<br> <div style="margin-right:40px"><font size="3">این تاپیک به این صورت هست که نفر قبل از شما یه بیت شعر میذاره بعد یه واژه از تو شعرش انتخاب میکنه با رنگ دیگه زیر شعرش مینویسه بعد نفر بعد که میاد شعر بزاره باید شعری بگه که توش اون واژه ایی که نفر قبل گذاشته تو شعرش باشه در ضمن باید حتماااااااااااااااا پست نفر قبل از خودتونو نقل قول کنید و شعراتونم کوتاه و تک بیتی باشه شروع میکنم .</font> </div>
پاسخ : بازی با اشعار عادتم داده خیال تو که تنها نشوم یاد من هم نکنی باز به یادت باشم . بچه ها لطفا نقل قول یادتون نره!!!نفر بعد یه بیت شعر بگه که توش خیال باشه
پاسخ : بازی با اشعار در این خیال بودم ،وقتی دلم بگیرد دیگر بدون رد خور ،پاسخ نمیدهی رد نفر بعدی با رد خور
پاسخ : بازی با اشعار در این خیال بودم وقتی دلم بگیرد دیگر بدون رد خور پاسخ نمی دهی رد شاید بدون اغراق من در دلت نباشم شاید دلت نسوزد حتی اگر بمیرد نفر بعدی رد خور
پاسخ : بازی با اشعار [FONT=arial, helvetica, sans-serif]عاشق یه نفر بودن [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] تو کل عمر [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] دیگه ردخور نداره [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]عشق عاری از هوس [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] دوستی های پر عشق [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif] دیگه ردخورنداره [/FONT]
پاسخ : بازی با اشعار عشق یک سینه و هفتاد و دو سر می خواهد بچه بازیست مگر عشق جگر می خواهد نفر بعدی با جگر
پاسخ : بازی با اشعار جگر خوب است آهن دارد انگار و ویتامین از آن می بارد انگار برای خوردنش بی تاب هستم درون معده ام می خارد انگار! نفر بعدی با ویتامین
پاسخ : بازی با اشعار [FONT="]من تو را درخواست کردم دختر سیمین عشق[/FONT] [FONT="]حیف شد اما نگفتی بعد آن آمین عشق[/FONT] [FONT="]لغزش چشمم و بعدش انفجاری اشکبار [FONT="]بازرفته پای دل انگار روی مین عشق[/FONT] [FONT="]با دو چشم غرق خونم میکنم تضمین عشق[/FONT] [FONT="]می دوم بیچاره و آواره ی تامین عشق[/FONT] [FONT="]باز هم بی اعتنا حتی بدون یک نگاه[/FONT] [FONT="]می روی و زیر چشمی میزنی تخمین عشق[/FONT][/FONT] [FONT="]رو نگردان لااقل یکبار از احساس من[/FONT] [FONT="]تا بگیرم لاقل یک ذره ویتامین عشق[/FONT] [FONT="]مبتلای سرفه ی خشک گناهم لطف کن[/FONT] [FONT="]داروی حساسیت ها،آنتی هیستامین عشق نفر بعدی آمین بیاین بنویسین، الآن گشنم نیس نمی خورمتون! [/FONT]
پاسخ : بازی با اشعار هر چه بر من گذشت حقم بود مــن از ايــن بـيـشتـر سزاوارم تــو گنـاهـــي نــداري اي زيـبـا مرگ بر من كه دوسـتت دارم آمین یا رب العالمین نفربعد با گناهی