پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی سحری قیمه خوردم ساعت 4.30 اذانه سحره و افطار ساعت 8.29 . امروز بازی پرسپولیسه میخوام بعد از افطار برم استادیوم . در ضمن افطار حلیم داریم :khande:
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی من وبرادرم افطار تنها بودیم مامانم هم طبق معمول دوشیفت برداشته بود وافطارنیومد هنوز هم که هنوزه پیداش نیست منم کوکو سیب زمینی درست کردم که بد نشد خوشبختانه حالم هم بد نشد خوش حالم که تونستم روزه بگیرم براهمه هم دعا کردم قبول باشه روزه همه شما دوستان گلم:gift:
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی من افطار قرمه سبزی خوردم! ساعت 11 دلم سیب زمینی سرخ کرده می خواست رفتم یه عالمه درست کردم ... شمام بفرمایید...
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی وااااااااا چطوری خوردی /./.مگه تونستی ivone: افطار 3 لیوان چای یه لقمه نون پنیر همین /./.
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی نگفتین اوقات شرعی شهرت و سوالم این هست که واقعا قرمه سبزی خوردی باز ساعت 11 گرسنه شدی؟ ماشاللههههههههههههههههivone:
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی دم افطار کم غذا خوردم این بود که یازده گشنم شد! بایت جان بمیرم این جوری که تا آخر ما رمضون باید رجیسترتو خالی کنی بری یه فلیپ فلاپ تکی بگیری عزیزم! به خودت برسی بهت قول میدم استعدادشو داری تا یه ماه دیگه اسمت بشه ورد... پرستو جان ببخشید ... من تهرانم ساعت حدود چهار و نیم روزه شروع میشه و هشت و بیست دقیقه هم تمومه. راستی این شکلکه خوشگل بود گفتم چند تا بذارم لذت ببرین... ivone:ivone:ivone:ivone:ivone:ivone:ivone:ivone:ivone:ivone:ivone:ivone:ivone:ivone:ivone:ivone:ivone:ivone:ivone:ivone:
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی خوب ازسحری روز دوم ماه مبارک بگم سحری مامانم اومد وسبزی پلو درست کرد با ماهی الانم که خوابه برادرم که فوتباله به منم گفتن ساعت 3 بیدارشون کنم واسه سحری خوردن الان که جاتون خالی دارم بستنی می خورم :khande2:
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی یکی بیاد به دادم برسه سرم داره گیج میرهههههههههه شیطونه میگه برم بستنی بخورم که تو یخچال داره اب میشه حیفه سحری هم که دیشب کم خوردم:ban: