سلام دوستان تاپ فرومی بیایید وبه پدرهای گلمون تو این تاپیک تبریک بگیم شاید بتونیم گوشه ای ازمحبت های اونا رو به این طریق جبران کنیم وقبلاازاون برای کساتی که سایه پدرروسرشون نیست ازخدای منان طلب مغفرت وامرزش بخواهیم :gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3:
پاسخ : تاپیک تبریک به پدرهای گلمون خداوندا، خداي مهربان من، ميخواهم با تو سخن بگويم، اما زبانم ناتوان است. فقط ميتوانم حس كنم، حس كنم كه آهنگي در دلم جريان دارد، قلبم سرشار از محبت پدر است. قلبم سرشار از محبت پدر است و تو، تو كه او را به من هديه كردهاي. خداوندا تو گفتهاي كه اگر ميخواهيد مرا بشناسيد، خود را بشناسيد. من هم تو را شناختهام، در وجود پدر. مهرباني و عطوفت تو را در قلب مهربان پدر، رحمت و گذشت تو را در نگاه پدر، زيبايي را در لبخندش، درستي و صداقت را در كلامش، بخشندگي را در دستها و استواري را در گامهايش. ميخواهم دعا كنم چون اين تنها زباني است كه دلم ميشناسد. خدايا به مغفرت و بخشندگيات بر همهي پدراني كه از دنيا رفتهاند، رحمت فرست. خداوندا به توانايي و قدرتت همهي پدراني را كه بر تخت بيماري اسيرند، سلامتي عطا فرما. خداوندا به عظمت و بزرگواريات سايهي وجود پدر را بر سر همهي فرزندان پايدار نما. خداوندا پدرم طراوت و سرزندگي خانه ماست، در پناه شفقت و مهربانيات او را برايمان حفظ كن. آمين.:gol3::gol3::gol3:
پاسخ : تاپیک تبریک به پدرهای گلمون پشت لحظهلحظههاي دلتنگيام همواره تو را يافتهام. اي كه دستهاي مهربانت نوازشگر شبهاي تنهاييام بوده، آن هنگام كه به يكباره خود را بي كسترين ديدهام، تو را ، تنها تو را جستجو كردهام و نگاه خستهات تنها التيامبخش دردهاي من است. دستان گرمت بوسهگاه من خواهد بود و تنها پناهبخش بيقراريهايم. هفتهاي كه گذشت هر روزش با نام تو و چهره قشنگ تو همراه بود. هفتهاي كه گذشت در هر نفس خدا را شكر كردم كه تو را دارم. هفتهاي كه گذشت با تمام وجودم آرزو كردم مبادا تو را از دست بدهم، ميخواهم باشي تا هميشه. روي همه پدران دنيا را ميبوسم، حتي آنها كه ديگر نيستند. يادشان را قاب ميكنم و بر طاقچه ذهن ميآويزم.:gol3:
پاسخ : تاپیک تبریک به پدرهای گلمون [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تبریک به كسی كه نمی دانم از بزرگی اش بگویم یا مردانگی، سخاوت، سكوت، مهربانی و... بسیار سخت است[/FONT] [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]پدرم روزت مبارک:gol3:[/FONT]
پاسخ : تاپیک تبریک به پدرهای گلمون پدر ای چراغ خونه! مرد دریا، مرد بارون با تو زندگی یه باغه، بی تو سرده مثل زندون هر چی دارم از تو دارم ، تو بهار آرزوها هنوزم اگه نگیری، دستامو می افتم از پا:gol3:
پاسخ : تاپیک تبریک به پدرهای گلمون شايد بتوانم با نوشتن براي تو بغضهايي را كه در گلويم مانده، باز كنم. ما تا آخرين لحظه با هم بوديم تا آخرين دقيقه، تا آخرين ثانيه. انگار كه همه ميدانستند چه اتفاقي ميافتد و چه سرنوشتي در پيش داريم. پدر از زمان آن تصادف لعنتي كه شما را خانهنشين كرد ميگويم. وقتي شما را بعد از 12ساعت ديدم كه روي تخت بيمارستان افتادهايد، همه از اين كه نفس ميكشيد خدا را شكر كرديم و من تازه فهميدم كه چقدر شما براي ما ارزش داريد و خداوند با لطف بيكرانش ما را از وجود شما محروم نكرد. پدر بعد از آن وجود شما را بيشتر و بهتر در كنار خودمان احساس ميكنيم و قدر ميدانيم. به خاطر تمام زحماتي كه در طول عمر خود براي ما كشيدهايد از تو سپاسگزاريم و ميگوييم؛ پدر روزت مبارك.:gol2::gol2:
پاسخ : تاپیک تبریک به پدرهای گلمون تبریک به کسی که نمی دانم از بزرگی اش بگویم یا مردانگی، سخاوت، سکوت، مهربانی و… بسیار سخت است … پدرم روزت مبارک . . .