پاسخ : "صندلی داغ با حضور Byte مدير بخش هك و امنيت" بازم من اومدم 7- بین کامپیوتر و کتابات اگر فقط یکیشونو بتونی برداری کدومو بر میداری ؟ 8-توی خیابون داری میری یکی رو که خیلی ازش بدت میاد میبینی و به خاطر چشم تو چشم بودن سلام میکنی بهش اگه بی محلی کنه برخورد بد کنه عکس العملت چیه ؟ 9-بری حموم آب قطع بشه چی کار میکنی ؟ 10_جندتاخواهروبرادرین؟ 11- بچه بودی آدم غیر قابل تحملی برای بچه های همسنت بودی یا همه دوست داشتن ؟ 12- پسر مرتبی هستی یا شلخته؟ 13-فرض کن بیرونی برف هم اومده همه جا یخ زده یهو پات سُر میخوره میخوری زمین ! عکس العملت چیه از خندیدن دور و اطرافیانت ؟ شاکی میشی یا تو هم میخندی ؟ کلا چی کار میکنی؟ 14- چقدر در ماه خرج عطروادکلن میکنی ؟ 10-بدترین سوتی که تو عمرت دادی چی بوده؟
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Byte مدير بخش هك و امنيت" داداش /./.ویرایش کردم عزیز باور کن از چشمم افتاد اخه اول شماره نداشت قاطی کردم ./././گیر میدین هاااااااااااا:khande::khande::khande:والا
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Byte مدير بخش هك و امنيت" اخه چقدر اینجا خنکه الان داغش میکنم 1-دروغ بدتره یا گناه ؟ 2-بد اخلاقی بدتره یا فساد اخلاقی ؟ 3-معین یا اصفهانی ؟ 4-شطرنج بلدی؟می بری بیشتر یا می بازی ؟كدوم بازی رو بیشتر دوس داری ؟ 5-آی كیوت چنده ؟تست آی كیو دادی تا حالا ؟ 6-احساساتی هستی یا دلسنگ ؟ 7-كدوم بدتره : ..موش.... عنكبوت ... اتنا ....پرستو........ ..الهام ....فرانک ......میترا ...اسانا...نسرین ...کیانا....بیتا....سوسك ....پشه.؟چرا ؟ (ببخشید دیگه ) 8-مهران مدیری یا تهمینه میلانی ؟ 9-بهترین كارگردان دنیا ؟ 10-بهترین بازیگر دنیا ؟ 11-خوشگل ترین آدم دنیا ؟ 12-دوست داشتنی ترین آدم دنیا ؟ 13-قهوه یا چایی ؟ 14-پیتزا یا قرمه سبزی ؟ 15برای هر کدوم از صفات یکی از اعضای سایتو نام ببر دوست داشتنی ترین خوش اخلاق ترین بد اخلاق ترین با جزبه ترین فعال ترین شیرین ترین لوس ترین شوخ ترین الّاف ترین تاپیکر ترین اسپمر ترین 16-عشق بهتره يا ثروت؟ادم عاشق چه شكليه؟ 17- چرا ميگن عاشقا تابلوان؟مگه چيكار ميكنن كه تابلو ميشن؟ 18-تا حالا كسيو دوست داشتي؟از چه سني ؟الانم كسيو دوست داري؟ 19-اعتماد به نفست د رچه حديه؟ 20-تو چه سني مزدوج دوست داری بشی؟ چطوری پیداش کردی؟ یا میکنی ؟ 21-رشتت چیه؟ 22-دوست داري چند تا بچه داشته باشي؟ 23-شخصيت خودت چطوريه؟تو خانواده و تو جمع دوستات؟ 25- ماماني هستي يا بابايي؟با ماامانت بيشتر صميمي هستي يا بابات؟ 26- اگه بگن تو اون دنيا ميري بهشت بايد بين مامان و بابات يكيو با خودت ببري كدوم ميبري؟ 27-تا حالا باهاشون دعوا كردي شديد؟ 28-اهل قهر كردن هستي؟ 29- چند تا خواهر و برادري؟ 30- (اگه دوست داشتی جواب بده ) اسماشون چيه؟ 31-تا حالا كتك خوردي؟براي چي بود؟ 32-احساساتي هستي يا با منطقت ميري جلو؟ 33-دوست داري تو بارون راه بري اينقدر كه خيس خالي شي؟ 34-تو زندگيت كي بيشتر روت تاثير داشته؟ 35-تو دوران تحصیلت چند بار از ناظمتون کتک خوردی(اگه خوردی با چی؟) (اگه نخوردی چرا ؟) 36-تاحالا شده پست هایی که من بزنم حالت بد شه بگی این چه چیزه الکیه؟!( بدون رودربایسی راستشو بگو!) 37-به نظر شما خدا چه رنگیه؟ 38-بزرگترین آرزوت؟ 39-بهترین کتابی که خوندی؟ 40-به نظرت چرا زندگی میگن سخته؟ 41-بزرگترین اشتباه زندگیت؟ 42-به نظر خودت به خودشناسی رسیدی؟کی؟ و از کجا فهمیدی؟ 43-بهترين پستي كه زده بودي چي بود؟(اگه زده باشي) 44-یک خاطره بگو وقتی 13 سالتون بوده 45-انجمن تا کی بازه؟ 46-آخرین باری که رفتی سینما کی بود؟با کی رفتین ؟چه فیلمی دیدین 47-دوست داری من دیگه نیام اینجا؟ چقد خوشحال میشی؟ 48-تو بیان احساساتت چطوری هستی راحتی یا نه؟ 49-از اذیت کردن دیگران لذت می بری ؟ 50-كدوم فیلم تو رو تحت تاثیر قرار داده؟ 51-محبوب ترین شخصیت تو زندگیت ؟ 52-كسی كه تو زندگیت بیشترین حق رو به گردنت داره؟ 53-دوست داشتنی ترین لحظه زندگیت ؟ 54-زیباترین غروب زندگیت ؟ 55-بهترین محرم زندگیت؟ 56-قشنگترین شعری كه همیشه تو خاطرته 57-به 10 سال پیش برگرد . چه تغییراتی می كنی؟ 58-دوست داشتی جای كی بودی؟ 59-گرانبهاترین چیزی كه تو زندگیت داری ؟ 60-بد ترین بلایی كه ممكنه سر یه نفر بیاد؟ 61-انتقام یعنی ؟؟؟؟؟؟ 62-چقدر خوشبختی ؟ 63-تو زندگی چقدر حرف دلتو گوش میدی ؟ 64-تو گذشته ات چیزی بوده كه به خاطر اون تاسف می خوری ؟ بگو چی بوده؟ 64-چیزی هست كه بخواهی اونو حداقل برای 1 بار هم كه شده تجربه كنی ؟ 65-كسی هست كه باید ازش حلالیت بگیری؟ 66-طولانی ترین مدتی كه انتظار كشیدی چقدر بوده ؟ 67-دوست داری نصیحت كنی یا نصیحت بشنوی ؟ 68-فكر می كنی دیگران بهت حسادت می كنند ؟ 69-بلندترین اهی كه كشیدی ؟ چرا؟ 70-تا حالا به خودت دروغ گفتی ؟ 71-تو زندگیت به چی افتخار می کنی؟ 72-دوس داشتی چی از زندگیت حذف بشه؟ 73-اگه یکی جلوت گریه کنه چیکار می کنی؟ 74-مغرورترین ادمی که توی زندگیت دیدی کی بوده؟ 75-رازنگهدار هستی؟ 76-مورد اعتماد هستی؟ 77-جمع خانوادگی رو بیشتر ترجیح میدی یا جمع دوستانه رو؟ 78-برای بهترین دوستت چه هدیه ای انتخاب می كنی؟ 79-چه حیوونی دوست داری؟ 80-همسر ایدهآل تو متولد چه ماهیه ؟ 81-دوست داری الان كی كنارت باشه؟ 82-کمال همنشيني با دوستان در شما اثر کرده؟ 83-بهترین درسی که زندگی بهت داده چیه؟؟ ؟ 84-بچه كه بودی دوست داشتی چه كاره بشی؟ 85-از كسی كه دوستش داری یه تشكر كن 86-دوست داشتی فکر کیو بخونی؟ 87-بهترین تصویر منظره ایی که دیدی کجا بود؟کی؟ 88-بهترین خصوصیتی که تو خودت میبینی چیه؟ 89-شبا که میاد همه فکرا دنیا میاد تو ذهن ادما چرا؟ 90-ازدواج یعنی چی ؟ 91-یه چیزی بگو که هیچ کس در موردت نمیدونه 92-دوست داری بیشتر چی هدیه گیرت بیاد؟ 93- بزرگترین سوتی که تو زندگی ات دادی؟! 94-هدفي كه از زندگيت دنبال ميكني چيه ؟ 95-تا حالا شده مقصر باشی ولی صدات در نیاد یکی دیگه دعوا بخوره؟ 96-هدفت از عضويت و فعاليت در فروم 97-ميخواي تا كجا پيشرفت كني؟ 98-ميوه مورد علاقه؟غذاي مورد علاقه؟ماشين مورد علاقه؟رنگ مورد علاقه 99-تيم ايراني و خارجي و ملي مورد علاقه 100-اسم 4 تا بچه هاتو چي ميزاري؟ 101- می خوای برم دیگه نیام ؟؟؟ نترس بازم میام :gol3: اون سوالاتی که تو صندلی داغ بچه های قبل بودم برات بعدا کپی میکنم میارم جواب بدی فعلا داداش
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Byte مدير بخش هك و امنيت" امید :asabi::asabi::asabi: قبل از هر سوالی حتما قوانین رو بخونید.
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Byte مدير بخش هك و امنيت" 1) نام و نام خانوادگی ؟ 2) تاریخ دقیق تولدت ؟ 3) قد و وزنت ؟ 4) میزان تحصیلات ؟ 5) چهره خودت رو توصیف کن (شامل رنگ پوست، رنگ چشم و غیره) 6) چند تا خواهر برادرین ؟ تو چندمی هستی؟ 7) تا حالا تجدید آوردی ؟ اگه آره چه درسی رو ؟ 8) ازاینکه رو صندلی داغ نشستید چه احساسی دارید ؟ 9) از اینکه مدیر شدیتاظم هستی خوشحالی ؟ 10) نظرت در مورد اعضای زیر: SAJJAD minaaa TopForum Mohammad Mitra پرستو yakamoz __marshal__ Kiana Amin aidin ATENA *shabnam* Alii *Ammin Master faranak 3mane shab@ Amir_Dragon FarnoOsh Piano mard-atashin ساحره HACKer.javan *NaSrIn* aloneboy hastii iran ali sabi آسانا HeLeN ماهان omid_bnt Bad Boy KING headstrong hila_evil arghavan ali.h.k shayan X BaraN jalal Unique lord of hell ahoo* mehrdad19 pesare rastgoo dost khob 11) تو تالار بیشتر با چه کسانی دوستی؟ نام ببر ؟ 12) دوست داری کیو رو صندلی داغ بنشونی ؟ 13) نظرت درباره امضا و آواتار خودت چیه ؟ چرا اینو گذاشتی ؟ 14) از چه تاپیکی بیشتر خوشت میاد ؟ 15) روزی چند ساعت پای نت هستی ؟ 16) تا حالا از پدرت کتک خوردی ؟ چند بار؟ به چه دلیلی؟ 17) تکه کلامت چیه ؟ 18) از چه جور آدمایی خوشت و ا چه جور ادمايي بدت میاد ؟ 19) الان داري چه اهنگي گوش ميدي ؟ 20) زندگی برات چه معنایی داره ؟ 21) با چه هدفی زندگی میکنی ؟ 22) پاتوقت تو نت کجاست ، البته بجز اینجا ؟ 23) اگه با خونواده دعوا کنی بزنی بیرون کجا میری ، برا چی میری ، پاتوقت بیرون کجاس ؟ 24) به نظرت زندگی چه رنگیه ؟ چرا ؟ 25) نظرت راجع به کلمات زیر: خدا مادر پدر دختر پسر بچه ایمان مرگ زندگی ازدواج جدايي موفقیت دروغ خیانت كوه ماشين موتور دوچرخه برف آسمان ستاره ماه اخراجیایه 3 خورشيد دود سیگار استقلال پرسپولیس توپ عشق بهار تابستون پاييز زمستون صداقت کینه موبایل كامپيوتر اينترنت بی وفا بدقول تالار تاپ فروم صندلی داغ 26) هدفت از تحصیلات؟ 27) اسمتو کی انتخاب کرده؟ چرا؟ ازش راضي هستي ؟ 28) اگه دختر بودی دوست داشتی چه اسمی داشتی ؟ 29) چه مدلی لباس میپوشی ؟ به مد اهمیت میدی ؟ 30) روزانه چقد جلو آینه هستی ؟ اهل آرایش کردن مثله پسرایه امروزی هستی ؟ 31) یه خاطره از دوران کودکیت تعریف کن ؟ 32) از کدوم وقت روز(صبح – ظهر – عصر – شب - نیمه شب)بیشتر خوشت میاد ؟ چرا ؟ 33) اخلاقیات و رفتاریات خودت رو توصیف کن ؟ 34) دوست داری کدوم اخلاقت رو کنار بذاری ؟ 35) اگه فرصت ازدواج پیدا شه با عقل پیش میری یا با قلبت ؟ 36) اگه یکی که دوسش داری ،بهت بگه یه کاری رو دوست ندارم انجام بدی ، تو اون کارو بازم انجام میدی ؟ 37) تا حالا عاشق شدی ؟ اگه آره چه حسی داشتی یا داری ، اسمه خانومی چیه ، کجاییه ، تحصیلاتش ، واس چی دوسش داری ؟ 38) حالا اگه ازدواج كني بعد عاشق يكي ديگه بشي چه تصميمي میگیری ؟ 39) نظرت در مورد این جمله چیه " برو برو صدام نکن عاشقونه نیگام نکن " 40) از چه عطر یا ادکلنی استفاده میکنی ؟ 41) بیشتر از سوسک میترسی یا موش ؟ چرا ؟ 42) اگه بهت بگن فقط يه سؤال ميتوني از خدا بپرسي چي ميپرسي ؟ 43) اگه بخوای بچه های سایت رو ببینی کیا رو انتخاب میکنی ؟ 5 نفرو نام ببر. 44) تا حالا کسی دلتو شکسته ؟ اگه آره ، نفرینش کردی؟ 45) اگه بدونی کسی که دوسش داری ، بهترین دوستت هم دوسش داره چی کار می کنی ؟ 46) برای انتخاب همسر آینده ات چه معیارهایی داری ؟ 47) اولین باری که از ته دل خندیدی و اولین باری که گریه کردی ؟ 48) امسال عید مسافرت رفتی ، اگه رفتی کجا رفتی ، خوش گذشت ، تابستونم قرار جایی بری یا نه وا مسافرت ؟ 49) تو زندگی کیو بیشتر ازهمه دوست داری ؟ 50) بهترین و بدترين روز زندگیت ، چه روزیه ؟ 51) دوست داري جاتو تو تالار با يكي ديگه عوض کنی ؟ 52) تا حالا شده با کسی لج کنی؟سر چی بود ؟ آخرش به کجا رسیده ؟ 53) اگه یه ساعت بهت بدن که بتونی باهاش زمان رو نگه داری و فقط خودت میتونستی حرکت کنی ، چیکار میکردی ؟ ( حداقل 5 مورد) 54) آخرین سوتی که دادی چی بوده ؟ بعدش چیکار کردی ؟ 55) چرا انسان ها فقط در سختی ها به یاد خدا میوفتن ؟ 56) قشنگ ترین تفریحی که توی بچگی داشتی و ازش لذت میبردی چی بوده ؟ 57) عاشقانه ترین شعر يا جمله اي که تا حالا شنیدی؟ 58) آشپزی بلدی ، چه غذایی رو دوست داری ، تا حالا غذاتو سوزوندی ؟ 59) 10 تا از غذاهایی که بلدی رو نام ببر ؟ 60) طرز تهیه یه غذایی رو بنویس ، از جا دیگه برندار هرچیو میدونی بنویس ؟ 61) فرض کن فردا برای شام یه گروه از بچه های تالار میان خونتون ، فقط هم تخم مرغ و سوسيس و گوجه و سيب زمينيو خيار داری ،شام چی میپزی ؟( اصلاً نمیتونی زنگ بزنی از بیرون بیارن) 62) چت میکنی ، با کیا ، تا حالا سرتو تو چت کلاه گذاشتن ، چند نفر تو آد لیسته یاهوت داری ، از بینشون کیو بیشتر دوس داری ؟ 63) به نظرت ساله 2012 دنیا به اخر میرسه ، اگه برسه چیکار میکنی ؟ 64) خواننده مورد علاقت ، ايراني و خارجي ؟ 65) آهنگ مورد علاقت ، هههههههههههههههه خسته شدی هه ادامه بده چیزی نمونده تا تموم شه ؟ 66) فیلم مورد علاقت ، ايراني وخارجي ؟ 67) بازیگر زن مورد علاقه ، ايراني و خارجي ؟ 68) بازیگر مرد مورد علاقت ، ايراني وخارجي ؟ 69) کتاب مورد علاقت ؟ 70) نویسنده مورد علاقت ، ايراني وخارجي؟ 71) گل مورد علاقت ؟ 72) حیوون مورد علاقت ؟ 73) اهل خوندن رمان هستی ؟ جالب ترین رمانی که تا حالا خوندی چی بوده ، ازکی ؟ 74) از کدوم شکلک استفاده میکنی تا احساس خودتو نسبت به من بگی ؟ 75) منو یه نصیحت کن ؟ 76) نظرت نسبت به خودت چیه ؟ 77) مدل گوشیتون چیه ؟ زنگش چیه ؟ چه رنگیه ؟ 78) بهترین اس ام اس که تو یه هفته اخیر واست اومده چی بود؟ 79) آخرین کسی که به گوشیت زنگ زده کی بوده ؟ چی گفته بهت ؟ 80) به فال اعتقاد داری ؟ چرا ؟ 81) پسرا بی وفاترن یا دخترا ؟ چرا ؟ 82) بیست سال بعدت رو تصور کن و بنویس ؟ 83) چرا آدما از مرگ میترسن ؟ 84) دوست داری تو چند سالگی و چه جوری بمیری ؟ 85) آیا حاضری بعد از مرگ اعضای بدنت رو اهدا کنی ؟ چرا ؟ 86) دلت میخواد روی سنگ قبرت چه بنویسند ؟ 87) اگه بخواید چیزی اختراع کنید چیو اختراع میکنید ؟ 88) تا حالا تصادف کردی ؟ تعریف کن ... . 89) محبوب ترین ضرب المثلت ؟ چرا؟ 90) دوست داری سال 90 چه اتفاقی بیفته برات ؟ 91) يكي از خاطرات جالب از دوران مدرسه رو تعریف کن واسه بچه هاي تالار ؟ 92) بهترين سفري که داشتي به کجا بوده ؟ 93)این شکلکها رو که میبینی چی حسی داری یا یه توصیف براشون بکن: :noosh: :baghal2: :hora: :sarma: ava2: ivane: c2: 94) قشنگترین دعایی که درمورد دیگران میتونی بکنی چیه ؟ 95) بزرگترین آرزوت چیه ؟ 96) دوست داری چه دعایی برات بشه ؟ 97) اگه ميتونستي پرواز كني كجاها ميرفتي ؟ 98) یک میلیارد پول داری، اولین چیزی که میخری چیه ؟ 99) اگه غول چراغ جادو مقابلت ظاهر بشه، چه دستوری بهش میدی ؟ 100) خودت یه سؤال بپرس و خودتم جواب بده ؟
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Byte مدير بخش هك و امنيت" وقتی گفتی پرستو که من داشتم کپی میکردم خو ببخشید قوانین رو نخوندم خودتون پاک کنید هر چی سوال اضافی هست اصلا هم قانون قشنگی نیست حس سوال نوشتن رو ادم از دست میده به نظرم داریم بیش از حد کاربران رو محدود میکنیم محدودیت بیش از حد هم برابر هست با ..... از اینجا به بعد تکرار نمیشه
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Byte مدير بخش هك و امنيت" یا الله سلام علیکم با اجازه همگی منم چندتا سوال داشتم که میپرسم اقا ی بایت اماده ای؟ نام،سن،شغل،تحصیلات،تاریخ تولد،قد،وزن 2-رنگ مو،رنگ پوست،رنگ چشم،چهره ی خودتو در چند جمله توصیف کن 3-وقتی شروع کردی به جواب دادن سوالای صندلی داغ چه حسی داشتی؟ 4-خدا چقدر در زندگیت جاریه؟ 5-امروزت رو با چه کلمه ای شروع کردی؟ 6-برای صبحونه چی دوست داری بخوری؟ 7-شکمو هستی؟ 8-امروز هوس چی کرده بودی؟ 9-چرا همیشه آنلاینی؟ 10-چه رنگی رو دوست داری؟چرا؟ 12-چه میوه ای رو دوست داری؟ 13-چه غذایی رو دوست داری؟ 14-چه حیوونی رو دوست داری؟ 15-نظرت راجع به کسایی که حیوون خونگی دارن چیه؟اگه قرار بود تو داشته باشی دلت چی می خواست؟ 16-رانندگی رو دوست داری؟از چه ماشینی خوشت میاد؟ 17-خوب شروع کردم یا بد؟ 18-چه جور سوالایی دوست داری ازت بپرسن؟ 19-دماغم چاقه یعنی چی؟ 20-دماغت چاقه؟! 21-افسردگی رو تعریف کن بعد بگو میونت باهاش چطوره؟ 22-کی بوده که خیلی خوشحال بودی؟برامون تعریف کن 23-آخرین باری که از ته دل خندیدی کی بود؟چی شد مگه؟ 24-سوال بالارو در مورد آخرین باری که گریه کردی جواب بده 25-به نظرت گریه می تونه آدمو آروم کنه؟تاثیر گریه روی تو چیه؟ 26-راست می گن خنده لاغر می کنه؟راستی خودت چاقی یا لاغر؟ 27-دلشوره رو تعریف کن.وقتی دلت شور می زنه دقیقا کجات نمکی می شه؟! 28-شده دلت هری بریزه؟از هیجان؟خوب چرا؟خاطرشو بگو برامون 29-وقتی خوشحالی چی کار می کنی؟ 30-وقتی ناراحتی چی؟ 31-راست می گن وقتی با یکی حرف بزنی خالی می شی؟امتحان کردی؟با کی راحتتری؟ 32-راست می گن خوردن آدمو وقتای ناراحتی آروم میکنه؟اگه تو هم اینجوری هستی چیا می خوری؟ 33-نظرت راجع به کسایی که خود آزاری دارن چیه؟دیگر آزاری چطور؟ 34-وقتی بخوای جشن بگیری کجا می ری؟چی کار می کنی؟ 35-احساساتتو بروز می دی یا تو خودت می ریزی؟ 36-اگه بخوای یه چیزو همیشه به خاطر داشته باشی چی کار می کنی؟عکس می گیری یا اونو همیشه تو ذهنت حک می کنی؟ 37-خوب خسته که نشدی؟ 38-به نظرت حد اکثر سوالایی که باید من تنها ازت بپرسم چندتاست؟ 39-آرا خانم رو دوست داری؟ 40-الان که 40 تا سوال جواب دادی چه حسی داری؟ 41با علم میونت چطوره؟ 42-رشته ی تحصیلیت چی بوده و آیا ازش راضی هستی؟ 43-اگه شغل الانتو نداشتی دوست داشتی چی کاره باشی؟ 44-در 60 سالگی خودتو چطور می بینی؟ 45-نظرت راجع به ادیسون چیه؟ 46-توی دبیرستان چه درسی رو بیشتر دوست داشتی؟ 47-کارنامت رو نشون دیگران می دی؟ 48-کمترین نمرت چند بوده؟ 49-نمره برات مهم بوده یا امتحانارو دودر می کردی بری سینما؟ 50با حفظیات میونت چطور بود؟ 51دوست داری به چه سبکی نقاشی بکشی؟چقدر سبکای نقاشیو می شناسی؟ 52-نقاش مورد علاقه 53-موزیسین مورد علاقه؟ 54-اگه به یه کار گیر اساسی بدی چند ساعت در روزتو براش وقت می ذاری؟ 55-استرس امتحان هم می گرفتی؟بیشتر چه جوری خودشو نشون می ده استرس در تو؟ 56-تا حالا شده با معلمی حرفت بشه؟ 57-نظرت راجع به ستاره دار شدن چیه؟قانون خوبیه؟ 58-نظرت راجع به قانون مشروطی چیه؟ 59-اگه یه روز سایت نیای آسمون به زمین می رسه؟ 60-اگه دکترا داشتی دوست داشتی تو چه رشته ای باشه؟ 61-اجتماعی هستی یا گوشه گیر؟ 62-سخت کوش هستی یا از زیر کار در رو؟ 63-نظرت راجع به پیچوندن کارا چیه؟ 64-معلم یا دبیر یا استاد مورد علاقت کی بوده؟چه صفتی توش بارز بوده؟ 65-اهل خوندن کتابای متفرقه هستی؟چه جور کتابایی رو بیشتر دوست داری؟ 66-اسم یه کتاب خوب رو که تا حالا خوندی بگو 67-اگه بهت می گفتن از بین هنرا یکی رو انتخاب کن تو چی می گفتی؟ 68-هنر رو تعریف کن.به کی می گن هنرمند؟ 69-اخلاق تو هنرمند بودن تاثیر داره؟یه آدم بد اخلاق چقدر تو هنر موفقه؟ 70-دوست داری چه سازی بزنی؟ -71دوست داشتی توریست باشی؟اول از همه دلت می خواست کجا بری؟ 72-جنگل یا دریا؟ 73-پرنده ی مورد علاقه؟ 74خزنده ی مورد علاقه 75-جهنده ی مورد علاقه 76-چرنده ی مورد علاقه! 77-حیوان وحشی زیبای مورد علاقه 78-باغ وحش که میری دوست داری اول کجاشو ببینی؟ 79-عکاسیو دوست داری؟چقدر عکس می گیری؟چقدر بعدنا بهشون نگاه می کنی؟ 80-به نظرت نمایشگاهای عکس ارزش دیدن دارن؟ خستــــــــــــــــــــــ ه نباشی منتظر م باشین بازم میام اقای بایت بشین تا جزغالـــــــــــــه بشی بعد زنگ میزنیم اتشنشانی Click this bar to view the full image.
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Byte مدير بخش هك و امنيت" واقعا عکس شیک و مدرنی و زیبایی بود بانو هستی کیف کردم دستت درد نکنه خودم بایت (حامد ) رو میشونم روش http://www.irishroundtable.com/wp-content/uploads/2007/02/hot seat.jpg اخه بایت (حامد ) بیچاره فکر کنم اخرش جزغاله هم نشی پودر بشی :khodeshe:شایدم دود شدی خوردی زمین هوابری نمیدونی تا کجا بری من این صندلی رو نداشتم مقشام و خوب نوشتم فروم بهم عیدی داد یه صندلی اتیشی داد با صدای چی حیف که قوانین یه چیزی میگه وگر نه یه 100 تا خوب دیگه برات جدا کرده بودم حیف همین سه تا پستم هم بر خلاف قوانین بود اشکال نداره اگر ما هم از قوانین پیروی کنیم این همه مامور منظم و زحمت کش و غیره هم بیکار میشن (انتظا+می) شنیدم دستتم اف شده همون جیز اشکال نداره داداش اینا رو هم بگو تا بعدا =================== 16-مجردي خوبه با متاهلي 17-صبح كي بيدار ميشي؟ 18-شبا كي ميخوابي؟ 19-سوگلي مامان و بابات هستي؟ 20-مزه مورد علاقه 21.معروف ترين شخصيتي كه دوست داري ببينيش...؟ 22.اگه قرارباشه بري سفركدوم وسيله روترجيح مي دي(قطار.دوچرخه .اتوبوس.بالن.هواپيما.ماشين شخصي.كشتي.)...؟ ====================== خسته شدی تعارف نکن بگو خسته شدم کم اوردم تا بیخیال شن بچه ها هر چند تا الان ..... شدی خفن به نفرات بعدی صندلی داغم این مژده رو بدم هستم در خدمتشون اگه خدا عمری بزاره حالی باشه اخه داشت صندلی داغه عقده میشد چند وقتی تعطیل بود خوب موقعی نشستی روش هیزمش حسابی تر شده بود
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Byte مدير بخش هك و امنيت" 7-اولا کامپیوتر که سرجاش من برنمیدارمش/./.کتابامم که توی قفسه خاک میخورن/./......ولی چون تو اصرار می کنی ././pc 8-فدااااااااای سرم اصلا برام مهم نیست /./. 9-میدونی اگه مامانم خونه نباشه همون جوری لباسامو می پوشم میام بیرون ./././.ولی اگه مامانم خونه باشه فکر کنم باید تا اب وصل شه بشینم تو حموم کف بازی کنم ././.ههههه تازه فحشمم میدن 10-یه خواهر دارم سوم دبیرستان تجربی می خونه /./.یه داداشم دارم دانشجوی نرم افزاره از خودم بزرگتره /././ 11-واااااااااای هرچی دعا بود به جون من میکردن 12-خودت بیا اتاقمو ببین /./../البته خودت شلخته ای/./مگه نمی گن اولیا پا تخته دومیا شلخته ..........ههههه خوب من بچه دومم:khande2:این شعر درباره یکی هم صدق کنه اون منم 13-اگه تو برف بخورم زمین /./.هههههه میگم فیلمم بگیرن بعد دوباره دور همی بخندیم ./.تا می توانی دلی شاد کن 14-راستشو بگم من یه تومنم پول به عطرو ادکلن نمیدم /./.دیگران میکارن ما می خورم././.ماهم عمرا بکاریم ././.خیال خام 15-میدونی من عمرا سوتی بدم کلا سوتی میگیرم /./یه دفتر دارم سوتی دوستان تو دانشگاه رو می نویسم /././.حالا الان چیزی یادم نمیاد بعد اگه سوتی بود میگم /./.همنجا اعلام می کنم هرکی سوتی از من بگیره جایزه داره
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Byte مدير بخش هك و امنيت" سلام خسته نباشین سوالی نیست شما به همین ها هم جواب بدین خودش کلی :khande: فقط هر وقت رفتید حرم همه تاپ فرومی ها رو دعا کنید ممنون میشم:gift: