1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

پارسامهر: تمرين در باد، قهرماني جهان را برايم رقم زد

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏12/6/11 در انجمن سایر ورزش ها

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: قهرمان كامپوند انفرادي زنان جهان گفت: چون در سايت آزادي معمولا شاهد وزش باد هستيم و در آنتاليا هم باد مي‌وزيد، اين امر قهرماني‌ جهان را برايم رقم زد.

مهتاب پارسامهر در گفت‌وگو با خبرنگاري ورزشي خبرگزاري فارس درباره سطح برگزاري رقابت‌هاي جام جهاني آنتالياي تركيه گفت: سطح اين رقابت‌ها بالا بود و اختلاف كمانداران با هم كم بود. من هم سعي كردم با حفظ خونسردي، كار خود را انجام دهم كه خوشبختانه اين موضوع منجر به كسب نتيجه لازم و عنوان قهرماني جهان شد.

وي در مورد شرايط برگزاري ديدار نهايي كه عصر روز گذشته (يكشنبه) برگزار شد، افزود: باد شديدي مي‌وزيد اما چون در سايت آزادي معمولا شاهد وزش باد هستيم از اين لحاظ يك گام از رقيبان جلوتر بودم چون در اين شرايط تمرين كرده بودم و به نظرم اين يكي از دلايل موفقيتم بود.

پارسا مهر در مورد اينكه طلسم كسب مدال طلاي جهاني را سرانجام شكست، گفت: ويدا حليميان سال گذشته در مسابقات دانشجويان به مدال طلا رسيد اما در تاريخ رقابت‌هاي جام جهاني من اولين نفري هستم كه به مدال طلا دست پيدا كردم. البته بايد بگويم قبل از برگزاري مسابقات هيچ گاه به مدال فكر نكرده و خودم را محدود به گرفتن مدال نكرده بودم. فقط دوست داشتم نتيجه تمريناتي كه داشتم را در اين مسابقات بگيرم. خدا را شكر مي‌كنم كه اين اتفاق افتاد.

قهرمان تيراندازي با كمان جهان در مورد اينكه حضور مجيد احمدي در راس كادر فني تيم ملي تا چه اندازه در اين موفقيت مؤثر بود، تاكيد كرد: احمدي به عنوان مربي زحمت خود را كشيد كه جا دارد بابت اين موضوع از وي تشكر كنم.

پارسا مهر در مورد شرايطي كه فدراسيون براي كمانداران در راه حضور در جام جهاني فراهم كرده بود، افزود: اطلاع داريد كه تا امروز بودجه هيچ فدراسيوني تصويب نشده است و در همين راستا كم و كسري‌هايي در اردوهاي‌مان وجود داشت اما جا دارد از صفايي، رئيس فدراسيون به خاطر شرايطي كه براي اعزام تيم فراهم كرد به طور ويژه تشكر كنم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آرزويش در اين رشته چيست، گفت: آرزو مي‌كنم كه آنقدر انسان خوبي باشم كه نه فقط در زمينه ورزشي بلكه در همه زمينه‌هاي ديگر نيز بتوانيم ديگران را از خود راضي نگه دارم.