امشب شب میلاد حسیــــن است [FONT=arial, helvetica, sans-serif]میلاد علمدار وفادار حسیـــــــن است[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]گر بود علی محرم اســرار محمــــد[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]عبــــــاس علی محرم اسرار حسیـــــن است[/FONT]
پاسخ : چهارم شعبان ولادت حضرت ابوالفضل (ع) بر تمامی تاپ فرومی ها گرامی باد خجسته ميلاد اسوه عشق و ادب و ايثار ماه بني هاشم ، سقاي دشت كربلا ، حضرت اباالفضل العباس عليه السلام و گراميداشت روز جانباز بر شيعيان جهان و جانبازان اين پرستوهاي غريب شكسته بال و بزرگ مردان سرافراز ايران اسلامي مبارك باد
پاسخ : چهارم شعبان ولادت حضرت ابوالفضل (ع) بر تمامی تاپ فرومی ها گرامی باد در یکی از رؤیاهای صادقه آمده که پیامبر اکرم(ص) به عباس(ع) فرمود: «خداوند چشمت را روشن گرداند. تو بابالحوائج هستی. از هر که خواستی شفاعت کن یادمون باشه امروزکه تولد این امام همام هست دعا کنیم برای هم دیگه چون می گن دعای که دیگران درحق شما می کنن زودتر اجابت می شه من برای همه تاپ فرومی ها دعا می کنم به هرچی می خوان به حق حضرت ابوالفضل که کرامات زیادی هم دروصفشون هست به خواسته هاشون برسن شما هم برای همه و من دعا کنید
پاسخ : چهارم شعبان ولادت حضرت ابوالفضل (ع) بر تمامی تاپ فرومی ها گرامی باد مبارک باد میلادت، ای آن که از ابتدا، فراتِ چشمهایت در کنار دشت کربلای پیشانی تو، به تیر عشق حسین نشسته بود!