1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

كشاورز: مشكلات مالي حل شود در منصوري مي‌مانم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏23/7/11 در انجمن توپ و تور

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: بازيكن ملي‌پوش تيم شهيدمنصوري قرچك گفت: اگر مشكلات مالي حل شود و از اين نظر به توافق برسيم، مشكلي براي ماندن ندارم.

محمد كشاورز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد تصميم اخير هيئت‌مديره باشگاه منصوري مبني بر حفظ اين بازيكن براي فصل آينده عنوان كرد: مشكل خاصي بين ما نبود جز مسائل مالي كه اگر اين موارد حل شود، مشكلي براي ماندن ندارم. مشكلات مالي منصوري زياد است و نمي‌دانم تا چه حد اين مسائل برطرف خواهد شد.

وي ادامه داد: تنها منافع خودم را نمي‌بينم و به دنبال تصميمي هستم كه هم براي من و هم براي منافع باشگاه
    مناسب باشد و 2طرف از آن سود ببرند.

دفاع عقبگير تيم منصوري در جام باشگاه‌هاي آسيا اظهار داشت: از طريق رسانه‌ها از تصميم اخير هيئت مديره مطلع شدم. شرايط قبلا جوري بود كه فكر مي‌كردم اگر با هم همكاري نكنيم بهتر است اما قرارداد 2 ساله دارم. مهم‌ترين مشكل من با منصوري، مالي بوده و سرپرست تيم هم تماس گرفته و گفته اين مسئله حل خواهد شد.

اين بازيكن كه از 2 تيم فولادماهان و گيتي‌پسند اصفهان پيشنهاد دارد، ادامه داد:‌ اميدوارم زودتر وضعيت مشخص شود. بقيه تيم‌ها تمرينات‌شان را آغاز كرده‌اند و براي منصوري هم كمي دير شده كه اميدوارم زودتر استارت كار را بزنيم تا از رقبا عقب نمانيم.