پاسخ : پـــرستو جان مدیر ارشد شدنت مبارک ایش چه از خود راضی:montazer: خیلی ام زشت شدی چه مد باشه چه نباشه:asabi::khande::khande2::khande:
پاسخ : پـــرستو جان مدیر ارشد شدنت مبارک به این خوشکلی کجاش زشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:montazer::montazer::montazer::montazer::montazer:
پاسخ : پـــرستو جان مدیر ارشد شدنت مبارک nazare har kasi vas ekhodesh:khodeshe: az nazaram kheli zeshti:jelf: na inek zehst bashia man sorati dost daram b ain range khodam dost anadram hey harf bezanm:sad::gerye: baba aslan to khoshkel:nazi: vali zeshti:khande::gift:
پاسخ : پـــرستو جان مدیر ارشد شدنت مبارک فرانک اینقدرگفتی که باورم شد خیلی رنگ زشتیه راست می گی منم قرمزی دوست دارم:hey::hey::hey::hey:
پاسخ : پـــرستو جان مدیر ارشد شدنت مبارک تبريك ميگم پرستو جان ، بزنم به تخته سرعت خوبي داري در ارتقا مقام موفق باشي در تمام مراحل :tabrik::tabrik::tabrik::tabrik::tabrik:
پاسخ : پـــرستو جان مدیر ارشد شدنت مبارک همیشه به یاد داشته باشید کسی که دوستان خوب بیابد ، یک گنج پیدا کرده است. شما دوستانی که به من تبریک گفتید مصداق همین جمله هستید همتون ودوست دارم وبرای همه شما موفقیت تو دنیای واقعی رو خواهانم:gol:
پاسخ : پـــرستو جان مدیر ارشد شدنت مبارک ا پرستو مگه یه تالار چندتا ادمین میخواد؟؟؟:soali::mabhot::mat: همین رنگی خوبه فدات:gol3: خواستی بهت اجازه میدم ابی بشی فقط:negah: قرمز فقط محمد میترا جان به کسی نمیدیم:shad2:
پاسخ : پـــرستو جان مدیر ارشد شدنت مبارک خو من نبودم چند روز ولی کسی هم متوجه نشد من چند روزی نبودم به هر حال از این که به موقع نبودم و تبریک نگفتم شرمسارم الان تبریک میگم مبارک باشه میدونستم هیمن طوری پیشرفت میکنی واسه همین تعجب نکردم :gol: حقته
پاسخ : پـــرستو جان مدیر ارشد شدنت مبارک پرستو جان منم تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشی و به زودی ابی بشی...:khande2::riz513::gift: