1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

رنگ سیاه در چاپ

شروع موضوع توسط minaaa ‏19/6/11 در انجمن گرافیک عمومی

1. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

در برنامه ای مثل فوتوشاپ وقتی در یک سند cmyk میخوام از رنگ سیاه استفاده کنم دو جور می شه استفاده کرد
    اول این که فقط از Black به مقدار 100% استفاده کنم و سه رنگ دیگر را به مقدار 0% استفاده کنم
    دوم این که هر چهار رنگ را به مقدار بالای 90% استفاده کنم.
    حالا چنتا سوال دارم: 1-سیاه مورد اول در مانیتور 100% سیاه نیست و حالت بوری دارد در حالی که در سیاه مورد دوم
    این مشکل وجود ندارد و 100% سیاه دیده می شود . آیا در چاپ افست هم این اتفاق می افتد؟
    2- بهترین مقدار برای رنگ سیاه در چاپ چه مقدار است؟ آیا اگر ما در طراحی از سیاه مورد دوم استفاده کنیم و در هنگام چاپ یک رنگ در چاپ جابه جا شود رنگ سیاه به بنفش ویا سبز تمایل پیدا میکند.؟
    3- اگر بخواهم یک عکس مثلا در یک کاتالوگ رنگی سفید و سیاه چاپ شود ، اگر آن عکس را طوری سیاه و سفید کنم که در جا های سیاه فقط از Black استفاده کنم (به مقدار 0 تا 100 % بسته به سایه ها و تیرگی های آن تصویر )و از سه رنگ دیگر به مقدار 0 % ، جاهای تیره ان عکس در چاپ افست 100% سیاه چاپ می شود یا اتفاقی که در مانیتور برای 100% Black می افتد در چاپ هم می افتد .​