يه مرد از زنش می پرسه اگه من بمیرم شوهر می کنی؟ زنش میگه: خوب آره. بعد مرد میگه دوستش هم داری؟ زن میگه: آره! بعد مرد از زنش می پرسه براش آبگوشت هم می پزی؟ زنش میگه: نه. آبگوشت دوست نداره!!! <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]--> در مسابقه اسب دواني، يك نفر صد هزار دلار روي اسب شماره 28 شرط بندي كرد. اتفاقا برنده 500 هزار دلار شد. مسئول برگزاري مسابقه از او پرسيد: چطور اينهمه پول روي اسب شماره 28 شرط بندي كردي؟ گفت: ديشب خواب ديدم دائما جلو چشمم يك عدد 6 و يك عدد 8 مياد. مسئول برگزاري پرسيد: 6 و8 چه ربطي به 28 دارد؟ گفت: مگر شش هشتا نمي شه 28 تا؟!!! <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]--> یک نفر رفت دشتشویی و آفتابه را پاره کرد. پرسیدند چرا این کارو کردی؟ گفت: بی صاحب برای من ژست می گیره!!! یه بنده خدا تو تاکسی جو گير ميشه کرايه راننده رو هم حساب ميکنه!!! يه نفر داشته سرشو قير گوني می كرده. ازش ميپرسن چرا اين كارو مي كني؟ ميگه: آخه دماغم چكه ميكنه!!! از يه خر مي پرسن چرا گوشهات بزرگه؟ مي گه: هر خوشگلي بالاخره يه عيبي داره دیگه!!! مي دوني اگه موبایل اکس بخوره چي ميشه؟ همیشه در دسترسه!!! یه جوان ایرانی اکس میخوره فکر میکنه کار پیدا کرده!!! یه نفر یه چک سفید امضا پیدا میکنه. با خودش فکر میکنه، میگه خوب یه مبلغ زیاد مینویسم و پولش می کنم. وقتی میره بانک تا چک رو نشون میده میگیرنش. مي دوني چرا؟ آخه تو چك نوشته بوده "خدا تومان"!!! به يكي میگن تا حالا چین رفتی؟ خالی می بنده میگه: بله، رفتم. میگن: خوب اگه راست میگی اسم یکی از خیابونهاش رو بگو. يه کم فکر میکنه، میگه شهید بروسلی!!! <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]--> پنج تا داداش پولاشونو رو هم ميذارند تاکسي مي خرند بعد از چند وقت ورشکست مي شند. اگه گفتي چرا؟ آخه پنج تايي با هم مي رفتن مسافرکشي!!! <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]--> خواننده تو عروسي ميگه: خانوما، آقايون، دستا بالا، ميخواهيم بريم بندر! طرف داد ميزنه: اوي ي ي ي چه خبره؟ كجا؟ ما تا شام نخوريم هيچجا نميريم!!!! <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]--> غضنفر همش دعا مي کرده بچه دار شه. يه شب يكي مياد تو خوابش. ميگه: عوض اينهمه دعا برو زن بگير!!! <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]--> آنقولانزاي مرغي به ايران هم رسيد. پسراي مجرد مراقب باشند حالا حالا ها قاطي مرغ ها نشن!!! <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]--> از يكي مي پرسن: اين خيابون كجا ميره؟ طرف ميگه: والا من چهل سال تو اين خيابون زندگي ميكنم، نديدم اين خيابون جايي بره!!! <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]--> يكي پاهاش خواب ميره، پتو روشون ميكشه!!! <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]--> چي كار كردي اينقدر طرفدار پيدا كردي؟ هر جاي شهر ميري رو يه تابلو نوشتن"گوسفند زنده"!!! <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]--> در زندگی راه های زیادی به آزادی وجود دارد. فقط باید بهای آن را پرداخت. از رسالت 500 تومان. از انقلاب 300تومان. و .... <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]--> به غضنفر ميگن مبارک باشه ازدواج کردي؟ ميگه دائمي نيست اعتباريه !! <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]-->