1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

تاپیک تبریک به پدرهای گلمون

شروع موضوع توسط para3to ‏15/6/11 در انجمن مناسبت ها

1. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170
    سلام دوستان تاپ فرومی بیایید وبه پدرهای گلمون تو این تاپیک تبریک بگیم شاید بتونیم گوشه ای ازمحبت های اونا رو به این طریق جبران کنیم وقبلاازاون برای کساتی که سایه پدرروسرشون نیست ازخدای منان طلب مغفرت وامرزش بخواهیم

:gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3:

2. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170
    پاسخ : تاپیک تبریک به پدرهای گلمون

خداوندا، خداي مهربان من، مي‌خواهم با تو سخن بگويم، اما زبانم ناتوان است. فقط مي‌توانم حس كنم، حس كنم كه آهنگي در دلم جريان دارد، قلبم سرشار از محبت پدر است. قلبم سرشار از محبت پدر است و تو، تو كه او را به من هديه كرده‌اي. خداوندا تو گفته‌اي كه اگر مي‌خواهيد مرا بشناسيد، خود را بشناسيد. من هم تو را شناخته‌ام، در وجود پدر. مهرباني و عطوفت تو را در قلب مهربان پدر، رحمت و گذشت تو را در نگاه پدر، زيبايي را در لبخندش، درستي و صداقت را در كلامش، بخشندگي را در دست‌ها و استواري را در گام‌هايش.
    مي‌خواهم دعا كنم چون اين تنها زباني است كه دلم مي‌شناسد.
    خدايا به مغفرت و بخشندگي‌ات بر همه‌ي پدراني كه از دنيا رفته‌اند، رحمت فرست.
    خداوندا به توانايي و قدرتت همه‌ي پدراني را كه بر تخت بيماري اسيرند، سلامتي عطا فرما.
    خداوندا به عظمت و بزرگواري‌ات سايه‌ي وجود پدر را بر سر همه‌ي فرزندان پايدار نما.
    خداوندا پدرم طراوت و سرزندگي خانه ماست، در پناه شفقت و مهرباني‌ات او را برايمان حفظ كن. آمين.:gol3::gol3::gol3:

3. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

پشت لحظه‌لحظه‌هاي دلتنگي‌ام همواره تو را يافته‌ام. اي كه دست‌هاي مهربانت نوازشگر شب‌هاي تنهايي‌ام بوده‌، آن هنگام كه به يكباره خود را بي كس‌ترين ديده‌ام، تو را ، تنها تو را جستجو كرده‌ام و نگاه خسته‌ات تنها التيام‌بخش دردهاي من است. دستان گرمت بوسه‌گاه من خواهد بود و تنها پناه‌بخش بي‌قراري‌هايم.
    هفته‌اي كه گذشت هر روزش با نام تو و چهره قشنگ تو همراه بود. هفته‌اي كه گذشت در هر نفس خدا را شكر كردم كه تو را دارم. هفته‌اي كه گذشت با تمام وجودم آرزو كردم مبادا تو را از دست بدهم، مي‌خواهم باشي تا هميشه.
    روي همه پدران دنيا را مي‌بوسم، حتي آنها كه ديگر نيستند. يادشان را قاب مي‌كنم و بر طاقچه ذهن مي‌آويزم.:gol3:

4. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تبریک به كسی كه نمی دانم از بزرگی اش بگویم یا مردانگی، سخاوت، سكوت، مهربانی و... بسیار سخت است[/FONT]​
    [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]پدرم روزت مبارک:gol3:[/FONT]​

5. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

پدر ای چراغ خونه! مرد دریا، مرد بارون
    با تو زندگی یه باغه، بی تو سرده مثل زندون
    هر چی دارم از تو دارم ، تو بهار آرزوها
    هنوزم اگه نگیری، دستامو می افتم از پا:gol3:

6. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

7. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

شايد بتوانم با نوشتن براي تو بغض‌هايي را كه در گلويم مانده، باز كنم. ما تا آخرين لحظه با هم بوديم تا آخرين دقيقه، تا آخرين ثانيه. انگار كه همه‌ مي‌دانستند چه اتفاقي مي‌افتد و چه سرنوشتي در پيش داريم. پدر از زمان آن تصادف لعنتي كه شما را خانه‌نشين كرد مي‌گويم. وقتي شما را بعد از 12ساعت ديدم كه روي تخت بيمارستان افتاده‌ايد، همه از اين كه نفس مي‌كشيد خدا را شكر كرديم و من تازه فهميدم كه چقدر شما براي ما ارزش داريد و خداوند با لطف بي‌كرانش ما را از وجود شما محروم نكرد. پدر بعد از آن وجود شما را بيشتر و بهتر در كنار خودمان احساس مي‌كنيم و قدر مي‌دانيم. به خاطر تمام زحماتي كه در طول عمر خود براي ما كشيده‌ايد از تو سپاسگزاريم و مي‌گوييم؛ پدر روزت مبارك.:gol2::gol2:

8. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

تبریک به کسی که نمی دانم از بزرگی اش بگویم یا مردانگی، سخاوت، سکوت، مهربانی
    و… بسیار سخت است … پدرم روزت مبارک . . .

9. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170