1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

روحاني: 70 درصد نتايج كاراته به خاطر مسائل روحي است

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏25/7/11 در انجمن ورزش رزمی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: قهرمان اسبق كاراته جهان گفت: 70 درصد از موفقيت‌ها و ناكامي‌هاي كاراته به مسائل روحي و رواني برمي‌گردد.

حسين روحاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: نتايجي كه كوميته‌روها به‌دست آوردند چندان هم بد نبوده؛ اما در مقايسه با دوره قبل يك افت به شمار مي‌رود.
    وي ادامه داد: نمي‌دانم مسابقات در چه سطحي برگزار شد يا نوع تمرينات تيم ملي چگونه بوده تا بتوانم به طور دقيق به آناليز نتايج به دست آمده بپردازم؛ اما به عنوان يك كاراته‌كار و يك كارشناس اين رشته مي‌توانم بگويم كه مسائل روحي و رواني 60، 70 درصد در عملكرد يك تيم تاثير دارد.
    روحاني تصريح كرد: من خودم اين مورد را در مسابقات جهاني سال گذشته صربستان به عينه ديدم؛ كاملاً از نظر فني آماده بودم اما چون شرايط روحي خوبي نداشتم، نتوانستم نتيجه لازم را كسب كنم.فدراسيون بايد بيش از هر چيزي اين آرامش را حاكم مي‌كرد.
    قهرمان اسبق جهان با اشاره به اينكه از زيگساري بيشتر از اين انتظار داشته است، گفت: روي سبك وزن ها خيلي حساب مي‌كردند اما نتايج خوبي در اين اوزان كسب نشد. زيگساري بايد بهتر نتيجه مي‌گرفت. خيلي‌ها مهدي زاده را اسطوره مي دانند، من قبلاً هم گفته بودم كه او خيلي راه در پيش دارد تا بتواند خودش را نشان دهد.
    وي افزود: پورشيب چند سالي است كه خوب نتيجه مي‌گيرد، او قلدر است و مي تواند در مسابقات جهاني نيز موفق باشد. سعيد فرخي هم با يك برنز جهان و چند طلاي آسيا بار ديگر توانست توانايي خود را ثابت كند.
    روحاني تاكيد كرد: واقعيت اين است كه عيار كاراته در مسابقات جهاني مشخص مي‌شود. جدال با 20 كشور با 90 كشور تفاوت دارد. در مسابقات جهاني بايد 6 مبارزه انجام دهي تا بتواني طلا بگيري. هميشه سطح كاراته ايران بالاتر از آسيا بوده است.
    وي يادآور شد: تا آنجا كه من مي‌دانم خيلي از خوب‌هاي آسيا در مسابقات قهرماني قاره كهن شركت نمي‌كنند و خيلي از تيم‌ها نيز با تركيب جوان تر خود مي‌آيند.ما براي مسابقات جهاني بايد راه درست را انتخاب كنيم و ضمن پشتوانه سازي فرصت سوزي نكنيم.
    روحاني خاطرنشان ساخت: بايد روي افرادي كه مي‌توانند مدال بگيرند سرمايه گذاري كنيم، اينكه يك كاراته كار در تورنمنت‌هاي مختلف مدال كسب كند فايده ندارد، مسابقات رسمي اهميت دارد. من در همان وزن 60- كيلوگرم به مبارزاتم ادامه مي‌دهم و به هيچ‌كس ديگر كاري ندارم.