تبریک میگمممممممممم:gift: مرسی بابت فعالیت تو تاپ فروم:negah: انشالله که در تمام مراحل زندگیت بهترین باشی:mach: کنکورتم قبول بشی:nazi: وای عزیزم خیلی ماه شدی رنگت خیلی نازه:shad2:
پاسخ : پرستو جون ناظم سایت شدنت مبارک وای خدای من باورم نمی شه یعنی لیاقتشو داشتم بخداشوکه شدم دست محمد ومیتراوهمه کسایی که موافقت کردن با ناظم شدن من درد نکنه بخدا نمی دونم چی بگم فقط می تونم بگم ممنون ممنون ممنون :gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3:
پاسخ : پرستو جون ناظم سایت شدنت مبارک تبريك ميگم پرستو خانوم :gol3::gol3:امیدوارم روزهای خوشی رو بگذروني و هميشه موفق باشي.:gol3::gol3:
پاسخ : پرستو جون ناظم سایت شدنت مبارک پرستو جان حتما لیاقتتو داشتی که این رتبه بهت تعلق پیدا کرده امیدورام همچنان یکی از بهترینهای تاپ فروم بمونی و همیشه موفق باشی مبارک باشه خانومی :gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3:
پاسخ : پرستو جون ناظم سایت شدنت مبارک پرستو جان از روزی که به تاپ فروم پیوستن فعالیت بی نظیری داشتند و حتما لایق این سمت هستن. :gift: همونطور که شاهد هستید انتخاب مدیر در تاپ فروم با سخت گیری انجام نمیشه و کسی که زحمت میکشه نتیجشو هم میبینه. :nazi: نا امید نباشید فرانک جان. انشالله شما رو هم یک روز در لباس ناظم سایت ببینیم! با تشکر از فرانک عزیز که زحمت تاپیک رو کشیدن . :gol2:
پاسخ : پرستو جون ناظم سایت شدنت مبارک خواهش میکنم عزیزم انجام وظیفه استokhi: محمد جان حالا نمیشه منو تو لباس خودت بیبنی هرچند رنگتون خیلی زشته ولی من درخواست شمارو قبول میکنم من ناامید نیستم دارم به لباس شما فکر میکنمokhi::khande:
پاسخ : پرستو جون ناظم سایت شدنت مبارک سلام پرستو جون مبارک باشه گلم واقعا لیاقتش رو داشتی ان شاالله همشه موفق باشی