ساعت 2:50 من که کلا خواب ندارم یواشکی در اتاقو بازکردمدیدم همه خوابن یواشکی رفتم غذا و وسایل و چای سحری رو گذاشتم و میز رو چیدیم بعدش نفس مبارک رو تو سینه نگه داشتم با یه داد خیلی بلند پویا و مامان با موهای سیخ شده گفتن چیه بچه چه خبره گفتم پاشین براتون سحری درست کردم بخورین این جای تشکرتونه اصلا همشو خودم میخورم خلاصه اونام خوشحال شدن دعفا نکینن ها
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی میگما خوبه هر کدوم از بچه ها بیان بگن سحری چی خوردن و چه کردن و روزه بهشون چطوری گذشت و افطار کجا چترشون باز بود و یا چی افطار کردن ویک عکس از سفره افطاری و سحری بزارند تا دیگران حالشو ببرنند ها تا یادم نرفته بگن تو هر شهر یا کشوری که هستنند روزه از چه ساعتی شروع به چه ساعتی ختم میشه شما هم سعی کن خانواده توبا صدای آرام بیدار کنی فعلا __________________
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی منو دکتربه خاطرورم معده ازروزه معاف کرده ولی فردا رو می خوام روزه بگیرم چون موقع افطار که به پویا برادرم نگاه کردم ازخودم خجالت کشیدم که اون روزه گرفت و من نگرفتم فردا رو به امید خدا روزه می گیرم وتو همین پست می گم چکارکردم:gol2:
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی ساعت تريبا 3:30 بود كه خواهرم اومد و ميز رو چيد منم بيدار بودم ميزو كه چيد يواش رفت و مامان و بابامم بيدار كرد و باهم شروع كرديم به خوردن دستش درد نكنه خواهرم خورش مرغ با زرشك پلو درست كرده بود ديگه ساعت 4:05 ديقه بود كه سفررو جمع كرديم و اذان صبح ساعت 4:36 بود منم از 5 خوابيدم كلا تا الان منتظر خاطره هاي بچه هاي گل تاپ فرومي هم هستيم
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی سلام بالاخره منم امروز مامانم وبا هزارمکافات راضی کردم بزاره روزه بگیرم اونم گفت باشه فقط امروز اگه بین روز معده درد شدی راضی نیستم روزه توبازنکنی منم قول بهش دادم ولی سحر فقط اب خوردم چون اصلا غذا میلم نکشید بخوردم تا حالا که ساعت 9:52 هست ازمعده درد خبری نیست خدا کنه که دردم نگیره تا مثل همه روزه هامو بگیرم اذان صبح مشهد ساعت 4 واذان مغرب ساعت 7:59 سحرم که جای همتون خالی چلوکباب داشتیم من موندم که این پویا (برادرم)چطوربا حرص و ولع غذاشو می خوردفقط جای دوربین خالی بود:khande::khande::khande:
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی بچه ها خواستم بگم سحری یک بطری اب خوردم که داشتم می ترکیدم ولی الان خیلی تشنمه کوووووووووووووووووووووووو تا ساعت 8 :afsorde::afsorde::afsorde::afsorde:
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی اینو یه جا خوندم شمام بخونید بد نیستا اینم برنامه روزه گرفتن در سوئد در روز هایى كه به دليل نبودن فجر واقعى، وقت اذان صبح نوشته نشده، بنابر فتواىبعضی ازمراجع تقليد وقت نماز صبح هنكام شروع زيادتر شدن نور است که تقریبا نزدیک به نیمه شب نجومی است.بنابراین برای روزه گرفتن در آن روزها باید پس ازگذشتن دوازده ساعت از اذان ظهر از خوردن وآشامیدن خودداری کرد و احتیاطا بیست دقیقه بعداز آن میتوانید نماز صبح را بخوانید .مثلا در شهر استکهلم در روز اول juliشروع روزه ساعت 00:52 بامداد و وقت نماز صبح بنابر احتیاط ساعت 01:12 دقیقه خواهد بود ببنید چی میکشیم ما اینجا :mat:
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی می گما،مگه توی جام جم ساعت اذانو اعلام نمی کنن؟پس واقعا سخته ،ولی نماز و روزه ی دوستامون که اونور ابن زودتر قبول می شه،آخه ما که کار خارق العاده ای نمی کنیم شرایط واسمون فراهمه ولی روزه گرفتن اونا سختره و صد البته شیرین تر،لازم شد به همه دوستای اونورابیمون التماس دعا:gol: بگیم!!!
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی از صبح میام سر کار بعد از ظهر هم باید برم کمپ تیم ملی واسه مسابقات جهانی پدرم در میاد تا افطار بخدا . خدا کنه با این همه تلاش بتونم مقام بیارم:gol3::mat:
پاسخ : خاطرات سحروافطاردوستان تاپ فرومی خداییش منم قبول دارم روزه گرفتن برای اقایون ورزش کاربه مراتب سختتره ولی انشالله با همین حال روزه وتشنگی شدیدی که دارم دعا می کنم به خواسته هات برسی :gol: نگفتی سحرچی خوردی واوقات شرعی شهرتم که نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟