پاسخ : می نویسم برای دل تنگم ثـبـت ﺍﺣــــــــﻮﺍﻝ ﺩﺭ ﺷـﻨــﺎﺳـﻨـﺎﻣــــﻪ ﺍم ﻫــﻤــﻪ ﭼــﯿــﺰ ﺭﺍ ﺛـﺒـﺖ ﮐـــــــــﺮﺩﻩ ﺍﺳـﺖ ﺟـــــــــــــــــــــــ� �� ﺍﺣـﻮﺍﻟــــــــــــــــ� �ـــــــم
پاسخ : می نویسم برای دل تنگم می دانی … پزشکان که هیچ، حتی مأموران “بازیافت ” هم از این قـــلب شـــکسته، قـطع امید کرده اند!!
پاسخ : می نویسم برای دل تنگم ای مترسک !آنقدر دستهایت را باز نکن ، کسی تو را در آغوش نمیگیرد ایستادگی همیشه تنهایی می آورد ....
پاسخ : می نویسم برای دل تنگم این بار تو بگو “دوستت دارم” نترس من آسمان را گرفته ام تا به زمین نیاید !
پاسخ : می نویسم برای دل تنگم از آن روز که رفته ای ؛ کارت شارژ ها را ... سیگار میخرم و با خیابان ها حرف میزنم ! همینطوری پیش برود ، گوشی را هم باید بفروشم ؛ کفش بخرم ...
پاسخ : می نویسم برای دل تنگم همه میتونن اسمت رو صدا کنن، اما… کم هستن کسایی که وقتی اسمت رو میگن لذت میبری و با تمام وجود در جوابشون دوست داری بگی جـــــــــــــــــانم
پاسخ : می نویسم برای دل تنگم دیشب که باران آمدمیخواستم سراغت را بگیرم اما خوب میدانستم این بار هم که پیدات کنم ،زیر چتر دیگرانی ...
پاسخ : می نویسم برای دل تنگم عجب رسم عجیبیه رسم روزگاربچه بودیم از تکلیف می ترسیدیم بزرگ شدیم از بلاتکلیفی ...