادش غافل نشم ... روزها واقعا زود می گذرن ....خیلی زود.... زودتر از اون چیزی که فکر می کنیم ... وقتی به سال گذشته این موقع از سال نگاه می کنم ... خیلی چیزها تغییر کرده ... حتی خودم هم تغییر کردم ... اصلا همه تغییر کردن ... عمره دیگه ... میره و میاد روی سن آدما می ره ... بعضی ها بچه تر می شن و بعضی ها بزرگ تر هرکسی با یک طرز فکری جدید....!!!! یکی پولدار می شه یکی فقیر ...یکی چیزهای خوبش رو از دست می ده و یکی چیزهایی که آرزویش را داشته بدست می یاره ... خیلی ها دچار غرور کذایی میشن ... خیلی ها انقدر به خودشون واگذار میشن که خودشون رو هم فراموش می کنن .... خدایا نکنه من رو به خودم واگذار کنی ... خدایا همیشه و همیشه و همیشه باهام باش... از قدرت بدم می یاد ...!! گاهی قدرت آدم رو به حدی می رسونه که دیگه آدم نیستی ...!! از غرور بدم می یاد ... غرور بی جا آدما ها رو له می کنه....از خودخواهی بیزارم ... خودخواهیه بی اندازه مردم رو به زانو در می یاره و اینا همه نفرت و کینه رو در دلها زیاد می کنه .... خیلی ها با پول و ثروتی که دارن دچار غرور می شن ... خودخواه می شن و اون موقع است که فکر می کنن قدرت دارن و باعث نابودی می شن .... حرفهام شاید بهم ربطی نداشت اما همش با معنی بود و وقتی با دقت بخونیم ربط هم پیدا می کنه ... آدمای زیادی رو دیدم ... با آدمای زیادی برخورد داشتم و هر آدمی یک نکته ... یک تجربه ... یک درس ... همه به هم درس می دن اگه باشی حتما هستی و لی شاید نبینی !!! اما وقتی نباشی احتمالش هست که حضورت حس بشه پس شاید بیبنی ...! اینه دیگه ... این زندگیه ... خدایا شکرت به خاطر همه خوبی هایت و به خاطر بودنت ... به خاطر همه نعمت هایی که به من و خانواده ام دادی ... خدایا شکرت اگر چیزی ازت خواستم و نشده ... خدایا شکرت به خاطر داده ها و نداده هایت .... واخرهم اینو بگم ازکسایی که تو این تاپیک منو همراهی کردن ممنونم واینم بگم امیدوارم روزه ونماز همه شما دوستایی که واقعا ازصمیم قلب دوستتون دارم وبهتون عادت کردم قبول باشه وایشالله به همه ارزوهاتون برسین
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی خییییییییییییییییییییلی از ماه رمضون گذشته ولی خب...شب قدر که همه بیدار میمونن دعا میکنن من مامانمو پیچوندم نشستم پای کامپیوترورفتیم توی سایت بووووووووووووووووووق که قبلا اونجا عضو بودیم وتا سحر عشق و حالیدیم.:rolleyessmileyanim: