1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ترجيح مي‌دهم با تيم‌هاي بدون امكانات كار نكنم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏18/7/11 در انجمن توپ و تور

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي پيشين تيم فوتسال گسترش‌فولاد گفت: در تيم‌هايي كه امكانات مناسبي براي تيم‌داري ندارند، طرف حساب بازيكن، مربي است و ترجيح مي‌دهم با اين شرايط كار نكنم.

محمود خوراكچي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: قبلا با فيروزصفه‌اي‌ها صحبت كرده بودم اما آنها ناظم‌الشريعه را به عنوان مربي انتخاب كردند. چند پيشنهاد ديگر هم دارم اما در حدي نيستند كه حتي به آنها فكر كنم. فعلا كه با هيچ تيمي قرارداد نبسته‌ام و اميدوار به آينده هستم.

وي اضافه كرد:‌در ليگ برتر 2 تا 3 تيم بيشتر نيستند كه استانداردهاي لازم براي تيم‌داري را دارند. من هم فقط مي‌خواهم در تيمي كار كنم كه از امكانات لازم و كافي برخوردار باشد. نمي‌خواهم جايي بروم كه به جاي تمرين كردن، خودم دنبال تهيه امكانات براي تيمم باشم چون در اين شرايط اگر اعتراض هم كنم مدير باشگاه مي‌گويد از اول قبول نمي‌كردي. بازيكن هم مدير باشگاه را نمي‌شناسد و طرف حسابش مربي است. به همين دليل ترجيح مي‌دهم با هر شرايطي كار نكنم.

اين مربي فوتسال با اشاره به دومين دوره جام باشگاه‌هاي آسيا كه چندي پيش در قطر برگزار شد، تصريح كرد:‌ همه بازي‌ها را ديدم. سطح اين دوره از رقابت‌ها خيلي بالا بود و نشان مي‌داد فوتسال آسيا پيشرفت كرده است. حتي ضعيف‌ترين تيم‌ها هم خوب بازي مي‌كردند، فقط حيف كه تيم منصوري در فينال نتوانست حريف ژاپني را شكست داده و جام قهرماني را بار ديگر از آن يك تيم ايراني كند. كاش كسي در آن شرايط خاص بود كه به رضا لك سرمربي اين تيم كمك مي‌كرد.