پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی فقط تشنگی بده باز شما تو خونه هستین ما باید بریم سره تمرین بدوییم کو تا ساعت 8.28 دارم هلاک میشم افطارم مهمون داریم می حال داره کار کنه وای :afsorde:
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی خوب بالاخره افطارو کردم وتشنگیم برطرف شد امشب افطارخوبی داشتیم واسه این که مامانم هم پیشمون بود بعذ افطارهم که دوستاش اومدن خونمون وتا ساعت 2بودن برای سحرم که مامانم قرمه سبزی درست کرده جای همتون خالی وهنوزشله زرد نخوردم:mat:
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی ساعت نمی دونم چند بود که از معده درد مثل ماربه خودم می پی چیدم مامانم گفت پاشو بیا بیمارستان منم یه اژانس گرفتم ورفتم پیش مامانم دکترکه معاینه کرد گفت روزه ممنوع بهت گفته بودن نباید روزه بگیری گوش ندادی اینم اخرش خلاصه امروزروزه نیستم متاسفانه :zamin:یکی دو روز بگذره بهترکه شدم به مامانم نمی گم وروزه هامو می گیرم ولی دوست ندارم این پست خالی بمونه وکسی نیاد چیزی بگه باارزوی قبولی نمازوروزه همه شما دوستای گلم تاچندروزدیگه که بازبه امید خدا روزه بگیرم خدانگه دارتون:gol2:
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی ســــلام سحر خیلی خسته بودم هر چی مامان صدام کردند بلند نشدم چون واقعا اون زمان خواب بیشتر مورد نیاز بود تا سحــری :mat: افطار هم خورشت بادمجون داریم
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی قبول باشه خواهرگلم ولی من کماکان نمی تونم روزه بگیرم خوش به حالت ivar:ivar:ivar:
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی مرسی پرستو جونم :mach: قبول حق :zamin: همین که اینقدر دوست دارید روزه بگیرید ، ثوابتون کمتر از روزه داران نیست :gift: انشاالله شما هم به زودی بهتر میشید میتونید روزه بگیرید archam:
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی اره ازفردا می گیرم چون الانم که روزه نیستم بازم معده دردم :gol3:
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی امروز خیلی گرم بود تشنگی مردیم ivar::zamin:ساعت 8.24 اذانه افطارم مرغ داریم