پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) حيف ايام فاطميس..وگرنه الان خونه بند نبودم..يه حس عقده پيدا كردم..مي خوام بزنم بيرون:sadsmiley:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) ناراحتم که ازفرداکلاسام شروع می شه ارزوم بود کنکورقبول بشم وبشم دانشجو حالا جوری شده که فردا که می خوام برم دانشگاه ناراحتم عجباااااااااااااااااااااااا
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) نمیدونم چرا همش دوس دارم بخندم ولی امروز دیگه حسابی دورم خلوت شده.چیکار میکنن اونایی که تک فرزندن.هی خدااااااااااااا خودمم موندم حسم چیه.هرچی هس بد که اصلا نیس خدایا شکرت
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) فردا امتحان زیـست دارم هیچی نخوندم:tongue0013: کلا مشکل من درس نخوندنه:confused0075:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) از درون فکرم خرابه دوماهه پیش که عمم فوت کرد الانم دختر عمم یه تصادف بد کرده بیستو هفت سالشه رفته تو کما بچه ها همه براش دعا کنید :sadsmiley:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) این پست الکس وخوندم شاد بودما رفتم تو غم :sadsmiley: براش دعا میکنم که انشالله خوب خوب بشه بری خواستگاریش:laughingsmiley:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) پرستو من هزارتا خواستگار دارم دیگه اون به ما نمیرسه:cool0027:
پاسخ : احساسات روزانه ((((( امروز چه حسی داری؟ ))))) خب چون خندیدی وازاین حس نارحتی دراومدی منم الان خوشحالمااااااااااااااااااااااااالکس