سلا:shad2:م بچه ها من دیروز تو مسابقات کشوری دوم شدم و به تیم ملی جوانان دعوت شدم امیدوارم بتونم تو مسابقات پرچم پر افتخار ایران رو بالا ببرم
پاسخ : Master جان دوم شدنت تو مسابقات جودو جوانان کشوری و راه یابی به تیم ملی جوانان مبارک :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol: خیلی خیلی مبارکه انشالله اولم می شی خوشحال شدممممممممممممم:shad2::shad2::shad2::shad2::shad2::shad2:
پاسخ : Master جان دوم شدنت تو مسابقات جودو جوانان کشوری و راه یابی به تیم ملی جوانان مبارک داداش منم بهت تبریک میگم و امیدوارم همیشه در تمام مراحل زندگی موفق باشی..:tabrik::gol:
پاسخ : Master جان دوم شدنت تو مسابقات جودو جوانان کشوری و راه یابی به تیم ملی جوانان مبارک mamanoonam bacheha merci . ishalla betonam to korea va gorjestan parchame irano balla bebaramo hamaro khosh hall konam :gol3::mach:
پاسخ : Master جان دوم شدنت تو مسابقات جودو جوانان کشوری و راه یابی به تیم ملی جوانان مبارک archam: تبریک میگم داداش برات از نهایت قلب خوشحالم و ارزو دارم همه رو درو کنی بری برا جام جهانی و مقام اولی :mach::mach::mach::mach::mach: ولی میگم ما تو تا چقدر شبه هم ایم مثه سیبی که از وسط گاز زده باشن
پاسخ : Master جان دوم شدنت تو مسابقات جودو جوانان کشوری و راه یابی به تیم ملی جوانان مبارک icone mano gozashti :batoam: mamnoon OmidBnt Aziz merci DADASH :gol3::gift:
پاسخ : Master جان دوم شدنت تو مسابقات جودو جوانان کشوری و راه یابی به تیم ملی جوانان مبارک خیلی خیلی خوشحال شدم امیر جان . تبریک میگم .. انشالله بتونی مدال بیاری :tabrik::tabrik:
پاسخ : Master جان دوم شدنت تو مسابقات جودو جوانان کشوری و راه یابی به تیم ملی جوانان مبارک امیر فارسی تاپیک کنید :gol3:
پاسخ : Master جان دوم شدنت تو مسابقات جودو جوانان کشوری و راه یابی به تیم ملی جوانان مبارک محمد جان چشم ممنونم ازت دیروز مدال اوردم ایشالا جهانی داداشی :gol2::mach:
پاسخ : Master جان دوم شدنت تو مسابقات جودو جوانان کشوری و راه یابی به تیم ملی جوانان مبارک خیلی تبریک میگم.امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشی:gol3::gol::tabrik: