سلام به دوستان عزيز و با اجازه از مديريت انجمن ، آقا محمد عزيز. ================================= سايت "اهدا عضو" و انجمنش "سفيران زندگي" يك سايت رسمي است و به دليل مشغله زيادي كه دارند از اشخاصي كه بتونند در طراحي بنر اونها رو ياري كنند درخواست همكاري و ياري كردند. من چون در اين سايت عضو هستم سريع به ياد بچه هاي خوب و طراح هاي حرفه اي تاپ فروم افتادم و گفتم تا با شما هم در ميان بگذارم تا شما هم اين عزيزان رو كمكي كرده باشيد!!! من از مدير فني درخواست كردم كه نظراتش رو بگو تا من هم به شما بگم. نوشته اي كه مدير فني انجمن براي من ارسال كردند به شرح زير است: باسلام و ممنون از همکاری شما 1- هم سایت اهدا نیاز داره و هم سایت سفیر ولی فعلا اولویت با سایت اهدا هست که باید بنرهای اون رو تغییر بدیم 2- بهتر هست که gif باشه تا روی همه ی سیستم ها قابل مشاهده باشه 3- بنر های افقی در 2 اندازه ی 468px × 60px و 234px × 60px هستند و بنر عمودی هم در اندازه 120px × 240px هست که بیشتر برای وبلاگ ها قابل استفاده است البته اگر طراح شما در زمینه ی اینترنت فعالیت دارند تقریبا به همه ی این اندازه ها وارد هستند و چند اندازه ی دیگر هم هست که استفاده ی کمتری دارد 4- فرقی ندارد و بستگی به سلیقه ی طراح دارد و فقط باید توجه بشه که زیاد سنگین نشه! دوستان اگه نياز شد و آقا محمد هم اجازه داد بنر هاي قبلي رو براي شما در اينجا مي گذارم البته يكي از اون بنر ها در امضاي من با اجازه آقا محمد قرار داده شده است. آدرس سايت : اهدای عضو، اهدای زندگی - واحدپیوند،دانشگاه شهیدبهشتی آدرس انجمن : انجمن سفیران زندگی