پاسخ : میزگرد اجتماعی : علم بهتر است یا ثروت؟ به نظر من علم بهتره و خودش یه ثروت محسوب میشه کسی که علم داره (منظورم فقط داشتن مدرک نیس) ثروت هم داره من هرچی آدم تحصیلکرده باهوش اطرافم دیدم پولدار بودن.ولی کسی که ثروت داره به دنبال اون نمیتونه حتما علمی هم داشته باشه در ضمن کسی که صرفا فقط ثروت داره موندنی و پایدار نیس ممکنه یه روزی ورشکسته بشه و بی پول بشه ولی علم یه چیز موندنی و پایداریه که از بین نمیره.
پاسخ : میزگرد اجتماعی : علم بهتر است یا ثروت؟ علم بهتر است .... مرا اندکی سرمایه کافیست :tongue0013: ثروت نخواستیم ...:happy0025:
پاسخ : میزگرد اجتماعی : علم بهتر است یا ثروت؟ نظر حسین عالی بود! این عقیده منه! باید ثروت داشت تا بشه علم بدست آورد البته تو این زمونه! کسانی که رفتن دنبال علم نتونستن ثروتی به دست بیارن چه بسا افرادی که ثروت داشتن و به راحتی هم علم کسب کردند البته کسانی که واقعا علاقه داشتند به علم. مثلا من تو یه موسسه پژوهشی کار میکنم که مدیر عاملم دو تا مدرک دکتری و یک مدرک پروفسوری داره!! ولی در حد آدمای معمولی ثروت داره! یعنی در حقیقت ثروتی نداره اصلا!!!:rolleyessmileyanim:
پاسخ : میزگرد اجتماعی : علم بهتر است یا ثروت؟ علم در حد لیسانس کافیه ولی پول حد نداره ز گهواره تا گور پول بجوی به شرطی که جنبشو داشته باشی به شرطی که خدارو فراموش نکنی به شرطی که زندگیتو لجن بر نداره
پاسخ : میزگرد اجتماعی : علم بهتر است یا ثروت؟ علم یا ثروت ؟؟؟؟ راستش ادم خوبه هردوتاشو داشته باشه . ثروت خیلی خوبه و در درجه اول قرار داره ولی علم .... اگه ادم خیلی پولدار باشه ولی هیچی ندونه وهیچ علمی نداشته باشه اونوقته که ممکنه هر لحظه پولاشو از دست بده و اونایی که زرنگند سرشو کلاه بذارن . کلا هردوش لازمه:laughingsmiley:
پاسخ : میزگرد اجتماعی : علم بهتر است یا ثروت؟ همه میگن ثروت ولی در نفس کارهایی که انجام می دیم نشون میده ثروت بهتره..... منم مثل همه میگم ثروت ولی ایا کارهایی هم که انجام می دم با حرفمون یکیه.....:ashamed0005:
پاسخ : میزگرد اجتماعی : علم بهتر است یا ثروت؟ علم.زیرا آدم اگه پول داشته باشه ولی علم نداشته باشه زندگی براش معنی نداره ولی اگه علم داشته شاید ثروت نداشته باشه ولی زندگی براش معنی داره ، به کسی خدمت می کنه ، از کلش درست استفاده می کنه ، به جامعه خدمت می کنه و... . بدین ترتیب علم بهتره
پاسخ : میزگرد اجتماعی : علم بهتر است یا ثروت؟ معلومه دیگه ............ ثروت اگه علم داشته باشی امــــا فقیر باشی خب معلومه دیگه هیچکس بهت اهمیت نمیده .. امـــــا اگه پول داشته باشی و یه ماشین اخرین مدل زیر پات باشه و حتی بلد نباشی اسم خودتم بنویسی چپ و راست بهت میگن آقا/خانوم مهندس... والا به خدا ... :smilingsmiley:
پاسخ : میزگرد اجتماعی : علم بهتر است یا ثروت؟ سلام!!! منم موا فقم !!! ثروت بهتره!!!! یادمه وقتی کوچیک بودم معلم این انشاء رو گفت که بنویسیم !!! منم با هزار ذوق وشوق نوشتم علم بهتره چون با علم میشه پول به دست آورد اما با پول نمیشه علم به دست آورد !!!! و یک 20 مفت گرفتم !!! اما الان مثل........ پشیمونم !! حاضرم 0 بگیرم اما بنویسم که ثروت بهتره چون با ثروت میشه احترام, عزت, اعتبار, سلامتی, ماشین, خونه, زمین و حتی علم به دست آورد!!!!!