1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

فریاد خواهم زد و خواهم گفت دوستت دارم.

شروع موضوع توسط MiTra ‏11/12/10 در انجمن سایر رشته ها

1. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    [FONT=times new roman,times,serif][/FONT]
    [FONT=times new roman,times,serif][​IMG]
    [/FONT]
    [FONT=times new roman,times,serif][/FONT]
    [FONT=times new roman,times,serif]چشمانش پر از اشک بود به من نگاه کرد و گفت:[/FONT][FONT=times new roman,times,serif] ,[/FONT]

[FONT=times new roman,times,serif]فقط امروز برای مدت زیادی از برم میروی بگو که[/FONT][FONT=times new roman,times,serif] ,[/FONT]

[FONT=times new roman,times,serif]دوست دارم به چشمانش خیره شدم قطره های اشک را[/FONT][FONT=times new roman,times,serif] ,[/FONT]

[FONT=times new roman,times,serif]از چشمانش زدودم و بر لبانش بوسه ای زدم اما نگفتم [/FONT]

[FONT=times new roman,times,serif]که دوسش دارم روزی که به سوی او رفتم آنقد[/FONT][FONT=times new roman,times,serif]ر [/FONT]

[FONT=times new roman,times,serif]خوشحال شد که خود را به آغوش من انداخت و سرش[/FONT][FONT=times new roman,times,serif] ,[/FONT]
    [FONT=times new roman,times,serif]بر روی سینه ام فشرد و گفت امروز بگو دوسم داری[/FONT][FONT=times new roman,times,serif] ,[/FONT]

[FONT=times new roman,times,serif]دستهای سفید و بلندش را گرفتم اما باز نگفتم که [/FONT]

[FONT=times new roman,times,serif]دوسش دارم . ماهها گذشت در بستر بیماری افتاد با [/FONT]

[FONT=times new roman,times,serif]چند شاخه گل میخک سرخ به دیدارش رفتم کنار[/FONT][FONT=times new roman,times,serif] ,[/FONT]

[FONT=times new roman,times,serif]بالینش نشستم او را نگاه کردم به من گفت : بگو که[/FONT][FONT=times new roman,times,serif] ,[/FONT]

[FONT=times new roman,times,serif]دوسم داری میترسم که دیگر هیچ وقت این کلمه را از [/FONT]

[FONT=times new roman,times,serif]دهانت نشنوم اما باز بوسه ای بر لبانش زدم و رفتم .[/FONT][FONT=times new roman,times,serif] ,[/FONT]
    [FONT=times new roman,times,serif]وقتی که آن روز به بالینش رفتم روی صورتش پارچه [/FONT]

[FONT=times new roman,times,serif]ای سفید بود وحشت زده وحیران پارچه را کنار زدم [/FONT]

[FONT=times new roman,times,serif]تازه فهمیدم چقدر دوسش دارم فریاد زدم : به خدا[/FONT][FONT=times new roman,times,serif] ,[/FONT]
    [FONT=times new roman,times,serif]دوست دارم اما....[/FONT]
    [FONT=times new roman,times,serif]

[/FONT]​