پاسخ : هر کی هر متن و شعری دوست داره بنویسه محکومم می کنید که بیـتهایم باکره نیستند و شعرهایم فاحشهاند، لطفا ساکت، بوی کریهِ شهــوتِ ناتمامتان، از زهدانِ تاریک دختـــرک احساسم، هنوز هم شنیدنیست...
پاسخ : هر کی هر متن و شعری دوست داره بنویسه ♀ من یک دختـــــــر ایــــرانـــیـــــم بــــــــدان "حــــــوای" کسی نـــــمی شــوم که به "هــــــوای" دیگری برود تنهاییم را با کسی قسمت نـــمی کنم که روزی تنهایم بگذارد روح خـــداست که در مــــــن دمیـــده شده و احســـــاس نام گرفته ارزان نمی فروشمش دستــــــهایم بــالیـــن کـــودک فـــردایـــم خـــواهـــد شــــد بـــی حـــرمتـــش نمی کنم و به هــر کس نمی سپارمش../. تقدیم به همه دخترا:ghalb::rolleyessmileyanim:
پاسخ : هر کی هر متن و شعری دوست داره بنویسه مـن هـمانی ام که بی تو پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام قول داد تا آخر دنیا بماند، سر قولش هم ماند، همان روزی که رفت برای من آخر دنیا بود
دلـــم بـرای تـو کـه نــه ولـــی بــرای روزهــای بــا هــم بـودنــمــان تـــنــگ شـــده .. بـرای تـو کـــه نـه ولـی بـــرای :: مــواظـب خــودت بــاش :: گفتن تـــنـــگ شـــده .. بــرای تــو کــه نــه ولـی بــرای نــگــاهـی کــه تــا پـیــچ ســر کــوچـه تــعـقــیـبـت مـی کـرد تـنـگ شـده .. بـرای تــو کــه نـه ولـی بـرای دلــی کــه نــگــرانــت مـی شــد تــنـگ شـده ..
پاسخ : می نویسم برای دل تنگم ببار ای ابر سرگردان که این دل غصه ها دارد مرو از آسمان من که با تو قصه ها دارد بریزای نم نم باران دلم خون شد ز تنهایی اسیر دردم ای باران چرا دردم نمیکاهی ببار ای قطره ای مرهم زبانم تشنگی دارد به این دلخسته ی عاشق که او هم عالمی دارد صدایت میکنم باران چرا آخر نمیایی چرا دل را تو ای باران به آرامش نمیشانی ... !
پاسخ : می نویسم برای دل تنگم من چک نویس احساسات تو نیستم ” دوستت دارم ” هایت را، جای دیگری تمرین کن.
پاسخ : می نویسم برای دل تنگم اگه گریه بذاره می نویسم کدوم لحظه تو رو از من جدا کرد نگو اصلا نفهمیدی نگو نه تو بودی اونکه دستامو رها کرد خودت گفتی خداحاقظ تموم شد من و تو سهممون از عشق همین بود ؟ خود تو حرمت عشقو شکستی بریدی آخر قصه همین بود ؟ اگه مهلت بدی یادت میارم روزایی رو که بی تو عین شب بود تموم سهمت از دنیا عزیزم بزار یادت بیارم یک وجب بود بهت دادم تموم آسمونو خودم ماهت شدم آروم بگیری حالا ستاره ها دورت نشستن منو تنها گذاشتی، داری میری بیا برگرد از این بن بست بی عشق بزار این قصه اینجوری نباشه آخه بذر جدایی رو چرا تو چرا دستای تو باید بپاشه خداحافظ نوشتن کار من نیست آخه خیلی باهات ناگفته دارم اگه گریه بذاره می نویسم
پاسخ : می نویسم برای دل تنگم شب را دوست دارم ... !چرا که در تاریکی ..چهره ها مشخص نیست !!و هر لحظه ..این امید ..در درونم ریشه میزند ...که آمده ای ..ولی من ندیده ام
پاسخ : می نویسم برای دل تنگم سر درد ... درد سر ...سر درگم ...سر گیجه ...سر به هوا ...چقدر “ سر ” به سرم میگذارنددقیقه های سرد ... بی تو
پاسخ : می نویسم برای دل تنگم مـن رفـتم و تـو فـقـط گـفـتی بـرو بـه ... مـدت هـاست کـه بـی تـابـم بـی تـاب ِبـازگـشـتت و کلـام آخـرت راسـتی “بـه سـلامـت” بـود یـا “بـه جـهـنــم” ؟!