1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

برنامه‌های iOS: پرواز در ابرها با بازی Tiny Wings

شروع موضوع توسط Mohammad ‏19/6/11 در انجمن سایر برنامه ها

1. Founder

امتیاز دستاورد:
    113
    معرفی: این روزها بازی‌های بسیار زیادی برای پلتفرم‌های موبایل منتشر می‌شود، از بازی‌های با گرافیک بسیار بالا گرفته تا بازی‌های ساده و کلاسیک. اما در این بین، از نظر من بازی‌های ساده اما جذاب، که می‌‌توانند در مدت زمان اندک شما را سرگرم کنند، در بهترین دسته‌ی بازی‌ها قرار می‌گیرند.

شاید بتوان گفت بازی معروف Angry Birds در این بین توانسته شهرت بسیار بالایی را، در بین بیشتر پلتفرم‌های موبایل و غیر موبایل کسب کند، آن هم به همین دلیل سادگی، زیبایی و جذاب بودن در مدت زمان کوتاه.

من هم امروز قصد دارم یک بازی با همین مشخصات برای دوستداران iOS معرفی کنم. البته شاید بسیاری از آنها با این بازی آشنا باشند، چرا که این روزها جزو پرفروش‌ترین بازی‌های این پلتفرم می باشد.

بازی امروز ما Tiny Wings نام دارد، جایی که شما این‌بار هم با یک پرنده در ارتباط هستید. این پرنده یک مشکل کوچک دارد و آن این که نمی تواند برای مدت طولانی پرواز کند…

نحوه استفاده و انجام بازی:

یاد گرفتن کنترل این پرنده بسیار ساده است و شما بعد از چند بار بازی کاملا می‌توانید به آن مسلط شده و کم کم در کنترل پرنده‌تان حرفه‌ای تر شوید.

در تصویر زیر مراحل انجام بازی را مشاهده می کنید:

هنگام آغاز بازی در صبحگاه، پس از بیدار شدن پرنده از خواب، باید در زمانی که در سراشیبی به سمت پایین حرکت می‌کند، انگشت خود را برای شتاب گرفتن پرنده بر روی موبایل خود قرار دهید.

امتیاز دهی این بازی براساس ارتفاع ها، گوی‌های طلایی که در مسیر می‌گیرید و فاصله و تعداد جزیره‌ای است که طی می‌کنید. البته فراموش نکنید که برای انجام این کار فرصت زیادی وجود ندارد، چرا که شما تا شب وقت دارید و در دنیای پرنده ما خیلی سریع شب می‌شود!

حداقل مشخصات برای اجرا:
    Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 3.1 or later

تجربه شخصی:
    شاید بازی در برخورد اول بسیار ساده به نظر بیاید و بگویید خیلی سریع تکراری می‌شود، اما همین بازی ساده می‌تواند محبوب‌ترین بازی شما شده و تا هفته‌ها سرگرمتان کند.

تاکنون این بازی در AppStore از میان ۱۰۵۵۰۶ رای دهنده امتیاز ۵ از ۵ را دریافت کرده است.
    این برنامه با قیمت ۰.۹۹ دلار از طریق AppStore قابل دریافت می‌باشد.
    همچنین می‌توانید با مراجعه به انجمن آنلاین Tiny Wings به اطلاعات، ترفند ها و ویدئوهای جالبی دسترسی پیدا کنید.

منبع: pariyana.com

2. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : برنامه‌های iOS: پرواز در ابرها با بازی Tiny Wings

لینک دانلود رایگان این بازی در بخش نرم افزار ایفون قرار گرفت :baghal: